הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השלמת קלוריות למאזן קלורי חיובי ע"י עוגות?!?!

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
שלום!

ע"מ לבנות שריר אז יש צורך להיות במאזן קלורי חיובי.
השאלה שלי אם זה בסדר להגיע לסך הקלוריות ע"י עוגות חטיפים שוקולדים וכו' או שחייב שזה יגיע אך ורק מארוחות "בריאות ומזינות"? או שזה בסדר שאני אוכל כמות חלבונים נדרשת + ארוחות בסיסיות ועל מנת להשלים קלוריות אז לאכול עוגות ושטויות?

תודה רבה!

זה גם עניין של גנטיקה, אם אני יאכל עוגות וחרא כל היום וגם אם אני אתאמן כבד אני פשוט אהיה בלון, במיוחד עם 5-6K קלוריות.

זה גם עניין של גנטיקה, אם אני יאכל עוגות וחרא כל היום וגם אם אני אתאמן כבד אני פשוט אהיה בלון, במיוחד עם 5-6K קלוריות.

בסדר משה אתה לא צריך את זה , ואם תגיע לרמה שתצטרך את זה כדי להתאושש אתה ממש
לא תראה כמו בלון נפוח .

1. בוא תספר לי איך אוכלים 5-6 K "נקי"
2. איך אתה קורא להמנע ממהשהוא שאתה אוהב באופן קבוע .

אנשים לא מתאמנים נכון , תתאמן כבד וכמו שצריך הסיכוי שתעלה הרבה שומן (אלא עם תאכל כמו גדוד) הוא קטן מאוד .
רוצה להתערב , אני מוכן לשים כסף שיש לי יותר מסה ממך ואני על אחוז שומן יותר נמוך .
ואני אוכל עוגיות , פיצות ועוד כל מיני דברים נוראים .

1.אוכלים בלי בעייה חסר דרכים?
2.אני לא קורא לאף אחד להימנע. אם יש אנשים שפיתוח גוף יותר חשוב להם מאשר הנאה רגעית אז לדעתי זה כן משתלם אבל זאת רק דעתי כמו שמורן רשם פה את דעתו ואני מסכים איתו..

אני כבר תקופה מתאמן כבד ואני באמת לא עולה בהרבה בשומן בצורה יחסית, אבל כל אחד והגנטיקה שלו
אתה חושב שאתה יותר מאסיבי ממני ועל אחוז שומן יותר נמוך ממני, בגלל האורך חיים שלך?

אתה חי בסרט, זה לא משנה אילו אימונים אני אעשה (אנאירובי - לא בקטע של קרוספיט או משהו עם סיבולת), אני לא אוכל בחיים 5-6K קלוריות לפחות לא במשקל הנוכחי, זה יגמר רע מאוד.
אכלתי 3-3.5K ועליתי המון בשומן, אתה יכול לשאול את מישל כמי שראה את ההתקדמות בצורה אישית, בזמן שהליצן הזה אכל פי 2 ממני וכמעט לא עלה. אני מדבר איתך על 4-5 ק"ג בחודש כש60-70% מזה לפחות שומן.
יש פה פאקטור גנטי משמעותי, מספר תאי שומן, הורמונים (לפטין, אינסולין וכו'), הדיאטה שאתה דוגל בה, האימונים שאתה עושה וכו' וכו'.
בן אדם X יעלה בקושי עם 5K קלוריות, בן אדם Y יעלה מצויין עם 3K, שניהם עם נתונים פיזיולוגים דומים וזה קורה המון ואני מכיר מיקרים אישיים כאלו בפורום שעשו אפילו את אותה התוכנית.

עידן, אני מסכים איתך פחות או יותר. אם אתה במצב שאתה צריך 5-6K אז זה לא פשוט לאכול נקי. אני גם לא חושב שצריך לאכול 100% נקי בכל מקרה. אבל גם לא להגזים לצד השני. אנשים שצריכים 3.5K ביום ורצים לאכול שתי עוגות הבית ושלוש סניקרס, משלים את עצמם.

1.אוכלים בלי בעייה חסר דרכים?
2.אני לא קורא לאף אחד להימנע. אם יש אנשים שפיתוח גוף יותר חשוב להם מאשר הנאה רגעית אז לדעתי זה כן משתלם אבל זאת רק דעתי כמו שמורן רשם פה את דעתו ואני מסכים איתו..

אני כבר תקופה מתאמן כבד ואני באמת לא עולה בהרבה בשומן בצורה יחסית, אבל כל אחד והגנטיקה שלו
אתה חושב שאתה יותר מאסיבי ממני ועל אחוז שומן יותר נמוך ממני, בגלל האורך חיים שלך?

כן כי אני מתאמן כבד , ואוכל כמה שצריך כדי להתאושש .

1. אני לא מסוגל לאכול 6K קלוריות של חזה עוף ואורז .
2. אורח החיים שלי מאוד בריא , בדיקות הדם שאני עושה תמיד יוצאות טוב .
ולמרות האימונים לחץ הדם לא גבוה .

לא יודע אישית מזון "לא נקי" עושה לי רע, מהרבה בחינות אם זה בשירותים או אפילו בתחשה בבטן (ולא אני לא אנורקס וזה לא פסיכולוגי)

עידן, אני מסכים איתך פחות או יותר. אם אתה במצב שאתה צריך 5-6K אז זה לא פשוט לאכול נקי. אני גם לא חושב שצריך לאכול 100% נקי בכל מקרה. אבל גם לא להגזים לצד השני. אנשים שצריכים 3.5K ביום ורצים לאכול שתי עוגות הבית ושלוש סניקרס, משלים את עצמם.

כן לאכול רק זבל זה הגזמה לצד השני .
אבל לאכול עוגיות עם חלב כל יום , ופעם פעמיים בשבוע לאכול בחוץ לא יהרוג אף אחד .

לא יודע אישית מזון "לא נקי" עושה לי רע, מהרבה בחינות אם זה בשירותים או אפילו בתחשה בבטן (ולא אני לא אנורקס וזה לא פסיכולוגי)

איך אתה יודע שזה לא פסיכולוגי ?
אבל אם זה לא טוב בשבילך , אל תעשה את זה .

שילשול זה פסיכולוגי? צרבת זה פסיכולוגי? אלו דברים קצת מעבר ואני לא מדבר על כל מזון שהוא לא נקי אלא אני מדבר על מזון לא נקי בכמויות, איזה ארוחה כאן או שם לא יעשו כזה הבדל אבל כשמתחילים להתבסס על כך ביומיום או לאכול כמות גדולה ביום 1 זה לא נגמר טוב...
גם לא כזה אכפת לי משומן, אני גאה בהיותי דוב קואלה מהלך ואין לי את החשק לשנות זאת 😃

שילשול זה פסיכולוגי? צרבת זה פסיכולוגי? אלו דברים קצת מעבר ואני לא מדבר על כל מזון שהוא לא נקי אלא אני מדבר על מזון לא נקי בכמויות, איזה ארוחה כאן או שם לא יעשו כזה הבדל אבל כשמתחילים להתבסס על כך ביומיום או לאכול כמות גדולה ביום 1 זה לא נגמר טוב...

שני הסימפטומים האלה כן יכולים לנבוע מהראש (למרות שאני לא חושב שזה ככה אצלך ) ,
לחץ ומתח יכולים לגרום להשפעה מאוד רצינית מבחינה פיזיולגית .

אגב שאני אבהיר את עצמי , לא התכוונתי לדייאטה שמתבססת רק על זבל אלא על הוספת
קלוריות שאני יודע שחלק מהאנשים פה מחשיבים כ "ריקות " .

איזה לחץ בימים שעשיתי את זה היו לי את החיים הכי יפים בעולם, בכל מקרה אפשר גם להשלים קלוריות מגיינרים ודברים נוזליים כמו שייקים וכו', יותר קל לבליעה ולאכילה וזה לא ממש משביע

טוב אז ככה לכל מי שהגיב עליי.
חשבתי שהבנתם מזה קלוריות ריקות כניראה שלא קלוריות ריקות זה קלוריות במגיעות ברובם
משומנים ופחממות פשוטות (פשוטות מתפרקות מהר) ולגבי השומן הרבה מהקלוריות מגיעות משומנים מוקשים(טראנס וכו) ותסבירו לי כי בחיים שלי פשוט לא שמעתי אבל בנדם שגדל מעוגיות וחטיפים שמעתי שנהיו מזה שמנים.... אבל בטח לא גדלו אבל בכל זאת יש לי שאלה איך בדיוק הוא אמור לגדול מפחממה פשוט שבעוגיה? או משומן עודף בבמבה? סימו לב למה שאתם אומרים לפני שאתם מגיבים כי לא גם במאסה אי אפשר להכניס כל דבר לפה בלי הכרה ולא אמרתי הוא יכול לאכול מה שהוא רוצה אם בא לו רק שלא יבנה על זה במקום האוכל האמיתי. אז לפני שאתם אומרים שאני אומר שטיות סימו לב למה שאתם אומורים ותחשבו.
או מספיק לכו למטבח תראו ערכים של עוגיות וחטיפים.

נערך לאחרונה:
שומן עודף בבמבה?
אוכל אמיתי?
איך הוא אמור לגדול מהפחמימה בעוגיה?

מה יהיה אחינו? תפסיק לראות טלויזיה.

טוב אז ככה לכל מי שהגיב עליי.
חשבתי שהבנתם מזה קלוריות ריקות כניראה שלא קלוריות ריקות זה קלוריות במגיעות ברובם
משומנים ופחממות פשוטות (פשוטות מתפרקות מהר) ולגבי השומן הרבה מהקלוריות מגיעות משומנים מוקשים(טראנס וכו) ותסבירו לי כי בחיים שלי פשוט לא שמעתי אבל בנדם שגדל מעוגיות וחטיפים שמעתי שנהיו מזה שמנים.... אבל בטח לא גדלו אבל בכל זאת יש לי שאלה איך בדיוק הוא אמור לגדול מפחממה פשוט שבעוגיה? או משומן עודף בבמבה? סימו לב למה שאתם אומרים לפני שאתם מגיבים כי לא גם במאסה אי אפשר להכניס כל דבר לפה בלי הכרה ולא אמרתי הוא יכול לאכול מה שהוא רוצה אם בא לו רק שלא יבנה על זה במקום האוכל האמיתי. אז לפני שאתם אומרים שאני אומר שטיות סימו לב למה שאתם אומורים ותחשבו.
או מספיק לכו למטבח תראו ערכים של עוגיות וחטיפים.

דבר עם רן, או עשרות אחרים בפורום הזה.
כנס ל70sbig ותיבדוק מה שלום AC וחבריו.
אחרי שתעשה את זה, אל תגיד יותר שלא שמעת על אדם שגדל מסניקרס.

דבר עם רן, או עשרות אחרים בפורום הזה.
כנס ל70sbig ותיבדוק מה שלום AC וחבריו.
אחרי שתעשה את זה, אל תגיד יותר שלא שמעת על אדם שגדל מסניקרס.
אני מאמין שזה לא היה העיקר לא קיים דבר כזה.
אמרתי אם בא לו שיאכל אבל לא לבנות על זה על תשכח שאם אתה אוכל את זה בכמיות עדירות אז כן אן מצב שלא יצא לך מזה אפילו 20 גרם חלבון אם אתה זולל בכמיות אבל בכל זאת לא גודלים מזה
כי זה פשוט לא אוכל זה אולי טוב לפני\בזמן\אחרי אימון אולי זה טוב אבל שוב לא בתור ארוחה
ואם הוא יכול להגיע לערכים שלו דרך אוכל אמיתי אין יותר טוב מזה.

אני מסכים שלאכול הרבה זבל זה לא לעניין. אבל:

1. אם צריך לתקופה, אז צריך. קשה לי להשלים את כל הקלוריות מאוכל "נקי", אז אני אוכל בחוץ. יחסית הרבה בזמן האחרון. עדיף לי מלהיחנק מ-500 גרם חזה עוף, פעמיים ביום.
2. צריך להבין שזה לתקופה מצומצמת, ושהמטרה מקדשת כאן את האמצעים באיזשהו מובן. אני לא חושב שאף אחד יחטוף טרשת או סכרת משלושה חודשים של אוכל מלוכלך.
3. בסוף התוכנית תמיד אפשר לחזור לאכול אוכל נורמלי, וגם רצוי.
4. כבעל גנטיקה חרא פלוס, שהיה שמן כל החיים שלו, אני עולה דיי הרבה בשומן ובנוזלים בתהליך הזה. אבל זה עדיין עדיף מבחינתי על עלייה של חצי קילו בשבוע ושל 2.5 קילו במשקלי עבודה פעם בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית