הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

נתקעתי בסקוואט , פעם ראשונה. אני בתוכנית הלינארית של ביל סטאר.
השאלה היא כמה אני מוריד ואיך אני חוזר למשקל שניתקתי בו?
להוריד 10% ? ואז כל אימון לעלות 5 קילו? (יצא לי שבועיים, ואז אני יחזור למשקל שבו ניתקתי)
או פשוט לחזור איזה שבוע אחורה.. ואז יצא לי משקל יותר גבוהה אבל אני יחזור ב2.5 קילו כל אימון
שזה יהיה איזה שבוע-שבוע וחצי ואני יחזור למשקל שבו ניתקתי?
או ביכלל משהו אחר?

כמה אתה מרים ?
מה עשית לפני הליניארית ?
יש סרטון של הסקוואט ?

אם עושים ריסט של 10% לא מוסיפים כל אימון 5 קילו אלא רק 2.5 ~
אלא אם יש לך סקוואט של 200+

כמה אתה מרים ?
מה עשית לפני הליניארית ?
יש סרטון של הסקוואט ?

אם עושים ריסט של 10% לא מוסיפים כל אימון 5 קילו אלא רק 2.5 ~
אלא אם יש לך סקוואט של 200+

סורי אין סירטון. ניכשלתי על 167.5 קילו...הצלחתי לקום רק פעמיים (מתוך 3)... פעם שניה אני אפילו לא בטוח ששברתי מקביל וגם כל המשקל עבר קדימה כי לא הרמתי חזה.
אכשיו אם אני עושה ריסט ל150... אז יקח לי 3+ שבועות להגיע בחזרה ל167.5? וזה בסדר לגמריי?
השמח עם תוותרו לי על סירטון של 167.5 קילו XD כי עם אני באמת עושה ריסט אז יקח לי זמן לחזור...

וסורי על הטעות בפורום..

מזה בדיוק פורמולה?
-----
וקיאטין מונו שווה את המחיר? הכוונה שיש לזה באמת השפעות משמעותיות או שאפשר לוותר על דבר כזה
-----
בקשר לתפריטים שיש באתר קילוגרם: כתוב ארוחה אחרי אימון - צריכים לקחת גם ביום שאין אימון?

מזה בדיוק פורמולה?
-----
וקיאטין מונו שווה את המחיר? הכוונה שיש לזה באמת השפעות משמעותיות או שאפשר לוותר על דבר כזה
-----
בקשר לתפריטים שיש באתר קילוגרם: כתוב ארוחה אחרי אימון - צריכים לקחת גם ביום שאין אימון?
פורמולוה בד"כ מכילה קריאטין, קפאין ועוד דברים לא יעילים, יכול לתת פאמפ וקצת מרץ באימון אך לא יותר מזה. (פאמפ = הזרמה של דם לשרירים, "קישיון" שרירים).
קריאטין מונו טהור בד"כ שווה את הכסף, הבעיה שעל כ-30% מהאוכלוסיה החומר אינו משפיע, אז תקנה פעם ראשונה את הקופסה הכי קטנה (או שתקח 150-200 גרם מחבר).
בתפריטים רשום ארוחה לאחר אימון, לא מוותרים עליה ביום ללא אימון אבל אפשר בהחלט להחליף אותה למשהו אחר בעל אותם ערכים.

תודה רבה!!
ד"א ה"פאמפ" זה אז דבר זמני לא? כי לא כל הזמן יזרום דם לשרירים גם שהם לא בשימוש..
אם אני צודק אז במזה בדיוק עוזר ה"הקשה" של השריר

למישהו יש מושג כמה עולה קילו /100 גרם אגוזי מלך קלופים?
תודה מראש.

תודה רבה!!
ד"א ה"פאמפ" זה אז דבר זמני לא? כי לא כל הזמן יזרום דם לשרירים גם שהם לא בשימוש..
אם אני צודק אז במזה בדיוק עוזר ה"הקשה" של השריר
בדיוק, זה לא עוזר בשום דבר.

אחרי אימון משקולות, יש צורך לאכול פחמימות? או שזה לא משנה? כי קצת התבלבלתי מהמאמר על תזונה לפני ואחרי אימון.....
מה אידיאלי לאחרי אימון?

אחרי אימון משקולות, יש צורך לאכול פחמימות? או שזה לא משנה? כי קצת התבלבלתי מהמאמר על תזונה לפני ואחרי אימון.....
מה אידיאלי לאחרי אימון?

בעיקרון זה לא כ"כ משנה מתי אתה אוכל
אבל כדאי לאכול אחרי אימון ארוחה טובה (אתה לא חייב לעמוד עם סטופר ולאכול בזמן מסויים, פשוט תאכל מתי שיוצא לך חצי שעה אחרי שעתיים אחרי.תשתדל לא לצום אחרי האימון 8 שעות. למרות שגם זה לא בעיה)

8 שעות ברור שלא, אבל עד היום הייתי שותה רק שייק אחרי האימון כי אני לא רעב אחרי בדרך כלל, ואחרי איזה שעתיים-שלוש (תלוי באיזה שעה האימון) הייתי אוכל ארוחה.

8 שעות ברור שלא, אבל עד היום הייתי שותה רק שייק אחרי האימון כי אני לא רעב אחרי בדרך כלל, ואחרי איזה שעתיים-שלוש (תלוי באיזה שעה האימון) הייתי אוכל ארוחה.

סבבה תמשיך ככה
העיקר הערכים שלך בסוף היום, תסיים אוותו עם מספיק חלבון/שומן ובמאזן קלורי חיובי (אם אתה במאסה)

בלי קשר, אחרי אימון שכולל גם אירובי, זה כן חשוב לאכול פחמימות אחרי האימון? בשביל המאגרי גליקוגן?

בלי קשר, אחרי אימון שכולל גם אירובי, זה כן חשוב לאכול פחמימות אחרי האימון? בשביל המאגרי גליקוגן?

תלוי מה המטרה
אם זה חיטוב תאכל לפי התפריט
אם זה מאסה והאירובי הוא לצורך סיבולת או כל דבר אחר אז כדאי לצרוך פחמימות יותר מביום רגיל כדי למלא מאגרים

עוד פעם לא מחייב מיד אחרי האימון

בעקבות לחץ רב שהפעלתי על המפרקים בידיים התחילו להיות כאבים וקליקים כשאני מסובב אותם (אני מתעמל קרקע אז יוצא לי לעשות הרבה פליקפלאקים, עמידות ידיים וכאלה)
אני יודע שזה לא התחום של הפורום אבל אתם הכי מקצועיים, לכן באתי לשאול האם יש דרך לחזק את המפרקים? חשבתי לקחת מולטיפלקס פרוטקטור..
אשמח לעזרה אם מישהו מבין בזה.. תודה רבה

בעקבות לחץ רב שהפעלתי על המפרקים בידיים התחילו להיות כאבים וקליקים כשאני מסובב אותם (אני מתעמל קרקע אז יוצא לי לעשות הרבה פליקפלאקים, עמידות ידיים וכאלה)
אני יודע שזה לא התחום של הפורום אבל אתם הכי מקצועיים, לכן באתי לשאול האם יש דרך לחזק את המפרקים? חשבתי לקחת מולטיפלקס פרוטקטור..
אשמח לעזרה אם מישהו מבין בזה.. תודה רבה

תשתדל לא לדפוק אותם ולעבוד בטכניקה נכונה
תבנה תוכנית אימונים שתוכל להתאושש ממנה (כמובן גם תזונה של מספיק שומן/חלבון וקלוריות)
תתייעץ לגבי אימונים עם המאמן שלך

יש משככי כאבים (לא יודע אם זה עד כדי כך חמור)
שים קרח ON/OFF 20 ד' לפחות 4-5 פעמים ביום
תקרא את הפרוטוקול פציעות הזה

חוץ מזה אתה יכול לחזק את השרירים סביב אותו מפרק
אם זה יד אז גריפרים לאמות

אשכול השאלות המפגרות ? מצויין
קיבלתי את הקריאטין אתמול ולקחתי מנה 5 גרם והיום גם 5 גרם
אבל אני רוצה להתחיל תקופת העמסה, זה אפשרי (אחרי שלקחתי 5 גרם למשך יומיים) ?
סתם שאלה מפגרת חשבתי אולי זה קשור :\

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית