הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

מה הנזק בעצם במים מהברז?
נגיד אני במועדון של לאטחים ולוקחים על בקבוק מים 15 שקל אפשר לשתות מהברז של השירותים או שכדאי לוותר?

שאלה קצת מפגרת. מתאימה בול לאשכול:
יש לי בתפריט 300 גרם חזה עוף שאני אופה בתנור. עכשיו, לפעמים קורה שהחזה עוף מתייבש (גם כי אני אוהב אותו ככה וגם כי אני לא שף מקצועי), ואז ה-300 גרם בפוטנציה הופכים להיות 200 גרם.

השאלה שלי היא איך לעזאזל אני ידע מה הערך התזונתי האמיתי של החזה עוף? לפעמים קורה מצב שאני נתקע רק עם 190 גרם (כמו היום) של חזה עוף מיובש, כשבפועל אני יודע שזה יותר, אבל אני לא יכול לדעת אם זה 300 גרם אמיתיים או פחות.

תודה

תמיד תשקול לפני בישול\אפייה או כל מה שאתה עושה (תשקול חי) אחרת הוא מאבד נוזלים וזה לא המשקל
ובמחשבון קלוריות תחשב חזה עוף לפני בישול

מה הנזק בעצם במים מהברז?
נגיד אני במועדון של לאטחים ולוקחים על בקבוק מים 15 שקל אפשר לשתות מהברז של השירותים או שכדאי לוותר?

תביא בקבוק מהבית
ואין לכם קולרים? מה זה הגנבה הזאת

תביא בקבוק מהבית
ואין לכם קולרים? מה זה הגנבה הזאת

אני לא אכנס עם בקבוק למסיבה..
ובדרך כלל במקומות עם בר של כניסה חינם עד שעה X או משהו כזה מנסים לעשות כסף על כל דבר שזה אומר שמוכרים לך בקבוק חצי ליטר ב10-15 שקל (נתקלתי בהמון) אז אין קולרים ואין ברז רגיל

אז השאלה בעצם היא מה יש במים מהברז והאם הברז של השירותים שונה מהברז של הכיור? (מטומטם אני יודע)

---------- התגובה התווספה ב 02:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:07 ----------

אני שותה מהברז.

בארץ?

ובדרך כלל במקומות עם בר של כניסה חינם עד שעה X או משהו כזה מנסים לעשות כסף על כל דבר שזה אומר שמוכרים לך בקבוק חצי ליטר ב10-15 שקל (נתקלתי בהמון) אז אין קולרים ואין ברז רגיל

אז השאלה בעצם היא מה יש במים מהברז והאם הברז של השירותים שונה מהברז של הכיור? (מטומטם אני יודע)

---------- התגובה התווספה ב 02:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:07 ----------

בארץ?
למה במקום אחר המים בברז מינרלים?

בארץ?

חשבתי מועדון יענו מועדון ספורט ><

זו אותה צנרת, זה בדיוק מה שיוצא מהברז של הברמן כשהוא שם לך מים מהברז ומוסיף לך קרח ולימון כדי שתחשוב שזה משהו אחרררר. אבל חשבתי שהתכוונת לחד"כ, ביציאות זה מעפן לקפוץ לשירותים כל 20 דקות ולשתות משם מים. אתה לא יכול לבקש מים מהברז?

זו אותה צנרת, זה בדיוק מה שיוצא מהברז של הברמן כשהוא שם לך מים מהברז ומוסיף לך קרח ולימון כדי שתחשוב שזה משהו אחרררר. אבל חשבתי שהתכוונת לחד"כ, ביציאות זה מעפן לקפוץ לשירותים כל 20 דקות ולשתות משם מים. אתה לא יכול לבקש מים מהברז?

לא בכל מקום נותנים

עריכה: לא משנה מצאתי מאמר בפורטל
למי שעוד רוצה לשאול שאלה מפגרת על גודל הארוחות: קישור

נערך לאחרונה:
עריכה: לא משנה מצאתי מאמר בפורטל
למי שעוד רוצה לשאול שאלה מפגרת על גודל הארוחות: קישור

אל תלך לפי השיטה של ה30 גר' פר ארוחה זה שטויות .
גם עם תאכל בארוחה אחת את כל הכמות חלבון שלך ליום זה יתן את אותה האפקטיביות . מה שמנה זה הצריכה הסופית בסופו של יום

אל תלך לפי השיטה של ה30 גר' פר ארוחה זה שטויות .
גם עם תאכל בארוחה אחת את כל הכמות חלבון שלך ליום זה יתן את אותה האפקטיביות . מה שמנה זה הצריכה הסופית בסופו של יום

יאפ קראתי את המאמר והבנתי את זה
מצוין לי
הרבה יותר קשה לפצל את הארוחות מאשר לאכול הרבה בארוחה אחת לפעמים

בדיאטת דלת פחמימות בחיטוב הגירעון הקלורי צריך להיות שלילי או חיובי ?
הסיבה שאני שואל את זה מכיוון שכל התפריטים ששמתי עליהם עין היו בעל ערכים קלורים גבוהים 3000+-

שלילי אם המטרה היא חיטוב.
קרא בפורטל על AD....
יש גם כאלה שעושים AD למסה.

בדיאטת דלת פחמימות בחיטוב הגירעון הקלורי צריך להיות שלילי או חיובי ?
הסיבה שאני שואל את זה מכיוון שכל התפריטים ששמתי עליהם עין היו בעל ערכים קלורים גבוהים 3000+-
שלילי. בסוף הגירעון זה מה שקובע - גם אם תעשה דיאטת כרוב ותאכל 3600 קלוריות של כרוב, אתה תשמין.

בנאדם ששוקל 110 קילו על מטר 85 ורק רוצה להרזות בלי חדר כושר בלי כלום.
מה היחס בין המרכיבים של האוכל בתפריט?
נגיד אצל מתאמן משקולות זה 2 גרם פר קילו,אבל אם הוא רוצה רק להרזות אז כמה חלבון הוא צריך לאכול??

מישהו שרגיש ללקטוז השתמש באיזו של אינטראקטיב בטעם וניל או טעם אחר עם מים ויכול לתת לי חוות דעת?
לגבי טעם, ערבוב והאם זה עשה לו בעיות עיכול (גזים,כאבי בטן,שלשולים וכו...)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית