הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התזונה שלי בפח.

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
🤬**עצלנים? רדו לסוף**🤬
אז ככה בעיקרון אני עשיתי מהפך של 51 ומשהו קילו. אני התחלתי במשקל של כ־125 ירדתי ל־71 ומשם מסה ל־78. כעת אני 74 בערך. כן, יש עודף עור באיזור הבטן, כן זה לא נעים כי כשאני קופץ אני כן רואה קצת את הקוביות וכו'.
אני לפני המסה שהתחלתי הייתי בחיטוב שנה ומשהו וזה ממש לא היה החיטוב הכי ואו כן ירדתי משקל והכל אבל זה הגיע למצב שרואים לי עכשיו את הצלעות וכו' כן גם אחרי המסה.. עשיתי בערך חודשיים. לא יודע עד כמה זה היה טוב אבל כן עליתי במשקל (לא אכלתי שום שוקולד, ממתק או ואט אבר במסה. ממש לא) בעיקרון זו התזונה שלי עכשיו
upload_2019-4-22_11-1-6.png

יש קו אדום עם חץ. מעל הקו האדום זה מה שאני אוכל בדרך כלל לארוחת בוקר.
אחרי הקו זה בערך ארוחת הצהרים שלי.. כן, תזונה לא משהו בכלל אני יודע שכתוב שם 1199 קלוריות אבל זה משתנה בתכלס בין אם זה בגרמים של חזה העוף או אם זה בגרמים של האורז התאילנדי.
"אז מה עם ארוחת ערב?" זהו, בשביל זה באתי לשאול, מה אתם, משתמשי הפורום ממליצים לאכול לקראת הערב? תודה רבה לכולם.
נ.ב, אני על 1700 קלוריות.
😇******************* ארוך מדי; לא קראתי**********😇
אני מחפש מאכלים שאתם ממליצים עליהם במיוחד מאכלים לקראת הערב, רגע לפני שהולכים לישון וכו'. בתמונה יש את הדברים שאני אוכל כמעט כל יום. מעל הקו האדום זו ארוחת הבוקר שלי (אולי לפעמים מוסיף לזה משהו קטן. לא כזה רלוונטי) ומתחת לקו זה ארוחת הצהרים. לגבי ערב אין וזו הבעיה אני פשוט מנסה לאלתר ולקחת איזו פרוסה עם גבינה לבנה או קוטג או לא יודע מה. אני רוצה שתמליצו לי על משהו שכן שווה לאכול לקראת הערב. כי אני לא כלכך יודע.
כל טיפ, משהו לשפר משהו להסיר כל דבר רק שתוכלו לתת לי כביקורת בונה ולא מעליבה (ואם מעליבה כמה שפחות) תתקבל בברכה וראויה לשבח. תודה.

1700 קלוריות זה ממש מעט, זה חיטוב רציני לא משנה מה.
לגבי מה לאכול, באמת שאין איזו המלצה כללית, תאכל מה שבא לך. תפוחי אדמה, בטטות, שיבולת שועל, לחם, פסטה, אורז, בשר בקר, דגים, גבינות.
איפה פה הבעיה בבחירה?

🤬**עצלנים? רדו לסוף**🤬
אז ככה בעיקרון אני עשיתי מהפך של 51 ומשהו קילו. אני התחלתי במשקל של כ־125 ירדתי ל־71 ומשם מסה ל־78. כעת אני 74 בערך. כן, יש עודף עור באיזור הבטן, כן זה לא נעים כי כשאני קופץ אני כן רואה קצת את הקוביות וכו'.
אני לפני המסה שהתחלתי הייתי בחיטוב שנה ומשהו וזה ממש לא היה החיטוב הכי ואו כן ירדתי משקל והכל אבל זה הגיע למצב שרואים לי עכשיו את הצלעות וכו' כן גם אחרי המסה.. עשיתי בערך חודשיים. לא יודע עד כמה זה היה טוב אבל כן עליתי במשקל (לא אכלתי שום שוקולד, ממתק או ואט אבר במסה. ממש לא) בעיקרון זו התזונה שלי עכשיו צפה בקובץ המצורף 48157
יש קו אדום עם חץ. מעל הקו האדום זה מה שאני אוכל בדרך כלל לארוחת בוקר.
אחרי הקו זה בערך ארוחת הצהרים שלי.. כן, תזונה לא משהו בכלל אני יודע שכתוב שם 1199 קלוריות אבל זה משתנה בתכלס בין אם זה בגרמים של חזה העוף או אם זה בגרמים של האורז התאילנדי.
"אז מה עם ארוחת ערב?" זהו, בשביל זה באתי לשאול, מה אתם, משתמשי הפורום ממליצים לאכול לקראת הערב? תודה רבה לכולם.
נ.ב, אני על 1700 קלוריות.
😇******************* ארוך מדי; לא קראתי**********😇
אני מחפש מאכלים שאתם ממליצים עליהם במיוחד מאכלים לקראת הערב, רגע לפני שהולכים לישון וכו'. בתמונה יש את הדברים שאני אוכל כמעט כל יום. מעל הקו האדום זו ארוחת הבוקר שלי (אולי לפעמים מוסיף לזה משהו קטן. לא כזה רלוונטי) ומתחת לקו זה ארוחת הצהרים. לגבי ערב אין וזו הבעיה אני פשוט מנסה לאלתר ולקחת איזו פרוסה עם גבינה לבנה או קוטג או לא יודע מה. אני רוצה שתמליצו לי על משהו שכן שווה לאכול לקראת הערב. כי אני לא כלכך יודע.
כל טיפ, משהו לשפר משהו להסיר כל דבר רק שתוכלו לתת לי כביקורת בונה ולא מעליבה (ואם מעליבה כמה שפחות) תתקבל בברכה וראויה לשבח. תודה.

קודם כל כל הכבוד על הירידה במשקל, בלי לראות תמונה אני מעריך שכנראה שיש לך קצת עוד עודף (?) בהתחשב במשקל הרב שירדת בבת אחת, יכול להיות שזה משהו שיפריע לך לראות את ההישגים שלך.
בכל מקרה 1700 קלוריות בשביל רוב האנשים זה בכלל חיטוב, לא הבנתי איך הגעת ל1700 קלוריות במסה על משקל 74,
לשם השוואה אני במסה שוקל כרגע 69.5 ואוכל 2500 קלוריות ואני על מסה יחסית "נקיה" ז"א עליה איטית של עד 1 קילו בחודש ועם כל זה אני אוכל הרבה יותר ממך.
עכשיו צא מהקונספט של ארוחה לפי שעות במובן של מה כדאי לאכול דווקא בערב או דווקא בבוקר.
יש אנשים שבערב יאכלו שיבולת שועל יש כאלה שיאכלו אורז ובשר וכ'ו,
תאכל מה שטעים לך ומה שטוב לך בטווח הקלוריות, פחמימות שומנים וחלבונים שאתה צריך.
עכשיו תלך לפורטל ותקרא את המדריך למסה וקודם כל תגיע למספר קלוריות והחלוקה של החלבונים פחמימות ושומן שאתה צריך, כי כרגע אתה עוד בחיטוב לפי המספר קלוריות

• פותח/ת השרשור
קודם כל כל הכבוד על הירידה במשקל, בלי לראות תמונה אני מעריך שכנראה שיש לך קצת עוד עודף (?) בהתחשב במשקל הרב שירדת בבת אחת, יכול להיות שזה משהו שיפריע לך לראות את ההישגים שלך.
בכל מקרה 1700 קלוריות בשביל רוב האנשים זה בכלל חיטוב, לא הבנתי איך הגעת ל1700 קלוריות במסה על משקל 74,
לשם השוואה אני במסה שוקל כרגע 69.5 ואוכל 2500 קלוריות ואני על מסה יחסית "נקיה" ז"א עליה איטית של עד 1 קילו בחודש ועם כל זה אני אוכל הרבה יותר ממך.
עכשיו צא מהקונספט של ארוחה לפי שעות במובן של מה כדאי לאכול דווקא בערב או דווקא בבוקר.
עכשיו תלך לפורטל ותקרא את המדריך למסה וקודם כל תגיע למספר קלוריות והחלוקה של החלבונים פחמימות ושומן שאתה צריך, כי כרגע אתה עוד בחיטוב לפי המספר קלוריות
אני כבר לא במסה, אני בחיטוב.
לגבי מה לאכול, באמת שאין איזו המלצה כללית, תאכל מה שבא לך. תפוחי אדמה, בטטות, שיבולת שועל, לחם, פסטה, אורז, בשר בקר, דגים, גבינות.
איפה פה הבעיה בבחירה?
אני לא יודע סליחה... לעלות ל1900? אני פשוט מנסה 1700..
לא הבנתי.. אתה במסה ומכניס 1700 ק׳??
אני כלכך מצטער שאני מטעה פה אנשים סליחה מראש באמת סליחה ממש לא לא ולא אני בחיטוב על 1700..
איפה פה הבעיה בבחירה?
לגבי תמונה יש פה: (כמובן שזה קצת פחות מעודכן..) זו בכלל תמונה מהמסה תמונה - להמשיך במסה?
אבל כן בעיקרון אולי קצת יותר בבטן וכו' כן רואים לי את הקוביות כשאני קופץ וזה (שמתי לב) אבל פאק עודף העור הזה כזה מעצבן באמת שבא לי לקחת סכין לחתוך חחח

אני כבר לא במסה, אני בחיטוב.

אני לא יודע סליחה... לעלות ל1900? אני פשוט מנסה 1700..

אני כלכך מצטער שאני מטעה פה אנשים סליחה מראש באמת סליחה ממש לא לא ולא אני בחיטוב על 1700..
לפי מה החלטת 1700?
אתה צריך בערך 500 קלוריות פחות מהנייטרלי כולל אימונים והכל, ואתה צריך לכוון לירידה של 0.5%-1% מהמשקל בשבוע, אבל למען האמת אני לא לגמרי מבין למה אתה חותר לחיטוב בשלב הזה
במצב שלך אני לא רואה סיבה לחיטוב, מסה כן, ואולי גם ניתוח להורדת עור עודף, למרות שלא הייתי ממהר לעשות את זה, אלא עושה רק אחרי שתעלה מעט במסה

שמע כמו שקוצר אומר למרות שהתמונה לא ממש מעודכנת אתה אומר אבל לא משנה, קח בחשבון את העור העודף, אתה יכול להיות מאוד חטוב אבל בגלל העור העודף זה יקאה לך פחות חטוב, ואם אתה פשוט תמשיך חיטוב כי זה לא נראה לך מספיק טוב, אתה תהיה עור ועצמאות, קח בחשבון.
לפי דעתי באמת תלך על מסה ובהתאם לתוצאות ולשיקולך אולי ניתוח, וכמו שהוא אמר, ניתוח זה לא שטויות יש מלא סיכונים וצריך לחשוב אם זה כדאי, תלך על מסה מתונה של עד 1% מהמשקל בחודש, ואחר כך תחשוב מה עושים, בהצלחה ✌️

• פותח/ת השרשור
לפי מה החלטת 1700?
אתה צריך בערך 500 קלוריות פחות מהנייטרלי כולל אימונים והכל, ואתה צריך לכוון לירידה של 0.5%-1% מהמשקל בשבוע, אבל למען האמת אני לא לגמרי מבין למה אתה חותר לחיטוב בשלב הזה
במצב שלך אני לא רואה סיבה לחיטוב, מסה כן, ואולי גם ניתוח להורדת עור עודף, למרות שלא הייתי ממהר לעשות את זה, אלא עושה רק אחרי שתעלה מעט במסה
upload_2019-4-22_17-45-41.png

מהיום בערך וכן זה אחרי שאכלתי אז כן

• פותח/ת השרשור
בהחלט מצב למסה.
קח בחשבון שדיאטה לא תוריד את העוד העודף, אבל מספיק מסת שריר תגרום לו להיראות יותר טוב
בהחלט מצב למסה.
קח בחשבון שדיאטה לא תוריד את העוד העודף, אבל מספיק מסת שריר תגרום לו להיראות יותר טוב
לא מאמין אשכרה מסה?

אני יודע שאתה לא רופא או משהו מהמקצוע (אולי כן, אני לא אוהב לשפוט וסליחה מראש) אבל אם אני עכשיו בערך 74
עד איזה משקל לדעתך כדאי? את המסה הראשונה התחלתי מ71 ל78.
מה הגובה שלך?
אני גם לא חושב שצריך להיות משקל יעד, תעלה 0.5%-1% ממשקל הגוף שלך לחודש ואתה יכול להעלות תיאורטית ללא הגבלה

• פותח/ת השרשור
נשמע לי די הגיוני להיתקע על גובה מסויים...
בכל מקרה המשקל שלך בסדר גמור, ואולי אפילו מעט נמוך לגובה שלך, אתה יכול בשקט ללכת על מסה
אז רגע שוב פעם, אין שום משקל בתכלס או יעד? פשוט עד מתי שארגיש בנוח וזה?

• פותח/ת השרשור
בידיוק, אין הגבלה.
אני בידיוק בגובה שלך ושוקל 86 על אחוז שומן נמוך יחסית אחרי שנים של מסה
אתה אומר לי שאפשר להיות 86 קילו של שומן ו86 קילו של שרירים?
ורגע איך אני יכול לדעת כמה קלוריות אני צריך? לא רוצה להסתמך על מחשבונים, ולגבי שקילה שבועית המשקל בחדר כושר פשוט אידיוטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית