הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,279
12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

כנראה לאחד החומרים בכדור ולא בהכרח לקפאין עצמו. בכדורי הקפאין יש גם סיליקון וכל מיני זבל כזה או אחר.

כנראה לאחד החומרים בכדור ולא בהכרח לקפאין עצמו. בכדורי הקפאין יש גם סיליקון וכל מיני זבל כזה או אחר.
אמרתי בצורת קפה (כאילו, 3 כפיות קפה בערך).
למען הסר ספק, לא סוכר ולא חלב מעורבים בעסק, וזה קורה עם יותר מסוג קפה אחד.

עשיתי לפי מחשבון קלוריות ואם אני מגיע זה תפריט שאני ממש לא יאהב ואני חושב שאני ישבר מהר.
השאלה אם ההבדל בין 1.5 לבין 2 פר קילו זה מה שיעשה את ההבדל?

בשני המצבים אתה על אותו פלוס קלורי? סביר להניח שיהיה איזהשהו הבדל. כמה משמעותי אני לא יודע להגיד לך.
עוד דבר שכדאי שתקח בחשבון - המטרה שלך היא לעלות במסה- ומתי שאתה כבר תשקול יותר אתה תצטרך לאכול עוד יותר חלבון.

אני מתבלבל עם כל הסוגים וחייב לוודא אז אני אשאל פה..
חזה עוף , בלי עור, אחרי בישול בסוג של טוסטר כזה, מכיל כמה גרם חלבון ל100 גרם? (אני שוקל אחרי הבישול)
תודה.

אני מתבלבל עם כל הסוגים וחייב לוודא אז אני אשאל פה..
חזה עוף , בלי עור, אחרי בישול בסוג של טוסטר כזה, מכיל כמה גרם חלבון ל100 גרם? (אני שוקל אחרי הבישול)
תודה.
באזור ה 30.

לפי מה שהבנתי מחיפוש בפורום אין בעיה לאכול כמות גדולה של ביצים מבחינת כולסטרול. הבנתי שהאוכל לא ממש משפיע על הכולסטרול לאנשים בלי כולסטרול גבוה. אבל, כשהייתי קטן הרופא אמר לי שיש לי נטייה לכולסטרול גבוה, וגם לאבא שלי יש כולסטרול גבוה, אבל לי אין (ולא היה, לבינתיים).
מבחינת כולסטרול, תיהיה איזו בעיה מאכילה של ביצים? (נגיד ש 5 ביום)

אין דרך לדעת מבלי לאכול תקופה ולעשות בדיקות.
אם אתה חושש אל תאכל.

אני עכשיו הולך לעשות תקופת מסה עם SS
בן 17
65
171

יצא לי מאזן קלורי בתפריט שאני צריך ביום בלי חדר כושר ושום פעילות
פחמימות 340
חלבון 117
שומן 68

נראה בסדר?

יוצא 2400 קלוריות - זה לא כל כך הרבה למאסה, אבל יכול להיות שזה יהיה מספיק בשבילך. תחיה על זה חודש חודשיים תראה איך הגוף מגיב ותוסיף/תוריד בהתאם. היתי מוריד בפחמימה מוסיף חלבון וטיפה שומן אבל נראה בסדר.
ואתה יכול לאכול כל הזמן אותה כמות אתה לא צריך לחלק את זה לימים של אימון או בלי אימון או שאר החרטות.

אני עכשיו הולך לעשות תקופת מסה עם SS
בן 17
65
171

יצא לי מאזן קלורי בתפריט שאני צריך ביום בלי חדר כושר ושום פעילות
פחמימות 340
חלבון 117
שומן 68

נראה בסדר?
לSS זה בכלל בכלל בכלל לא מספיק. תקפיד על 3000 קלוריות מינימום ופי 2 לפחות חלבון ליום לכל קילו מהמשקל גוף.

קיצר יש לי הוצאה קלורית שזה הBMR הזה=2040 קלוריות
כמה קלוריות לאכול כל יום אתם אומרים שזה יהיה גם בלי אימון וגם עם אימון,לכל הימים?

לSS זה בכלל בכלל בכלל לא מספיק. תקפיד על 3000 קלוריות מינימום ופי 2 לפחות חלבון ליום לכל קילו מהמשקל גוף.

קיצר יש לי הוצאה קלורית שזה הBMR הזה=2040 קלוריות
כמה קלוריות לאכול כל יום אתם אומרים שזה יהיה גם בלי אימון וגם עם אימון,לכל הימים?

אין סיבה להתחיל בבום מ3000 חבל שסתם תשמין. עניתי לך כמה יהיה חכם אזור ה2400 כאשר תעקוב במשך חודשיים תראה מה קורה. עם משקלי התחלה נמוכים כאלה אין מה להפציץ בקלוריות סתם. גם אין צורך לעשות חלוקה של יום אימון/ בלי אימון.
בכלל מהפוסט שלך הקודם הצעתי לך להתחיל נייטרלי/שלילי קטן כי יש לך עוד שומן לאבד.

קצת קשה לי להסביר את מה שקרה, אבל אני ינסה.
אתמול קמתי באמצע הלילה עם הרגשה שהאוכל שאכלתי עולה לגרון. אני מניח שזה קורה גם לעוד אנשים, כשצורב בגרון כאילו האוכל עולה למעלה. ההרגשה הזאת נשארה לי כל הלילה ועד עכשיו (כמעט 24 שעות).
באותו הלילה אכלתי הרבה, ושתיתי בערך ליטר חלב (רצוף, שתיתי גם לפני הלילה). הייתי מפוצץ ובקושי עליתי במדרגות. ישר הלכתי לישון. כשקמתי בבוקר שילשלתי את חיי, וכמו שאמרתי הייתי לי ועדיין יש לי את אותה הרגשה.

איך אני מטפל בזה במידה ואפשר? איך אני מונע את זה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית