תשובות של אולטרה סאונד בבקשה עזרה

Davidlaid

משתמש פעיל
349
51
נק' מוניטין:
11
349
51
קיבלתי תשובות של האולטרה סאונד וכתוב ככה
קרע חלקי בחלק דרסטלי של שריר triceps lateral מה זה אומר?
הרופאת משפחה לא יודעת כלום והפנתה שוב לאורטופד.
לחוץ רצח,מה עושים עכשיו...
הרופאה לא הביאה פיזיוטרפיה,ואמרה לקבוענתור לאורטופד שהוא רק עוד חודש...
בנוסף כתוב גם שהשריר triceps lateral head עם הפסקה של מבנה פיבריכלרי בלתי הוומגני אקוגני המתאים לקרע חלקי בחיבור לגיד.
אז לא הבנתי אם זה קרע בשריר או בגיד כי הרופאת משפחה אמרה שזה בשריר..
אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד!
@kotzer

צחקתי אח

אי אפשר לדעת מאיזה תרגיל זה,אימון האחרון לפני הפציעה היה לי סקואט,המנח של היד היה בעייתי כי סגרתי אגודל אז אני לא ממהר להאשים את הבנץ פרס,בגדול תוכנית push pull legs עם ניהול עומסים.
בגלל זה אתה צריך לנתח את מה שאתה עושה. יכול להיות מתרגיל מסויים ויכול להיות מכמות מוגזמת של תרגילים/ סטים.

• פותח/ת השרשור
אין לי ספק שאפשר להחלים מזה לגמרי.
אני לא מכיר את הקרע הספציפי שלך. אבל כל הקרעים שראיתי אצל חברים, הם החלימו לגמרי, וחזרו חזקים, ולמדו מהטעויות.
תנסה לגשש עם האורטופד מה גורם לקרע כמו שלך, ולהימנע מזה בעתיד. חבר שלי קרע את החזה בגלל שהוא היה על דיאטה דלה בחלבון, לא מומלץ לנסות את זה.

הייתי אומר לקבוע תור עכשיו, ולחכות להפניה של רופא אחרי שאתה קובע תור, זה יכול להיות המתנה ארוכה עד שיהיה לך תור. או שתקבע בפרטי.
הייתי אצל פיזיו,הוא אמר שאין מה לעשות פיזיוטרפיה ושזה יעבור לבד wtf

הייתי אצל פיזיו,הוא אמר שאין מה לעשות פיזיוטרפיה ושזה יעבור לבד wtf
בהחלט אפשרי, יכול להיות שזה כל כך קל שהשריר לא צריך שיקום.
פשוט תנוח מעט, וכשאתה חוזר תתחיל ממשקלים קלים ותעלה לאט לאט. לפעמים אנחנו צריכים פציעה כדי להזכיר לנו לא להגזים באימונים

מה לא הבנת,הוא טען שיש חומרים שמגבירין את הסיכון לקרע בשריר,אם זה נכון או לא איני יודע חח
סטרואידים מעלים את הסיכון לקרע של השריר מהעצם כי קצב ההתקדמות של השריר נהיה גבוה יותר מזה של הגידים

• פותח/ת השרשור
בהחלט אפשרי, יכול להיות שזה כל כך קל שהשריר לא צריך שיקום.
פשוט תנוח מעט, וכשאתה חוזר תתחיל ממשקלים קלים ותעלה לאט לאט. לפעמים אנחנו צריכים פציעה כדי להזכיר לנו לא להגזים באימונים

סטרואידים מעלים את הסיכון לקרע של השריר מהעצם כי קצב ההתקדמות של השריר נהיה גבוה יותר מזה של הגידים
יהיה בסדר אח,
יש לי שאלה בנוגע ל"איכות שריר" יש לי חבר טבעי לגמרי,שהידיים שלו,יותר נכון היד קדמית שלו מאוד איכותית,זה נשמע מאוד מוזר וקשה להסביר במילים,זה נשמע שאלה של ילד שלא מבין,אבל זו שאלה אמיתית,חוץ מגנטיקה זו גם דרך אימונים? הוא טוען שזה גם צורת אימונים,הוא עובד רק בילדינג,יש לזה קשר לדעתך?

מה זה יד איכותית?
גודל?
אחוז שומן נמוך?
צורה?
אורך שריר?

אין דרכים מיוחדות לעבוד על הבייספס חוץ מדגשים לראש הארוך או לראש הקצר.

חוץ מאחוז שומן וגודל,הכל זה גנטי

• פותח/ת השרשור
מה זה יד איכותית?
גודל?
אחוז שומן נמוך?
צורה?
אורך שריר?

אין דרכים מיוחדות לעבוד על הבייספס חוץ מדגשים לראש הארוך או לראש הקצר.

חוץ מאחוז שומן וגודל,הכל זה גנטי
קשה להסביר במילים,יד עבה ורואים ממש שריר,זה כנראה מסת שריר גבוהה מאוד ואש נמוך

קשה להסביר במילים,יד עבה ורואים ממש שריר,זה כנראה מסת שריר גבוהה מאוד ואש נמוך
אז אני חושב שענית לעצמך. תעבוד על בניית מסת שריר בבייספס ותהיה באחוז שומן נמוך

• פותח/ת השרשור
אז אני חושב שענית לעצמך. תעבוד על בניית מסת שריר בבייספס ותהיה באחוז שומן נמוך
הולך לרדת לחד ספרתי,הפציעה לא תעצור שום דבר אח,תודה על העזרה הלא מובנת מאליו,על כל ההודעות האלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית