הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,279
12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

קצת קשה לי להסביר את מה שקרה, אבל אני ינסה.
אתמול קמתי באמצע הלילה עם הרגשה שהאוכל שאכלתי עולה לגרון. אני מניח שזה קורה גם לעוד אנשים, כשצורב בגרון כאילו האוכל עולה למעלה. ההרגשה הזאת נשארה לי כל הלילה ועד עכשיו (כמעט 24 שעות).
באותו הלילה אכלתי הרבה, ושתיתי בערך ליטר חלב (רצוף, שתיתי גם לפני הלילה). הייתי מפוצץ ובקושי עליתי במדרגות. ישר הלכתי לישון. כשקמתי בבוקר שילשלתי את חיי, וכמו שאמרתי הייתי לי ועדיין יש לי את אותה הרגשה.

איך אני מטפל בזה במידה ואפשר? איך אני מונע את זה?
1. לא אוכל יותר מדי לפני השינה
2. לא מכביד על מערכת העיכול בבת אחת
3. תאכל שזיפים, תה ירוק אפשרי, דברים של טבעוניים בעיקר. בגדול רק הזמן יעביר את התחושה ואין הרבה מה לעשות.

בן 16 וחצי
שוקל 66
גובה 165
א.ש 13
מתאמן חצי שנה

שווה לי להתחיל לקחת קריאטין?

בן 16 וחצי
שוקל 66
גובה 165
א.ש 13
מתאמן חצי שנה

שווה לי להתחיל לקחת קריאטין?
קריאטין יכול לעזור לך בהעלאה במסת השריר בתנאי שאתה יודע להתאמן ואוכל כמו שצריך. מעבר לכך זה שיקול כלכלי.

קריאטין יכול לעזור לך בהעלאה במסת השריר בתנאי שאתה יודע להתאמן ואוכל כמו שצריך. מעבר לכך זה שיקול כלכלי.

אני מתאמן בבית אבל יש לי הרבה מכשירים ואוכל בלי עידן הרע ממש לא חסר ויש מכל דבר
יש לקריאטין חסרונות? כי שמעתי שיש

עלייה במשקל עקב ספיחת נוזלים, זה החיסרון היחידי שאני מכיר. למען האמת אימונים בבית לא יביאו אותך רחוק, אלא אם כן יש לך כלוב או ראק, מוט אולימפי, והרבה פלטות. אם אתה מתכוון לקנות קריאטין אז תוודא שאתה קונה creatine monohydrate עם תקן creapure.

עלייה במשקל עקב ספיחת נוזלים, זה החיסרון היחידי שאני מכיר. למען האמת אימונים בבית לא יביאו אותך רחוק, אלא אם כן יש לך כלוב או ראק, מוט אולימפי, והרבה פלטות. אם אתה מתכוון לקנות קריאטין אז תוודא שאתה קונה creatine monohydrate עם תקן creapure.

וזה שווה את העליה בנוזלים רואים את זה?
יש לי הרבה פלטות וספה לבנץ ומולטי טריינר מתח הליכון ועוד הרבה מכשירים
ומזה creatine monohydrate עם תקן creapure? יש איזה שהוא מידע?

ולמי זה מיועד למי שבחיטוב שבמאסה?
אפשר מידע?
מתאמן של חצי שנה צריך את זה?

http://www.kilogram.co.il/1514/%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99-%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%97%D7%9C%D7%A7-%D7%91/

רוב האנשים מעדיפים לקחת קריאטין בתקופת המסה. בקצרה, קריאטין נותן לך יותר כוח, לדוגמא היכולת לעשות עוד חזרה בעוד שבמצב רגיל היית מגיע לכשל, ובכך תורם להתקדמות באימונים, מה שעוזר להעלאה במסת השריר.

אני אישית צורך אותו גם בחיטוב כי הוא עוזר לי לשמר את הכוח גם במאזן קלורי שלילי.

נערך לאחרונה:
האם טיגון בשמן זית מאבד את הערכים החשובים של שמן זית?
כלומר אם משתמשים בשמן זית לטיגון במקום שמן רגיל, האם מקבלים ממנו את הערכים כמו צריכה רגילה שלו (טמפ רגילה - סלט)

איזה ערכים חשובים?
אלא אם אתה 'שורף' את השמן, הדבר היחיד שכנראה יאבד בטיגון ארוך הוא הריח של השמן.

בטיגון אתה מחמצן אותו. וזה לא כל כך מומלץ לאכול שמן מחומצן.

עזרה דגולה לנפש קטנה

שלום,
אני צריך עזרה אני מנסה כל פעם להכניס את אחותי לדיאטה בגלל שהיא מלאה היא לא מוצאת אף אחד שיהיה לה לבן זוג.
המשקל שלה בערך 90 ק"ג
הגובה שלה 1.53 מ'
הגיל שלה 27
מה שאני מעוניין זה לקבל מידע על תזונה נכונה ותוכנית אימונים מסודרת הכוללת תרגילים ופירוט מלא של אימונים או הדרכה כל שהיא...

שלום,
אני צריך עזרה אני מנסה כל פעם להכניס את אחותי לדיאטה בגלל שהיא מלאה היא לא מוצאת אף אחד שיהיה לה לבן זוג.
המשקל שלה בערך 90 ק"ג
הגובה שלה 1.53 מ'
הגיל שלה 27
מה שאני מעוניין זה לקבל מידע על תזונה נכונה ותוכנית אימונים מסודרת הכוללת תרגילים ופירוט מלא של אימונים או הדרכה כל שהיא...

ניתן להיעזר בפורטל:

http://www.kilogram.co.il/cat/תפריטי-תזונה/

http://www.kilogram.co.il/cat/תוכניות-אימונים/

האם זה הגיוני לפתח רגישות ללקטוז משתייה מרובה של חלב?
כבר שבועיים יש לי שני סימנים אדומים בשני הצדדים של השפה, וזה נראה כמו רגישות למשהו ואני מנסה להבין למה.

האם זה הגיוני לפתח רגישות ללקטוז משתייה מרובה של חלב?
כבר שבועיים יש לי שני סימנים אדומים בשני הצדדים של השפה, וזה נראה כמו רגישות למשהו ואני מנסה להבין למה.
רגישות ללקטוז לא מלווה בדרך כלל בסימנים על פני הגוף, אלא אם יש לך אלרגיה לחלב וזה לא סביר להתפתח עקב שתייה מרובה של חלב. קושי בעיכול החלב וירידה בכמות האינזימים לפירוק החלב בהחלט יכול להיות עם הגיל והזמן, אלרגיה מאוד נדיר ולא סביר.
תפנה לרופא עור לבירור נוסף.

תודה רבה על התגובה המהירה.

ביקרתי יותר מדי פעמים אצל רופא בזמן האחרון, אני אתן לזה לעבור עם הזמן

סיבים תזונתיים צריך לספור כפחמימה?
ואם אני שורף לדוגמה 100 קלוריות זה כאילו אכלתי 25 גרם פחמימה פחות?
בAD
תודה

האמת שבדיוק באתי לשאול אותה שאלה
אני על דל פחמימה על 90 גרם ביום..השאלה פה האם לספור
תירקות כפחמימה ביחד איתם אני מגיע ל90
מה אתם אומרים?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית