הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

תיסוף בסידן,
יש הבדל בין תוסף שמכיל 1000mg סידן ציטראט 100%
לבין תוסף שמכיל 1200mg Calcium
(from calcium carbonate, citrate, malate)

לחיטוב, אם זה משנה..

טוב אין ברירה...
לא עונים בפוסט הרגיל אז כנראה שזה המקום( לא מצאתי בחיפוש בפורום על אירובי בהעמסה רק על אימון משקולות/נפח. אני כרגע בחיטוב דל פחמימה ואני עושה העמסה אחת ל-7 ימים(מיום שישי בערב עד מוצש).
זה גם היום היחידי שפנוי אצלי לדפוק אימון אופניים ארוך משהו כמו 3-4 שעות על דופק של 160
עד כמה זה מחבל בהעמסה ?כדאי להעביר אותה ליום אחר או שזה לא נורא?

טוב אין ברירה...
לא עונים בפוסט הרגיל אז כנראה שזה המקום( לא מצאתי בחיפוש בפורום על אירובי בהעמסה רק על אימון משקולות/נפח. אני כרגע בחיטוב דל פחמימה ואני עושה העמסה אחת ל-7 ימים(מיום שישי בערב עד מוצש).
זה גם היום היחידי שפנוי אצלי לדפוק אימון אופניים ארוך משהו כמו 3-4 שעות על דופק של 160
עד כמה זה מחבל בהעמסה ?כדאי להעביר אותה ליום אחר או שזה לא נורא?

אתה עושה העמסה בשביל למלא מאגרי גליקוגן, ברגע שאתה עושה אימון כמו שאתה תיארת את עושה פעולה נגדית למטרה שלך, זאת אומרת אתה מבטל את ההיתרונות של העמסה.

תעביר את זה ליום אחר.

ניסית פעם לעשות אירובי עצים בדיאטה דלת פחמימה? 😃
אני כן ונשבעתי שאני לעולם לא אגיע למצב הזה שוב(לא זוכר איך הצלחתי לחזור הביתה) מה שמשאיר רק את האופציה להעמסה יום לפני ולסיים את הרכיבה בארוחה עם חלבון+שומן
לא אידיאלי אבל נסבל...
תודה לך על התשובה

נערך לאחרונה:
ניסית פעם לעשות אירובי עצים בדיאטה דלת פחמימה? 😃
אני כן ונשבעתי שאני לעולם לא אגיע למצב הזה שוב(לא זוכר איך הצלחתי לחזור הביתה) מה שמשאיר רק את האופציה להעמסה יום לפני ולסיים את הרכיבה בארוחה עם חלבון+שומן
לא אידיאלי אבל נסבל...
תודה לך על התשובה

שאלת את הבנאדם הלא נכון.
עשיתי UD2+ פרוטוקול לאיבוד שומן.
שזה אומר שאתה נמצא על 1200 קלוריות עושה קרוספיט אחריו מתחיל פרוטוקול לאיבוד שומן - אינטרוולים + אירובי עצים ,ביחד.
אם אין ברירה ובחרת לעצמך את התוכנית הזאת אז תעמוד במטרות שהצבת לעצמך.
למה אתה צריך בכלל לעשות 4 שעות אופניים?

יש לי שאלה את ה-BMR מחשבים ממשקל הגוף הרזה שלך או מהמשקל כולל השומן ?

שאלת את הבנאדם הלא נכון.
עשיתי UD2+ פרוטוקול לאיבוד שומן.
שזה אומר שאתה נמצא על 1200 קלוריות עושה קרוספיט אחריו מתחיל פרוטוקול לאיבוד שומן - אינטרוולים + אירובי עצים ,ביחד.
אם אין ברירה ובחרת לעצמך את התוכנית הזאת אז תעמוד במטרות שהצבת לעצמך.
למה אתה צריך בכלל לעשות 4 שעות אופניים?
צריך?אני לא חייב...אני נהנה מזה בדיוק כמו שאני מניח שאתה נהנה להציב לעצמך מטרות ולעמוד בהם בכבוד.לדפוק ספינינג שעה או אליפטי,קרוספיט וואטאבר אני יכול לסבול ובדגש על לסבול.אבל מרכיבה אני ממש נהנה אבל, רכיבת שטח/כביש למשך שעות ללא גליקוגן בכלל זה לא קשה או סבל בלתי יתואר אלא
זה פשוט בלתי אפשרי..זה קשה גם בתפריט עשיר בפחמימה+ג'לים וחטיפים.
תודה אגב על התשובות-עזרת לי מאוד
ושאלה אחרונה.יכול להווצר מצב של פירוק שריר מסויים אם ארוחה לאחר אימון הרכיבה לא תכלול פחמימה כלל אלא רק חלבון ושומן?

כמה שריר תפרק זה יקבע מ- הגירעון הקלורי שלך(גירעון גדול מדי לאורך זמן) +כמות החלבונים(צריך לשמור על כמות חלבון סבירה בתפריט)+ אימונים( אימוני כוח עצימים ישמרו כמה שיותר שריר).

יש לי שאלה את ה-BMR מחשבים ממשקל הגוף הרזה שלך או מהמשקל כולל השומן ?
BMR אתה מחשב מהמשקל כולו. אם אתה שוקל 80 ק"ג אתה מחשב מ 80 ק"ג.
את התוצאה של ה BMR אתה מכפיל ב 1.2 כדי לקבל RMR.

כן, זה קרה במשקל הזה שבודקים שם גם אחוזי שומן(אני יודע שהוא לא הכי מדוייק אבל בדקנו בו גם פעם שעברה), וזה קרה למספר מתאמנות.

לא שהמכשיר הזה לא הכי מדוייק, אלא הוא לא מדוייק בכלל.
כדי לדעת אם מישהו עלה או ירד ב % שומן עם המכשירים הללו, צריך להימדד באותו המצב, באותו היום בשבוע ורק אז אפשר לראות ירידה או עלייה ב % שומן.
הכי טוב לעשות את זה, לקבוע יום בשבוע לדוגמה יום שבת, ולהימדד לאחר השירותים של הבוקר מבלי לשתות או לאכול שום דבר. אם שבוע 1 אתה תראה 20% שומן ושבוע 12 אתה תראה 15% אתה תדע שירדת 5% שומן, אבל זה לא אומר שבאמת היית 20% לפני כן או 15% כעת.
לכן אם מישהו עולה במשקל, ונמדד עם המכשיר הזה שלא בנתאים שציינתי למעלה זה לא אומר שהוא ירד ב % שומן אלא כנראה לא שומר היטב על הדיאטה ועלה במשקל.

הבנתי, אבל במקרה ואנחנו עושים את השקילה במשקל הזה, בשעות דומות(לא אותן שעות) ובכל שבוע , בכל שקילה כמות הנוזלים למשל טיפה שונה, זה משפיע על האחוז שומן שמראה המשקל?

הבנתי שגם אותה עלייה במשקל יכולה להיות בגלל שהמתאמנת היא מתאמנת מתחילה והשריר סופח נוזלים בהתחלה, יש עליה במאסה הרזה ועקב זה ירידה באחוז שומן?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית