הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

המינון הוא 6 כדורים של אומגה שלוש סטנדרטית ו3 אם זה עוצמה כפולה תחפש לפעמים יש מבצעים טובים אני קניתי 240 כמוסות ב120 שקל

שאלה:
נניח אני מסיים את החיטוב ב10% שומן. האם ניתן לצאת לתקופת מאסה נקייה בעזרת תפריט מסודר ולעלות רק במאסת שריר? (SS + תפריט מסודר עם מאזן חיובי)

אני לא ממש מבין במאסה...

שאלה:
נניח אני מסיים את החיטוב ב10% שומן. האם ניתן לצאת לתקופת מאסה נקייה בעזרת תפריט מסודר ולעלות רק במאסת שריר? (SS + תפריט מסודר עם מאזן חיובי)

אני לא ממש מבין במאסה...
כן, אבל קח בחשבון שתעלה לאט, ואף אחד לא מבטיח לך שהעליה תהיה 100% שריר.
תבנה תפריט חיובי של כ-200~300 קלוריות ותאזן אותו במשך הזמן.

אני יכול להוסיף באופן קבוע לתפריט שלי במבה \ בייגלה?
זה יותר קל לי לאכול מלחם או עוד אורז ויותר זמין גם.. אני יכול לקחת איתי לכל מקום

אתה יכול להוסיף מה שבא לך אם קשה לך לאכול וזה הפתרון בשבילך.. זה פשוט לא מומלץ ופחות בריא.
אני גם במסה עכשיו ולפעמים שאני מרגיש חלש ביום של אימון בערב או צריך להשלים קלוריות אני מכניס איזה סניקרס, יותר מפעם בשבוע אפילו אבל לא הייתי מכניס את זה לתפריט באופן קבוע.

השאלה אם יש בזה משהו בכמויות מוגזמות ולא בריאות ואם אפשר לפרט מה, למה וכמה

אני יכול להוסיף באופן קבוע לתפריט שלי במבה \ בייגלה?
זה יותר קל לי לאכול מלחם או עוד אורז ויותר זמין גם.. אני יכול לקחת איתי לכל מקום
אפשר, אבל אני באופן אישי יעדיף לנצל את הקלוריות האלה לאוכל שבאמת ישביע ויתן גם ויטמינים ומינרלים.

אפשר, אבל אני באופן אישי יעדיף לנצל את הקלוריות האלה לאוכל שבאמת ישביע ויתן גם ויטמינים ומינרלים.

אבל אתה בוואחד חיטוב עכשיו (דרך אגב כל הכבוד), אני לפעמים מרגיש שאני מכניס עוד לחם\ אורז אני מתפחלץ ולא מצליח לסיים את צריכת הקלוריות שאני צריך לאותו יום אז אתה לפעמים משלים את זה בשטויות.. אבל אני באותה דעה שאם זה לא עניין שאתה שבע ולא יכול להכניס יותר אוכל עדיף אוכל מוצק עם ויטמינים, מינרלים וערכים נוספים.

נערך לאחרונה:
חח איזה מזל שאני עוד לא בן 16 אפילו 😛, לא יודע איך אני יממן את כל האוכל הזה שאני ייצא מהבית 😵

נערך לאחרונה:
אם אני מתאמץ יותר מדי ולא מקווץ את השרירים בישבן יכולים להיות לי תחורים?

הייתי באיזה חודש וחצי חודשיים על תפריט מאסה.
עכשיו אני צאיך לאכול בניטרלי?? וכמה זמן??

מישהו??

נערך לאחרונה:
בקשר לצריכת ויטמינים(מולטי ואומגה 3).

קראתי לאחרונה את המאמר על תוספי התזונה וממליצים שם לחלק את הצריכה שלהם.

עד היום הייתי לוקח באוקר כל יום 2 כדורי אופטימן ו6 כדורי אומגה 3 במכה,עם או בלי אוכל,כל הזמן באותה המתכונת.
פשוט ככה לא הייתי שוכח,מה שלעיתים יכול לקרות.

האם זה בסדר או שכדאי לפצל את זה לבוקר וערב כמו שמומלץ במאמר?

תמיד כדאי לפצל. (חוץ מויטמינים נאגרים כמו D)
השאלה כמה זה פרקטי.

אז ממחר אקפיד לפצל,תודה!

ד''א איך לפצל?
1 מולטי,3 קפסולות אומגה בבוקר,ואותו דבר בערב?

נערך לאחרונה:
הייתי באיזה חודש וחצי חודשיים על תפריט מאסה.
עכשיו אני צאיך לאכול בניטרלי?? וכמה זמן??

מישהו??
סיימת? אתה רוצה להתחיל חיטוב?
אם כן, פרק הזמן לניטרלי הוא בערך שבועיים.
אז ממחר אקפיד לפצל,תודה!

ד''א איך לפצל?
1 מולטי,3 קפסולות אומגה בבוקר,ואותו דבר בערב?
כן. אתה יכול גם 2 קפסולות 3 פעמים ביום. מה שנוח לך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית