הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תשובות של אולטרה סאונד בבקשה עזרה

Davidlaid

משתמש פעיל
349
51
נק' מוניטין:
11
349
51
קיבלתי תשובות של האולטרה סאונד וכתוב ככה
קרע חלקי בחלק דרסטלי של שריר triceps lateral מה זה אומר?
הרופאת משפחה לא יודעת כלום והפנתה שוב לאורטופד.
לחוץ רצח,מה עושים עכשיו...
הרופאה לא הביאה פיזיוטרפיה,ואמרה לקבוענתור לאורטופד שהוא רק עוד חודש...
בנוסף כתוב גם שהשריר triceps lateral head עם הפסקה של מבנה פיבריכלרי בלתי הוומגני אקוגני המתאים לקרע חלקי בחיבור לגיד.
אז לא הבנתי אם זה קרע בשריר או בגיד כי הרופאת משפחה אמרה שזה בשריר..
אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד!
@kotzer

עדיף שתצלם את התוצאות ותעלה לפה פשוט
קרע חלקי בחלק דרסטלי של שריר triceps lateral מה זה אומר?
דיסטלי***
זה אומר קרע חלקי בחלק הרחוק של הזרוע.
איפה בדיוק הפציעה שלך? אני מניח שקרוב למרפק..
זה קרע די נדיר למען האמת

בנוסף כתוב גם שהשריר triceps lateral head עם הפסקה של מבנה פיבריכלרי בלתי הוומגני אקוגני המתאים לקרע חלקי בחיבור לגיד.
נראה כמו קרע בין השריר לגיד,ולא קרע של הגיד מעצם ..אם אני לא טועה זה האופציה הפחות טובה,פציעה לא משהו...
תחכה לאורתופד כי אי אפשר באמת להגיד לך מה זה בלי הידע הדרוש(אורתופד) ובלי התוצאות של הבדיקה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדיף שתצלם את התוצאות ותעלה לפה פשוט

דיסטלי***
זה אומר קרע חלקי בחלק הרחוק של הזרוע.
איפה בדיוק הפציעה שלך? אני מניח שקרוב למרפק..
זה קרע די נדיר למען האמת

נראה כמו קרע בין השריר לגיד,ולא קרע של הגיד מעצם ..אם אני לא טועה זה האופציה הפחות טובה,פציעה לא משהו...
תחכה לאורתופד כי אי אפשר באמת להגיד לך מה זה בלי הידע הדרוש(אורתופד) ובלי התוצאות של הבדיקה
הכנסת אותי לדיכאון שאין דברים כאלה,בתקופה הכי יפה שלי...אוף..
הכנסת אותי לדיכאון שאין דברים כאלה,בתקופה הכי יפה שלי...אוף..
איזה תסכול....

אחי אני לא אורתופד,אני אומר דעתי לפי קצת אנטומיה שאני מכיר.

תתנחם בזה שזה קרע חלקי בלבד

• פותח/ת השרשור

לפעמים אורטופדים הם לא יותר מחברה שמתאמנים שנים.
לדעתך אפשר להחלים מזה בצורה מלאה? שואל לדעתך בלבד

שאמרת שזה קרע שנדיר לקרוע,זה אומר משהו על הצורת אימונים? או שהשריר פשוט חלש שם?

שאמרת שזה קרע שנדיר לקרוע,זה אומר משהו על הצורת אימונים? או שהשריר פשוט חלש שם?
זה נדיר כי לרוב הקרעים באיזור הזה הם של הבייספס,
קרעים של הטרייספס קורים קצת יותר למעלה.
שלך צמוד למרפק נכון?
לפעמים אורטופדים הם לא יותר מחברה שמתאמנים שנים.
אתה יודע שאורתופד לומד 12 שנים,נכון?

• פותח/ת השרשור
שלך צמוד למרפק נכון?
חח כן בול אחיי
לא כואב לי כל כך רק קצת אי נוחות,לדעתך מחלימים מזה מהם? הרופא של האלוטרה סאונד טוען שזה שטויות למרות שזה לא
שלך צמוד למרפק נכון?

אתה יודע שאורתופד לומד 12 שנים,נכון?
אלה לא אכפת להם ממך

זה קרע חלקי, קורה, בלי לקרוא ולראות את הצילום אי אפשר לדעת קרע של מה בידיוק, אבל כמו כל קרע חלקי הוא יחלים, יכול להיות מעט יותר מהר או מעט פחות, אבל עם שיקום כראוי אין סיבה שלא יחלים.
בינתיים תחזור לרופא שלך ותבקש הפניה לפיזיותרפיה, כי תכלס זה גם מה שהאורטופד ייתן לך

לדעתך אפשר להחלים מזה בצורה מלאה? שואל לדעתך בלבד
אין לי ספק שאפשר להחלים מזה לגמרי.
אני לא מכיר את הקרע הספציפי שלך. אבל כל הקרעים שראיתי אצל חברים, הם החלימו לגמרי, וחזרו חזקים, ולמדו מהטעויות.
תנסה לגשש עם האורטופד מה גורם לקרע כמו שלך, ולהימנע מזה בעתיד. חבר שלי קרע את החזה בגלל שהוא היה על דיאטה דלה בחלבון, לא מומלץ לנסות את זה.
בינתיים תחזור לרופא שלך ותבקש הפניה לפיזיותרפיה, כי תכלס זה גם מה שהאורטופד ייתן לך
הייתי אומר לקבוע תור עכשיו, ולחכות להפניה של רופא אחרי שאתה קובע תור, זה יכול להיות המתנה ארוכה עד שיהיה לך תור. או שתקבע בפרטי.

• פותח/ת השרשור
זה קרע חלקי, קורה, בלי לקרוא ולראות את הצילום אי אפשר לדעת קרע של מה בידיוק, אבל כמו כל קרע חלקי הוא יחלים, יכול להיות מעט יותר מהר או מעט פחות, אבל עם שיקום כראוי אין סיבה שלא יחלים.
תודה אח,ל
טוב מלך.
בגדול זה נשמע הגיוני בכלל מה שקרה לי? הקרע לא קרע בזמן פעילות בכלל,כנראה עומס ואם היה עומס למה לא הרגשתי כאבים מקדימים? זה שאלות שאף אחד לא יודע לענות גם לא רופאים

שמע לא היו נורות אדומות אז איך אפשר לדעת? אמרו לי חברים שזה בלתי נמנע..
צריך לנתח את התכנית אימונים, התאוששות, תזונה והטכניקה שלך. אולי יש תרגילים שלא מתאימים לך, יותר מדי עומס על האזור, חוסר התאוששות וכו'. לא חושב שדבר כזה יכול לקרות סתם ככה ללא סיבה, תקן אותי אם אני טועה @kotzer .

נערך לאחרונה:
זה לא חייב לבוא ממתיחה פתאומית או אימון לא טוב,זה יכול להיות תהליך שקורה לאט לאט בלי ששמים לב עד שיום אחד זה מתנפץ.
בקורס אחיד היה איתי בחור עם קרע חלקי ברצועה הצולבת. הוא לא ידע את זה עד אמצע הקורס שהכאב פשוט נהיה בלתי נסבל.
זה התחיל ככאב של שריר תפוס לטענתו

• פותח/ת השרשור
זה לא חייב לבוא ממתיחה פתאומית או אימון לא טוב,זה יכול להיות תהליך שקורה לאט לאט בלי ששמים לב עד שיום אחד זה מתנפץ.
בקורס אחיד היה איתי בחור עם קרע חלקי ברצועה הצולבת. הוא לא ידע את זה עד אמצע הקורס שהכאב פשוט נהיה בלתי נסבל.
זה התחיל ככאב של שריר תפוס לטענתו
מפחיד,מתחזקים ומתחזקים והכל בסדר,עם השנים מתרגלים טכניקות ושוב הכל בסדר עד שזה קורה בלי שום התראה מוקדמת,עכשיו אני מבין את אלה שאומרים שטכניקה חייבת להיות 100 אחוז לדוגמה אנשים שמושכים דדליפט עם גב עליון עגול זה מותר כי היי הגב תחתון ישר,כל ילד במדינה הזאת חושב שהוא רופא לתנועתיות השרירים חח,תודה רבה לכולם יא גברים! קובע תור לפיזיו ואעדכן
צריך לנתח את התכנית אימונים, התאוששות, תזונה והטכניקה שלך. אולי יש תרגילים שלא מתאימים לך, יותר מדי עומס על האזור, חוסר התאוששות וכו'. לא חושב שדבר כזה יכול לקרות סתם ככה ללא סיבה, תקן אותי אם אני טועה @kotzer .
זה התוכנית ,עומס.
בשביל להתקדם צריך פרוגרסיב אוברלאוד אין מה לעשות

מפחיד,מתחזקים ומתחזקים והכל בסדר,עם השנים מתרגלים טכניקות ושוב הכל בסדר עד שזה קורה בלי שום התראה מוקדמת,עכשיו אני מבין את אלה שאומרים שטכניקה חייבת להיות 100 אחוז לדוגמה אנשים שמושכים דדליפט עם גב עליון עגול זה מותר כי היי הגב תחתון ישר,כל ילד במדינה הזאת חושב שהוא רופא לתנועתיות השרירים חח,תודה רבה לכולם יא גברים! קובע תור לפיזיו ואעדכן

זה התוכנית ,עומס.
בשביל להתקדם צריך פרוגרסיב אוברלאוד אין מה לעשות
יש הבדל אם אתה עושה 30 סטים לטרייספס בשבוע לעומת 15. בראשון אתה לא תתקדם ותפצע ובשני סביר להניח שתתקדם אם תעבוד נכון( גם הלחיצות נחשבות).

• פותח/ת השרשור
בשביל להתקדם צריך לנוח ולאכול טוב.
האימון עצמו זה אפילו לא חצי מהעבודה
צחקתי אח
יש הבדל אם אתה עושה 30 סטים לטרייספס בשבוע לעומת 15. בראשון אתה לא תתקדם ותפצע ובשני סביר להניח שתתקדם אם תעבוד נכון( גם הלחיצות נחשבות).
אי אפשר לדעת מאיזה תרגיל זה,אימון האחרון לפני הפציעה היה לי סקואט,המנח של היד היה בעייתי כי סגרתי אגודל אז אני לא ממהר להאשים את הבנץ פרס,בגדול תוכנית push pull legs עם ניהול עומסים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית