הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השלמת קלוריות למאזן קלורי חיובי ע"י עוגות?!?!

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
שלום!

ע"מ לבנות שריר אז יש צורך להיות במאזן קלורי חיובי.
השאלה שלי אם זה בסדר להגיע לסך הקלוריות ע"י עוגות חטיפים שוקולדים וכו' או שחייב שזה יגיע אך ורק מארוחות "בריאות ומזינות"? או שזה בסדר שאני אוכל כמות חלבונים נדרשת + ארוחות בסיסיות ועל מנת להשלים קלוריות אז לאכול עוגות ושטויות?

תודה רבה!

אפשר, רק תקפיד על מספיק חלבון בתזונה. (בכל מקרה מבחינת בריאות זה לא יהיה אידאלי, אבל לשיקולך).

לא!
לחטיפים,פיצוחים ממתקים ושוקולדים אין מקום באף תזונה
אין באוכל הזה ערכים תזונתים זה סתם עוד משו שניקראה '''קלוריות ריקות''
וגם אם כן תהיה בטוח שתעלה הרבה בשומן בגלל ''אוכל'' הזה...
אם קשה לך להגיע לקלוריות שלך חלב זה הדבר הכי טוב.

ברור שכן , זה חלק חשוב מכל תזונה .
מי שאומר לך שהם קלוריות ריקות זה כל מיני אנורקסים שרוצים שתיהיה חלש ורזה כמוהם .
אתה צריך לאכול כדי לתמוך באימונים שלך ובשביל להנות מהחיים .

ברור שכן , זה חלק חשוב מכל תזונה .
מי שאומר לך שהם קלוריות ריקות זה כל מיני אנורקסים שרוצים שתיהיה חלש ורזה כמוהם .
אתה צריך לאכול כדי לתמוך באימונים שלך ובשביל להנות מהחיים .
אנורקסים? זה באמת קלוריות ריקות שכולם מגיעות משומנים
ורזה וחלש הוא לא היה בחיים אם הוא יכאל לחם וישתה חלב ויאכל ביצים
זה רק בתור ''סבבה'' ולא בתור תזונה ואם משלבים את זה בתזונה משלבים
את זה רק מבחינת הקלוריות ולא מבחינת הערכים(כאילו שיש בזה...)

די כבר לבלבל את המוח, לך תישן על האף 🥷

שלום!

ע"מ לבנות שריר אז יש צורך להיות במאזן קלורי חיובי.
השאלה שלי אם זה בסדר להגיע לסך הקלוריות ע"י עוגות חטיפים שוקולדים וכו' או שחייב שזה יגיע אך ורק מארוחות "בריאות ומזינות"? או שזה בסדר שאני אוכל כמות חלבונים נדרשת + ארוחות בסיסיות ועל מנת להשלים קלוריות אז לאכול עוגות ושטויות?

תודה רבה!

העיקר שתהיה חיובי....

לחם זה משמין.
👋

אין מושג כזה קלוריות ריקות, לכל קלוריה יש ערך תזונתי כאשר מתחלק בין פחמימה חלבון ושומן, וכן גם כמעט לכל מוצר יש ערך ויטמינים ומינרלים מסויים פשוט לפעמים הוא לא אידאלי ואפשר לקבל ממוצר מקביל יותר.
לומר שמוצר כזה או אחר הוא חרא לא יהיה חכם, זה כמו שאני אגיד שאני אוכל לחם לבן אבל מתווסף בירקות כדי לקבל את הסיבים, אותו דבר כמעט אפשר לומר לכל דבר.

לא אידאלי לצרוך המון פחמימות פשוטות
אבל שאתה חייב קלוריות זה מעולה ועדיף להיות על חיובי גדול מאשר בקושי לסגור את היום ניטראלי

עדיף יותר חלבון ושומן אם מתאפשר

אין מושג כזה קלוריות ריקות, לכל קלוריה יש ערך תזונתי כאשר מתחלק בין פחמימה חלבון ושומן, וכן גם כמעט לכל מוצר יש ערך ויטמינים ומינרלים מסויים פשוט לפעמים הוא לא אידאלי ואפשר לקבל ממוצר מקביל יותר.
לומר שמוצר כזה או אחר הוא חרא לא יהיה חכם, זה כמו שאני אגיד שאני אוכל לחם לבן אבל מתווסף בירקות כדי לקבל את הסיבים, אותו דבר כמעט אפשר לומר לכל דבר.

אני חצי מסכים עם זה. יש אוכל חרא. לא בגלל שהקלוריות בו שונות מקלוריות אחרות, ולא בגלל שהוא מכיל פחות ויטמינים, אלא בגלל הדברים שהוא מכיל שאין באוכל אמיתי:
1. שומן טראנס. מרגרינה זה חרא. גם במאסה.
2. הררי פרוקטוז. להוריד ליטר וחצי קולה ועוד חמש כוסות קפה עם שתי כפיות סוכר, וכמה סניקרס כל יום = להרעיל את הכבד שלך.
3. דגנים מכילים phytic acid.
4. אומגה6 linoleic acid. מכניס את הגוף למצב של דלקת כרונית.

בקיצור, אני במצב רוח paleotard. אפשר להמשיך את הרשימה הזאת. הפואנטה היא שלא הכל נמדד בסופו של דבר בכמה חלבון, שומן ופחמימות צרכת.

מורן כל מה שכתבת נכון , אבל :
1. אם אתה בשלב של מתאמן מתחיל (או בינוני ) שחייב לצרוך הרבה קלוריות , אין כל כך ברירה .
2. להמנע כל החיים מאוכל טעים == להיות נזיר .

מורן כל מה שכתבת נכון , אבל :
1. אם אתה בשלב של מתאמן מתחיל (או בינוני ) שחייב לצרוך הרבה קלוריות , אין כל כך ברירה .
2. להמנע כל החיים מאוכל טעים == להיות נזיר .

1. זאת הדעה שלך
2. זאת הדעה שלך

אנשים באים לפה ומקבלים חינוך לדחוף שומן טראנס בשביל "להיות בטוחים" שהם בטעות לא במאזן חיובי
אם שריר יכול היה להיבנות מסניקרס ועוגות לא היה את הפורום הזה כנראה..

1. זאת הדעה שלך
2. זאת הדעה שלך

אנשים באים לפה ומקבלים חינוך לדחוף שומן טראנס בשביל "להיות בטוחים" שהם בטעות לא במאזן חיובי
אם שריר יכול היה להיבנות מסניקרס ועוגות לא היה את הפורום הזה כנראה..

1. בוא תספר לי איך אוכלים 5-6 K "נקי"
2. איך אתה קורא להמנע ממהשהוא שאתה אוהב באופן קבוע .

אנשים לא מתאמנים נכון , תתאמן כבד וכמו שצריך הסיכוי שתעלה הרבה שומן (אלא עם תאכל כמו גדוד) הוא קטן מאוד .
רוצה להתערב , אני מוכן לשים כסף שיש לי יותר מסה ממך ואני על אחוז שומן יותר נמוך .
ואני אוכל עוגיות , פיצות ועוד כל מיני דברים נוראים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית