הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע לדלליפט ואמות

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
היי ,
אני רוצה לבצע שינוי בתוכנית אימונים ולהוסיף דדליפט כתרגיל לגב
אך המטרה העיקרית היא לבצע שינוי מקצה לקצה בחוזק האמות.
האם יש אחיזה מסוימת שתיתן דגש גדול לפיתוח חוזק וגודל באמות?
בנוסף לזה אוסיף 2 תרגילים באימון יד קדמית של אמות על מנת לבצע ביצוע מקסימלי.

היי ,

מתוך שלוש האחיזות הנפוצות ( אחיזה רגילה , משולבת והוק ) אחיזה רגילה תאמץ את האמה/אחיזה הכי הרבה .
לא ידוע לי על אחיזה יותר טובה אבל יכול להיות שקיימת .
אתה חושב יותר מדי אחי פשוט תעשה דדליפט בגב
תחזיק איך שנוח לך .

נראה לי שלא הבנת את הבקשה שלו .
אתה פשוט מכחיש את חשיבות האחיזה בדדליפט? 🤦‍♂️

דדליפט זה מהרגליים והגב התחתון.
האמות לא מעורבים בשום צורה מלבד זה שהם מחזיקים את המוט ,הוא צריך לנעול את הידיים וזהו ??
איך אוחזים זה עניין של נוחות במשקלים גבוהים באמת קושרים את הידיים למוט ומשתמשים בגיר .
אם הוא יעשה נכון אין שום נזק לאמות לא משנה מה הוא יעשה.

האמות לא מעורבים בשום צורה מלבד זה שהם מחזיקים את המוט ,הוא צריך לנעול את הידיים וזהו ??
איך אוחזים זה עניין של נוחות במשקלים גבוהים באמת קושרים את הידיים למוט ומשתמשים בגיר .
1. דדליפט " עובד " על 80 אחוז מהגוף לא רק רגליים וגב תחתון
2. אחיזה משולבת והוק גריפ יפעילו הרבה פחות את האמות כמו גם שימוש ברצועות שתיארת " קושרים את הידיים למוט" . ובאחיזה רגילה לא תוכל להרים את הrm1 שלך אם אתה מתאמן וותיק בגלל חוסר פרופורציה שנוצר בין הגריפ לחוזק בדדליפט עם הזמן .
3. אחיזה משולבת כן יכולה ליצור קרע בבייספס במידה ומפעילים אותם .
4. תן כבוד לאחרים , תלמד יותר על הנושא , תלמד עברית תקינה , תפסיק לחשוב שכל מה שליפטרים עושים נכון גם לגביך ( הכל אינדיבידואלי ) ותלמד כבר עברית .

• פותח/ת השרשור
מתוך שלוש האחיזות הנפוצות ( אחיזה רגילה , משולבת והוק ) אחיזה רגילה תאמץ את האמה/אחיזה הכי הרבה .
לא ידוע לי על אחיזה יותר טובה אבל יכול להיות שקיימת .

נראה לי שלא הבנת את הבקשה שלו .
אתה פשוט מכחיש את חשיבות האחיזה בדדליפט? 🤦‍♂️
תודה על המענה
ואחיזה רגילה הכוונה ידיים ישרות כלפי פנים או חוץ?
כאילו הידים פונות אלי באותו כיוון או לכיוון המראה?.

תודה על המענה.

1. דדליפט " עובד " על 80 אחוז מהגוף לא רק רגליים וגב תחתון
2. אחיזה משולבת והוק גריפ יפעילו הרבה פחות את האמות כמו גם שימוש ברצועות שתיארת " קושרים את הידיים למוט" . ובאחיזה רגילה לא תוכל להרים את הrm1 שלך אם אתה מתאמן וותיק בגלל חוסר פרופורציה שנוצר בין הגריפ לחוזק בדדליפט עם הזמן .
3. אחיזה משולבת כן יכולה ליצור קרע בבייספס במידה ומפעילים אותם .
4. תן כבוד לאחרים , תלמד יותר על הנושא , תלמד עברית תקינה , תפסיק לחשוב שכל מה שליפטרים עושים נכון גם לגביך ( הכל אינדיבידואלי ) ותלמד כבר עברית .

נזק לבייספ קורא שאתה משתמש בו אם אתה נועל ידיים לא יהיה לך קרע בבייפס .
מבין??

תעשה איזה אחיזה שאתה רוצה זה הכל .

כמו שאמרו לך, אחיזה רגילה תאמץ את האמות הכי הרבה, שזה הידיים פונות פנימה, אליך. הבעיה שזה כנראה יגביל אותך במשקל שתוכל להרים בדדליפט כי האחיזה תהיה הנקודה החלשה שלך, הרבה יותר חלשה משאר השרירים שמרימים את המשקל.
*אסביר
אתה מודה לזה
*מודע
האמות לא מעורבים
*מעורבות
האמות מחזיקות את המוט אז איך הן לא מעורבות? קצת סתירה עצמית יש במשפט שלך הייתי אומר.

הייתי צריך עכשיו למחוק מחצית מהתגובות בדיון גם אם היה בהן מעט מידע מועיל בגלל חוסר מוחלט בתרבות דיון.
ממליץ לכל המעורבים להירגע ולדבר כמו בני אדם

הייתי צריך עכשיו למחוק מחצית מהתגובות בדיון גם אם היה בהן מעט מידע מועיל בגלל חוסר מוחלט בתרבות דיון.
ממליץ לכל המעורבים להירגע ולדבר כמו בני אדם
מצטער אם נסחפתי עם דבריי .
אבל כל מטרתו היא להטריל אנשים , לדבר בזלזול וחוסר כבוד , ולהשתמש באמירות אלימות ופוגעניות .

מצטער אם נסחפתי עם דבריי .
אבל כל מטרתו היא להטריל אנשים , לדבר בזלזול וחוסר כבוד , ולהשתמש באמירות אלימות ופוגעניות .
בינתיים הנושא טופל, אם ימשך ינקטו צעדים נוספים, תנו לנו המנהלים לטפל בזה, ואתם רק תדאגו לתרבות דיון

היי ,
תשתמש בדדליפט באחיזה הרגילה.
וכיווץ סטטי הוא לא כיווץ? האמות עובדות בדדליפט ועובדות חזק במיוחד השרירים המכופפים והפלקסורים. בכיווץ איזומטרי סטטי לפותח האשכול, תשתמש באחיזה הרגילה(פרונציה) ושתגיע למשקלים גבוהים אפשר להשתמש באחיזה משולבת או הוק גריפ.

תשתמש בדדליפט באחיזה הרגילה.

וכיווץ סטטי הוא לא כיווץ? האמות עובדות בדדליפט ועובדות חזק. לפותח האשכול, תשתמש באחיזה הרגילה(פרונציה) ושתגיע למשקלים גבוהים אפשר להשתמש באחיזה משולבת או הוק גריפ.
אבל אין גדילה ממשית של שריר שצריך להיות אכפת איזה אחיזה ,למה להתקע על אחיזה בגלל סיבה כזאת??
כל גוף מתפקד שונה ויש אנשים שהגיעו אם אחיזה רגילה למעל 450 קילו,ותאמין לי יש להם אמות מבטון.
אין הבדל באחיזה בכלל ,והכי גרוע לדעתי להיות באחיזה שלא נח לך בגלל הסיבות האלה גם אם הם נכונות.

אבל אין גדילה ממשית של שריר שצריך להיות אכפת איזה אחיזה ,למה להתקע על אחיזה בגלל סיבה כזאת??
כל גוף מתפקד שונה ויש אנשים שהגיעו אם אחיזה רגילה למעל 450 קילו,ותאמין לי יש להם אמות מבטון.
אין הבדל באחיזה בכלל ,והכי גרוע לדעתי להיות באחיזה שלא נח לך בגלל הסיבות האלה גם אם הם נכונות.
למה שלא תהיה גדילה של שריר? השריר עובד בצורה איזומטרית,נקרעים סיבי שריר,ויש עומס יסף(התקדמות במשקלים)

ושתגיע למשקלים גבוהים אפשר להשתמש באחיזה משולבת או הוק גריפ
אם אחיזה היא נושא חשוב לך, אז משולבת תמדיך לעבוד על חוזק האחיזה כמו אחיזה רגילה אם המשקל גבוה יותר ממה שאתה יכול להרים באחיזה רגילה, אבל הוק עובד הרבה פחות על האחיזה

אני לא מצליח להבין את הנקודה שלך. אחיזה מפתחת אמות גדולות או לא?

אם אחיזה היא נושא חשוב לך, אז משולבת תמדיך לעבוד על חוזק האחיזה כמו אחיזה רגילה אם המשקל גבוה יותר ממה שאתה יכול להרים באחיזה רגילה, אבל הוק עובד הרבה פחות על האחיזה

לא אני שואל השאלה

למה שלא תהיה גדילה של שריר? השריר עובד בצורה איזומטרית,נקרעים סיבי שריר,ויש עומס יסף(התקדמות במשקלים)
לא ברמה שזה צריך לשנות ולהוריד נוחות של בן אדם.
בכל אחיזה יהיה לך אמות של בטון עם הזמן.

המדריך שלנו הגיע ל230 עם אחיזה רגילה ויש לו אמות בכח של בטון .

הנקודה שלי שזה לא עניין שאמור לשנות כי העבודה היא סטטית ואם יש לך אחיזה שהיא טבעית יותר לך אז עדיף ללכת אם מה שיותר נח.

זה כל הנקודה שלי בסופו של דבר בדדליפט אין היפוטרפיה של ממש באמות וכן התחזקו אם הזמן לא משנה באיזה אחיזה תחזיק.

אנשים שברו שאים בכל אחיזה אני טוען שזה נושא שולי.

לא ברמה שזה צריך לשנות ולהוריד נוחות של בן אדם.
בכל אחיזה יהיה לך אמות של בטון עם הזמן.

המדריך שלנו הגיע ל230 עם אחיזה רגילה ויש לו אמות בכח של בטון .

הנקודה שלי שזה לא עניין שאמור לשנות כי העבודה היא סטטית ואם יש לך אחיזה שהיא טבעית יותר לך אז עדיף ללכת אם מה שיותר נח.

זה כל הנקודה שלי בסופו של דבר בדדליפט אין היפוטרפיה של ממש באמות וכן התחזקו אם הזמן לא משנה באיזה אחיזה תחזיק.

אנשים שברו שאים בכל אחיזה אני טוען שזה נושא שולי.
אז אתה טוען שאין אחיזה שבאמת תעבוד יותר על היפרטרופיה של האמות, שכולן שוות? אם כן, אני מסכים איתך אבל רק כתלות במשקל. בסופו של דבר זו שאלה של מאמץ

באמת מתוך סקרנות , מי משך 450 + באחיזה רגילה ללא רצועות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית