הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע לדלליפט ואמות

אילן חסוי

משתמש פעיל
301
34
נק' מוניטין:
25
301
34
היי ,
אני רוצה לבצע שינוי בתוכנית אימונים ולהוסיף דדליפט כתרגיל לגב
אך המטרה העיקרית היא לבצע שינוי מקצה לקצה בחוזק האמות.
האם יש אחיזה מסוימת שתיתן דגש גדול לפיתוח חוזק וגודל באמות?
בנוסף לזה אוסיף 2 תרגילים באימון יד קדמית של אמות על מנת לבצע ביצוע מקסימלי.

נכון, אחיזה, ואני מניח שאתה מבין שרצועות מנטרלות את האחיזה.
כל מה שאמרתי זה שזה לא משנה איזה אחיזה זה כל הפואנטה שלי מהתחלה ,תעשה מה שמרגיש לך יותר נוח וטבעי זה כל הפאונטה שלי.
כל גוף הוא שונה

כל מה שאמרתי זה שזה לא משנה איזה אחיזה זה כל הפואנטה שלי מהתחלה ,תעשה מה שמרגיש לך יותר נוח וטבעי זה כל הפאונטה שלי.
כל גוף הוא שונה
אבל כשמדברים על חוזק אחיזה זה משנה מאוד עם או בלי רצועות

אבל כשמדברים על חוזק אחיזה זה משנה מאוד עם או בלי רצועות
לא אמרתי דבר ולא הייתמרתי להגיד משהו שאין לי הבנה בו,המאמנת אצלנו פוואר ליפטרית מתחרה לשעבר והיא אמרה לי תעשה איזה אחיזה שמרגיש לך הכי טבעי בה ואני סומך עליה.

והיא שינתה את הדדליפט שלי פלאים כל אימון חזרתי צולע אחרי דדליפט היום מחכה לדדליפט הבא.

לא אמרתי דבר ולא הייתמרתי להגיד משהו שאין לי הבנה בו,המאמנת אצלנו פוואר ליפטרית מתחרה לשעבר והיא אמרה לי תעשה איזה אחיזה שמרגיש לך הכי טבעי בה ואני סומך עליה.

והיא שינתה את הדדליפט שלי פלאים כל אימון חזרתי צולע אחרי דדליפט היום מחכה לדדליפט הבא.
אם בן אדם מסתדר עם אחיזה רגילה , וכרגע היא לא מגבילה אותו מבחינת המשקלים .
איזה סיבה יש לו לעבור למשולבת שגם לא תחזק לו את הגריפ והאמה , וגם תפעיל לחץ אי סימטרי על הכתפיים ?
גם נוצר הסיכוי לקרע בבייספס ( שיקרה רק בטכניקה לקויה )

נערך לאחרונה:

ברור שהאחיזה לא משנה בשביל להתחזק בדדליפט, אבל אם מדברים על חיזוק האחיזה, שזה חלק מהדיון כאן זה משנה מאוד עם או בלי רצועות

אם בן אדם מסתדר עם אחיזה רגילה , וכרגע היא לא מגבילה אותו מבחינת המשקלים .
איזה סיבה יש לו לעבור למשולבת שגם לא תחזק לו את הגריפ והאמה , וגם תפעיל לחץ אי סימטרי על הכתפיים ?
גם נוצר הסיכוי לקרע בבייספס ( שיקרה רק בטכניקה לקויה )
משולבת לא מפעילה לחץ לא סימטרי על הכתפיים והיא בהחלט מחזקת את האחיזה

ברור שהאחיזה לא משנה בשביל להתחזק בדדליפט, אבל אם מדברים על חיזוק האחיזה, שזה חלק מהדיון כאן זה משנה מאוד עם או בלי רצועות

סליחה , אני התכוונתי לא מחזקת את האחיזה כמו אחיזה רגילה . ועל פי ריפטו לפחות , אחיזה משולבת מפעילה לחץ אי סימטרי על הכתפיים.

מה טווח החזרות שלך בדדליפט? אני יודע למה אני שואל

סליחה , אני התכוונתי לא מחזקת את האחיזה כמו אחיזה רגילה . ועל פי ריפטו לפחות , אחיזה משולבת מפעילה לחץ אי סימטרי על הכתפיים.
ריפטו מפגר קלות, הייתי לוקח מאוד בעירבון מוגבל מה שהוא אומר.
והאחיזה המשולבת עובדת בצורה שווה כל האחיזה כל עוד העומס הוא בהתאם. אם תעבוד רק עם משולבת מההתחלה אז האחיזה שלך תהיה חלשה יותר, אבל אם תעבוד עם רגילה עד משקלים שאתה לא יכול להחזיק יותר, ואז לעבור למשולבת, האחיזה רק תמשיך להתחזק משם

ריפטו מפגר קלות, הייתי לוקח מאוד בעירבון מוגבל מה שהוא אומר.
והאחיזה המשולבת עובדת בצורה שווה כל האחיזה כל עוד העומס הוא בהתאם. אם תעבוד רק עם משולבת מההתחלה אז האחיזה שלך תהיה חלשה יותר, אבל אם תעבוד עם רגילה עד משקלים שאתה לא יכול להחזיק יותר, ואז לעבור למשולבת, האחיזה רק תמשיך להתחזק משם
איזה שטויות אתה כותב אלוהים
הוא ממש לא מפגר קלות הוא מפגר קשות

מה טווח החזרות שלך בדדליפט? אני יודע למה אני שואל
15-20

אז תסביר לי איך הטופ של הפווארליפטרים שהם מתאמנים ללא רצועות אתה יכול לראות שהם לא על אותה סוג אחיזה??
אני אומר לך מה למדתי מפוואר ליפטרים מתחרה .

15-20

אז תסביר לי איך הטופ של הפווארליפטרים שהם מתאמנים ללא רצועות אתה יכול לראות שהם לא על אותה סוג אחיזה??
אני אומר לך מה למדתי מפוואר ליפטרים מתחרה .

15-20 חזרות בדדליפט.....לא סתם שאלתי היה לי ברור שאתה קצת קוקו (זה בסדר כולם לומדים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית