הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

עשיתי קצת חיפוש על קריאטין וקפאין כי אני משתמש בשניהם כרגע לראשונה וראיתי לא מעט פעמים שכתבו וגם פה בפורום שהשילוב אולי לא מתאים.. זה נכון? אם כן\לא אפשר הסבר?

ALX
3 ליטר מספיק לך?!
בכל מקרה, כמה המקסימום שמותר לשתות? אין שום סיכון פה מ"שתיית יתר":
http://www.wingate.org.il/Index.asp?ArticleID=732&CategoryID=101

3 ליטר מים + עוד נוזלים במהלך היום , אני מגיע ל4 ליטר וזה מספיק לי כשאני על קריאטין

כמה שאני יודע, גם לשתות יותר מדי זה לא טוב אבל נדמה לי שמדובר בכמויות של מעל 10 ליטר

עשיתי קצת חיפוש על קריאטין וקפאין כי אני משתמש בשניהם כרגע לראשונה וראיתי לא מעט פעמים שכתבו וגם פה בפורום שהשילוב אולי לא מתאים.. זה נכון? אם כן\לא אפשר הסבר?

המחקרים שעסקו בנושא היו עילגים (למשל החליפו בין הקבוצות אחרי 3 שבועות בלבד כאשר ידוע שלקריאטין לוקח יותר זמן לחזור לנורמל במיוחד אצל אוכלי בשר ועוד fails)
עד שלא יצא מחקר טוב שאומר אחרת, אין סיבה לא לשלב בין השניים.

האם יש הבדל מבחינת הספיגה אם אני צורך את הויטמינים שלי בבוקר על בטן ריקה/לפני האוכל/באמצע האוכל/אחרי האוכל?
כרגע אני מתסף בבוקר באומגה 3, סידן, ויטמין D, ויטמין C, ומולטי ויטמין של טווינלאב.

תודה

האם יש הבדל מבחינת הספיגה אם אני צורך את הויטמינים שלי בבוקר על בטן ריקה/לפני האוכל/באמצע האוכל/אחרי האוכל?
כרגע אני מתסף בבוקר באומגה 3, סידן, ויטמין D, ויטמין C, ומולטי ויטמין של טווינלאב.

תודה
זה משנה רק בויטמינים שמסיסים בשמן. בכל מקרה כדאי לקח תאת המולטי והאומגה 3 עם/אחרי ארוחה. סידן כדאי לקחת עם ויטמין D ושומן. ויטמין C לא ממש משנה, עדיף לא לפני השינה כי זה יכול לעשות חלק מהאנשים ערנים ו"נמרצים" יחסית ואז יהיה קושי להירדם בלילה.

זה משנה רק בויטמינים שמסיסים בשמן. בכל מקרה כדאי לקח תאת המולטי והאומגה 3 עם/אחרי ארוחה. סידן כדאי לקחת עם ויטמין D ושומן. ויטמין C לא ממש משנה, עדיף לא לפני השינה כי זה יכול לעשות חלק מהאנשים ערנים ו"נמרצים" יחסית ואז יהיה קושי להירדם בלילה.
החלוקה שלי היא כזאת:
בבוקר עם ה-5 ביצים והסלמי: 2 קפסולות 120/180 אומגה 3, ויטמין D (מינון 2000IU), ויטמין C, מולטי-ויטמין וחצי מנה של סידן.

בצהריים עם הטונה בשמן - עוד 2 קפסולות אומגה 3.

ובערב לפני השינה ואחרי האוכל - מגנזיום סיטראט וחצי המנה השניה של הסידן.

חלוקה טובה?

טוב אז השאלה המפגרת היא כזאת:
התחלתי לקחת קריאטין, כמובן שתופעת הלוואי הנלווית לקראטין היא: שתיית המון המון המון מים.
בנוסף אני לוקח מולטי ויטמין שגורם לפיפי שלי להיות צהוב זרחני 😃
איזה עוד שיטה חוץ מצבע הפיפי יש על מנת לדעת אם אני צורך מספיק מים?
פשוט לספור כמה כוסות\ליטרים אני שותה? זה בעייתי!
תודה...
קודם כל תופעת לוואי של קריאטין היא ספיחת נוזלים שגורמת לצמאה, ומה הבעיה לספור כמה ליטרים אתה שותה?
תשאיר לעצמך בקבוק בנפרד ותראה כמה אתה שותה לבד, מה הבעיה?

יש הבדל אם אכניס יותר קלוריות משומן מאשר פחמימה לתפריט שלי?
במאסה כמובן.

יש הבדל אם אכניס יותר קלוריות משומן מאשר פחמימה לתפריט שלי?
במאסה כמובן.

בעיקרון אין בעיה להכניס יותר שומן מפחמימות במאסה, רק אל תשחק עם החלבון. ותיראה שאתה מעלה ומוריד אותו דבר כי גרם פחמימה= 4 קלוריות וגרם שומן= 9 קלוריות

שתי שאלות:
1. חלבון סויה הוא חלבון איכותי? אם אפשר לענות בהרחבה כי יצא לי לראות פה כמה אשכולות על הנושא ולאחרונה אני מתעניין בסויה בשל בעיה עם לקטוז והסתבכתי עם המידע.
2. מה החשיבות של סיבים תזונתיים בתפריט, איך אדע כמה אני צריך ואיך אפשר לתסף בהם?

לא יודע.. הוא לא כתב שם כל כך לעניין.. אפשר משהו קצת יותר מפורט?
וגם מה הכוונה לבסס את התזונה שלי על סויה? למשל 600 מ"ל זה בסדר ליום?

לא יודע.. הוא לא כתב שם כל כך לעניין.. אפשר משהו קצת יותר מפורט?
וגם מה הכוונה לבסס את התזונה שלי על סויה? למשל 600 מ"ל זה בסדר ליום?
זה החלבון הכי גרוע שקיים. הוא נספג רע מאוד בגוף והוא מכיל שרשרת מצומצמת מאוד של חומצות אמינו.

אתה יכול לשלב אותו זה כמו שאני לא אחשב את החלבון הצימחי שבטעות אני אוכל שיש בקרונפלקס ובפיתה שהם חלבונים נחותים. אתה יכול להשתמש בסויה אבל לא לבסס אותה,זאת אומרת רוב החלבונים שלך צריכים להיות איכותיים. עוף/בשר/טונה/דגים/ביצים אבקת חלבון מי גבינה אם תרצה,ומוצרי חלב.

אומגה 3 אלספה נחשב טוב? אני עובד בד"ר פישר (נער אולטראסול XD) ואני כל יום בסופר פארם חח אז יצא לי להסתכל על המדפים של הויטמינים, אומגה 3 וכל אלה וראיתי מארז טוב של שלוש חבילות ב 150 ש"ח.

טוב לדעתכם\ניסיונכם?

אומגה זה אומגה. תקנה מה שהכי זול.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית