הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,268
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,268
12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

תלוי מאיפה הזמנתי. אני קבלתי זיכוי בלי לשלוח בחזרה.
תנסה גם את השנייה, תראה מה מצבה.
הזמנתי מויטה... הסתכלתי במדיניות ההחזרה שלהם ורשום שאפשר להחזיר רק אם מוצר אחד מאותו הסוג נפתח ולא הכל.
אני אנסה ליצור איתם קשר בשעות הפעילות שלהם.

ד"א, חוץ מהטעם הרע האם אבקה מקולקלת יכולה להזיק? האם הערכים שלה יורדים?
בהנחה שאני לא מחזיר את האבקה ומשתמש בה.

יכולה לגרום לכאבי בטן וקלקולי קיבה כמו כל אוכל מקולקל אחר.

במקומך הייתי משתמש בה לאפיה ורואה מה קורה.

כל מי שיצא לו לקנות דיימטייז איסו 100
כתוב לקחת כף אחד ולהוסיף 150 מ"ל מים
וזה ממש קצת כאילו זה כמו כוס מים חד פעמית.
אני זוכר פעם הייתי לוקח ISS וממלא כמעט עד הסוף של הבקבוק..
יש מצב צריך 2כפות או יותר? (לערך של 28 גרם חלבון)

אני שם סקופ עם 220 מ"ל וזה יוצא מעולה. (מים)

הולי פאק!! החבר'ה מויטה החזירו לי קרדיט בלי החזר של המוצרים! הוא אמר שזה חד פעמי בגלל שאני מישראל והמשלוח יהיה בעייתי.
בואנה, הם אשכרה קנו אותי במהלך הזה.

אמרתי לך. הבעיה היא שבפעם הבאה שתצטרך אותם הם יגידו לך ללכת לחפש את החברים שלך.

אני שם סקופ עם 220 מ"ל וזה יוצא מעולה. (מים)
אבל עם כף אחת של אבקה? ככה זה מה שצריך? (יעני זה נחשב מנה?)
כי בISS השתמשתי בשתי כפות דיי גדולות כדי להגיע לערך החלבון הזה ולהוסיף הרבה מים.

חוצמזה ממש הופתעתי לטובה מדיימטייז.. אשכרה הכל טוב בו, אבל לדבר טוב צריך להשקיע דיי הרבה כסף חחח

אגב לא קשור לזה, אם אני מזמין מהאינטרנט ומשתמש בפייפל, אני צריך לשים כסף מהכרטיס אשראי שלי לפייפל? או ברגע שאני רושם את הפרטים באתר המוכר (פרטי הפייפל) זה לוקח ישר מהכרטיס אשראי? (כמובן הזה שהזנתי ואמתתי בזמן ההרשמה).

האבקת חלבון שבמבצע באתר ועולה 270 מומלצת?? כמה סקופים יש בה?
ואיזה טעם אתם הכי ממליצים?

EMZ, פתחתי את הדלי השני בטעם שוקולד, פשוט מדהים.
מה לעשות עם האבקה המקולקלת? התכוונת ברצינות כשאמרת לאפות איתה?

האבקת חלבון שבמבצע באתר ועולה 270 מומלצת?? כמה סקופים יש בה?
ואיזה טעם אתם הכי ממליצים?
מומלצת מאוד. יותר מ70 מנות. לך על שוקולד או בננה.
EMZ, פתחתי את הדלי השני בטעם שוקולד, פשוט מדהים.
מה לעשות עם האבקה המקולקלת? התכוונת ברצינות כשאמרת לאפות איתה?
אני קבלתי אבקה שהייתי במרקם גרוע מאוד אבל התאריך היה עדיין בתוקף.
מכיוון שלא היה אפשר לעשות איתה שייקים, פשוט אפיתי איתה ויצא טוב. לפעמים בגלל תנאי אחסון המרקם נדפק. אבל זה לא תמיד אומר שהאבקה מכילה מיקרובים למיניהם.

לא שאלה מפגרת עד כדי כך ובכל זאת:
לא מזמן עשיתי בדיקת א.ק.ג והתוצאות היו טובות, אין שום בעיות. זה אומר שאני יכול לצרוך מוצר כמו Jack3d, No Explode וכד'? ראיתי שתמיד יש אזהרה לאנשים עם בעיות בקצב הלב, לחץ דם וכד'...

שלום 😃.
יש אבקות חלבון שמיוצרות ממי גבינה. רציתי לשאול אם אני אשתה מי גבינה תהיה לזה אותה השפעה? זה או דבר הרי לא? או שיש משהו אחר שלא חשבתי עליו.

תודה!

שלום 😃.
יש אבקות חלבון שמיוצרות ממי גבינה. רציתי לשאול אם אני אשתה מי גבינה תהיה לזה אותה השפעה? זה או דבר הרי לא? או שיש משהו אחר שלא חשבתי עליו.

תודה!
אבקות חלבון מיוצרות מריכוזים של מי גבינה. אם אני לא טועה כל דלי מיוצר מכמות של 50 ליטר חלב לערך.
חוץ מזה, מאיפה תשיג מי גבינה בצורה הזאת? אף אחד לא משווק דבר כזה לפי מה שידוע לי.

אבקות חלבון מיוצרות מריכוזים של מי גבינה. אם אני לא טועה כל דלי מיוצר מכמות של 50 ליטר חלב לערך.
חוץ מזה, מאיפה תשיג מי גבינה בצורה הזאת? אף אחד לא משווק דבר כזה לפי מה שידוע לי.

כן אבל אני מדבר שמתי שאני אצטרך אני אשתה וזה יהיה כמו מנה (סקופ או איך שלא קוראים לזה).
ואני יכול להשיג.

כן אבל אני מדבר שמתי שאני אצטרך אני אשתה וזה יהיה כמו מנה (סקופ או איך שלא קוראים לזה).
ואני יכול להשיג.
זה מרוכז, זה לא יתן לך כלום לשתות "מי-גבינה" רגילים.
http://en.wikipedia.org/wiki/Whey

תסתכל בערך התזונתי שמה ל-100 גרם - 5.1 גרם פחמימה על 0.8 גרם חלבון. לא נשמע להיט בכלל.:🙁

זה מרוכז, זה לא יתן לך כלום לשתות "מי-גבינה" רגילים.
http://en.wikipedia.org/wiki/Whey

תסתכל בערך התזונתי שמה ל-100 גרם - 5.1 גרם פחמימה על 0.8 גרם חלבון. לא נשמע להיט בכלל.:🙁

אז כאילו באבקת חלבון של מי גבינה זה הכניסו כאילו המון חלבון מהרבה מי גבינה?
תודה 😃

האם כדאי להמנע מאכילת תפוחים ירוקים בחיטוב? אני אוכל 2 ביום.
כמו כן, כדאי להמנע מאכילת אפונה בגזר בשימורים וסלט כרוב לבן בחיטוב?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית