הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

האם כדאי להמנע מאכילת תפוחים ירוקים בחיטוב? אני אוכל 2 ביום.
כמו כן, כדאי להמנע מאכילת אפונה בגזר בשימורים וסלט כרוב לבן בחיטוב?
הכל אפשרי לאכילה כל עוד זה בתפריט מסודר עם תצרוכת קלורית מסוימת נועדה לחטב. אתה יכול גם לבנות תפריט חיטוב עם מק-רויאל בתוכו (צפה בסרט "שמנצ'יק")
בהצלחה

הכל אפשרי לאכילה כל עוד זה בתפריט מסודר עם תצרוכת קלורית מסוימת נועדה לחטב. אתה יכול גם לבנות תפריט חיטוב עם מק-רויאל בתוכו (צפה בסרט "שמנצ'יק")
בהצלחה

תודה בחור! 🙌
אני שואל גם בקשר לרמת הפחמימות.

תודה בחור! 🙌
אני שואל גם בקשר לרמת הפחמימות.
תלוי מה התפריט שלך, מה אופי החיטוב (דל-פחמימה, רגיל, בהתחשב בגיל-גובה-משקל) כמה גר' פחמימה אתה צורך סה"כ באופן יומי, ומה המטרות שלך.

אם אתה רק מתחיל בחיטוב ולא עסקת באימונים/תפריטים לפני כן, הייתי ממליץ לך להתחיל בגירעון קטן יחסית עם תצרוכת פחמימה ממוצעת, ולא דלה.

האם יש בעיה לקחת 400-500 מ"ג מגנזיום לפני השינה או שעדיף לפצל את זה לבוקר וערב?

עדיף לפצל (זה נכון כמעט לכל דבר).

תודה

---------- התגובה התווספה ב 16:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:06 ----------

מה דעתכם על תוסף של סיבים?
גם מהסיבה שאני לא מגיע למספיק סיבים מהתזונה שלי וגם כי הבנתי שזה נותן קצת תחושת שובע.

תנסה ותראה.
בגדול זה בריא ועוזר ליציאות. שובע זה אינדוידואלי.

יש מישהו שניסה לקחת תוסף של סיבים וזה עזר לו עם השובע קצת?
אני. הייתי מתסף ב-Benefiber שזה אחלה,
ועכשיו אני משתמש בקונסיל, שהוא לא תוסף סיבים אלא תוסף שמורכב מהחומר הפעיל פסיליום, שבעצם סופח נוזלים פי כמה מהנפח המקורי שלו וככה עוזר ליציאות תכופות יותר.

אני בעודף משקל ובחיטוב ואני לא אוכל לפי תפריט, אבל שם לב לצריכת הקלוריות שלי. הBMR שלי ביום ללא אימון (כמו היום) הוא:

2312 קלוריות ליום.

היום בדקתי את כל מה שאכלתי וזה בערך 1150 קלוריות בלבד... ואני לא רעב.
אני אוכל רק דברים בריאים כמו תפוחים, בשר בקר, סלטים, טחינה, לחם קל, אורז מלא וכו'...
אני לא מצליח להגיע לצריכה הקלורית שלי. האם זה יכול לפגוע לי בהורדה באחוזי השומן?

יכול להיות שהספירה שלי לא מדוייקת...
אבל זה בערך הכיוון.
אני חושב שאני אתחיל לאכול לפי תפריט מסודר, אולי קצת פחות ממנו כי אני באמת מרגיש שאני אוכל יותר מדי.
דווקא דיי אהבתי את התפריט באתר.

תודה!

יש בעיה לעשות העמסה יום לפני בדיקות דם?

אני לא ממש מבין בזה אבל מבחינה הגיונית זה יכול לחרטש לך את האיזון בהורמונים ובערכים בדם שלך... העמסה זה לא משהו רגיל, הייתי ממליץ לחכות...

יש לי שאלה מפגרת באמת:

בשייקר של דיימטייז

http://vitanetonline.com/images/products/5296.jpg

בשביל מה נועד הצ'ופצ'יק הקטן שנפתח עם הפקק? יש את הגדול לשתיה והקטן ל...?
כמו כן, בשביל מה ה"להבים" בתוך הבקבוק עצמו?

לא מכיר את השייקר הזה ספציפית, אבל ה"להבים" הכוונה לרשת הזאת שמורכבת עליו? זה בשביל לפורר את הגושים שעלולים להיות במשקה.

אני לא ממש מבין בזה אבל מבחינה הגיונית זה יכול לחרטש לך את האיזון בהורמונים ובערכים בדם שלך... העמסה זה לא משהו רגיל, הייתי ממליץ לחכות...

יש לי שאלה מפגרת באמת:

בשייקר של דיימטייז

http://vitanetonline.com/images/products/5296.jpg

בשביל מה נועד הצ'ופצ'יק הקטן שנפתח עם הפקק? יש את הגדול לשתיה והקטן ל...?
כמו כן, בשביל מה ה"להבים" בתוך הבקבוק עצמו?
הצ'ופצ'יק הקטן הוא בסך הכל כדי שיצא אוויר כשאתה שותה, אני אישית לא אוהב את זה.
וה"להבים" זאת בסך הכל גומיית אטימה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית