הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

משקאות דיאט לא מקפיצים אינסולין מהסיבה שאין להם ערך קלורי (אלא אם שותים פפסי מקס, 1 קלוריה לכוס, שומן עקש מובטח)

אתמול בבוקר שקלתי את עצמי ושקלתי 59 בדיוק. היום בבוקר נשקלתי שוב ואני שוקל 60. הגיוני?
לא אכלתי ולא שתיתי לפני רק עשיתי פיפי..

הגיוני כן.
השאלה שלך, לא כל כך.
אה כן, ותתחיל לאכול, אתה במשקל אנורקס.

לא בדיוק שאלה ...
יותר תהיה בקשר למשקאות "קלים" ולמה אנשים שותים את זה
If you drink a soda 2 months after its expiration date their is a 60% chance that you will die because it will eat your insides

WTF !?!?!

טוב אבל ...
1. יש שגיאת כתיב בהודעה ...
2. זה מתוך וויקיפדיה
😳

אני רוצה להזמין גריפר, וזה לא משתלם להזמין אותו לחוד, איזה תוספים אתם ממליצים לי להוסיף להזמנה, עד 50 דולר, חשבתי על קריאטין/JACK מה עוד?

אני צריך את הנוסחה לחישוב מה המקסימום גירעון קלורי שלילי שאני יכול להגיע בחיטוב...

ההפרש כאילו..
תודה 😃

כמות השומן בק"ג בגוף כפול 69, זה הגרעון המקסימאלי ליום

נניח אתה שוקל 100 קילו ואתה 20% שומן - יש לך 100*0.2=20 ק"ג שומן
69*20= 1390

תאורתית אתה יכול להיות בגרעון של 1390 קלוריות ביום (לא מומלץ להיות מעל 1000)
ולדעתי גם לא קרוב לזה, תתחיל מגרעון קטן או אפילו ניטראלי ותראה מה קורה (יכול להיות שתרד יפה בהתחלה גם על מה שחישבת כניטראלי)

ככל שהגרעון גדול יותר וכמות הפחמימות בתפריט קטנה יותר נדרשות העמסות ו/או ימים ניטראלים בתדירות גבוה יותר

עד כמה אמינים הערכים התזונתיים שמצויינים על גבי האריזות של מוצרים שונים? כי נגיד בפילה הודו של עוף טוב, רשום שיש גרם בודד של פחמימות, אבל אם מסתכלים ברכיבים, "סוכרים" זה הרכיב השלישי ברשימה, אחרי "מים" ו"בשר הודו". שמתי לב לזה גם במוצרים נוספים, שבכלל היה כתוב שיש בהם 0 גרם פחמימה ועדיין הסוכרים תפסו מקום לא רע ברשימת הרכיבים. מישהו יכול לשפוך קצת אור על העניין?

עד כמה אמינים הערכים התזונתיים שמצויינים על גבי האריזות של מוצרים שונים? כי נגיד בפילה הודו של עוף טוב, רשום שיש גרם בודד של פחמימות, אבל אם מסתכלים ברכיבים, "סוכרים" זה הרכיב השלישי ברשימה, אחרי "מים" ו"בשר הודו". שמתי לב לזה גם במוצרים נוספים, שבכלל היה כתוב שיש בהם 0 גרם פחמימה ועדיין הסוכרים תפסו מקום לא רע ברשימת הרכיבים. מישהו יכול לשפוך קצת אור על העניין?

לא תמיד הסדר של הרכיבים אומר משהו.
למשל פה:

dsc00155d.jpg

ברור שים יתפוס חלק יותר גדול במוצר מאשר מלח או חלב, ובכל זאת הוא מופיע אחרון.

הפסיק הלא קשור הזה רק גורם לי עוד יותר להטיל ספק באמינות של מה שרשום על האריזה. :(

אני אלמד אותך איך עשיתי

פותחים את התמונה המקורית בצייר ובוחרים ב-Free-form selection ואז ב-Transparent selection.
מקיפים את הפסיק בעדינות ומנסים לדייק כמה שיותר. מעתיקים ומדביקים והידד קיבלנו עוד פסיק.
עכשיו נותר רק להזיז אותו למקום הרצוי.
🚬🤪🚬 WIN 🚬🤪🚬

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית