הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התזונה שלי בפח.

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
🤬**עצלנים? רדו לסוף**🤬
אז ככה בעיקרון אני עשיתי מהפך של 51 ומשהו קילו. אני התחלתי במשקל של כ־125 ירדתי ל־71 ומשם מסה ל־78. כעת אני 74 בערך. כן, יש עודף עור באיזור הבטן, כן זה לא נעים כי כשאני קופץ אני כן רואה קצת את הקוביות וכו'.
אני לפני המסה שהתחלתי הייתי בחיטוב שנה ומשהו וזה ממש לא היה החיטוב הכי ואו כן ירדתי משקל והכל אבל זה הגיע למצב שרואים לי עכשיו את הצלעות וכו' כן גם אחרי המסה.. עשיתי בערך חודשיים. לא יודע עד כמה זה היה טוב אבל כן עליתי במשקל (לא אכלתי שום שוקולד, ממתק או ואט אבר במסה. ממש לא) בעיקרון זו התזונה שלי עכשיו
upload_2019-4-22_11-1-6.png

יש קו אדום עם חץ. מעל הקו האדום זה מה שאני אוכל בדרך כלל לארוחת בוקר.
אחרי הקו זה בערך ארוחת הצהרים שלי.. כן, תזונה לא משהו בכלל אני יודע שכתוב שם 1199 קלוריות אבל זה משתנה בתכלס בין אם זה בגרמים של חזה העוף או אם זה בגרמים של האורז התאילנדי.
"אז מה עם ארוחת ערב?" זהו, בשביל זה באתי לשאול, מה אתם, משתמשי הפורום ממליצים לאכול לקראת הערב? תודה רבה לכולם.
נ.ב, אני על 1700 קלוריות.
😇******************* ארוך מדי; לא קראתי**********😇
אני מחפש מאכלים שאתם ממליצים עליהם במיוחד מאכלים לקראת הערב, רגע לפני שהולכים לישון וכו'. בתמונה יש את הדברים שאני אוכל כמעט כל יום. מעל הקו האדום זו ארוחת הבוקר שלי (אולי לפעמים מוסיף לזה משהו קטן. לא כזה רלוונטי) ומתחת לקו זה ארוחת הצהרים. לגבי ערב אין וזו הבעיה אני פשוט מנסה לאלתר ולקחת איזו פרוסה עם גבינה לבנה או קוטג או לא יודע מה. אני רוצה שתמליצו לי על משהו שכן שווה לאכול לקראת הערב. כי אני לא כלכך יודע.
כל טיפ, משהו לשפר משהו להסיר כל דבר רק שתוכלו לתת לי כביקורת בונה ולא מעליבה (ואם מעליבה כמה שפחות) תתקבל בברכה וראויה לשבח. תודה.

אתה אומר לי שאפשר להיות 86 קילו של שומן ו86 קילו של שרירים?
אם אתה מתכוון שאפשר לשקול 86 קילו בלי להיות שמן, אז התשובה היא כן

ורגע איך אני יכול לדעת כמה קלוריות אני צריך? לא רוצה להסתמך על מחשבונים, ולגבי שקילה שבועית המשקל בחדר כושר פשוט אידיוטי.
אתה צריך לקחת את הנייטרלי שלך, ולהוסיף בערך 10% מקלוריות של הנייטרלי לצריכה היומית, אבל זו רק אינדיקציה, חפש את קצב העליה.
כדי למצוא את הנייטרלי אתה הולך למחשבון או לנוסחא של חישוב נייטרלי ומחשב את הנייטרלי שלך. אתה עולה לאט לאט ממה שאתה אוכל כרגע, בערך 200 קלוריות כל שבוע, עד שאתה מגיע לערך הזה, ובודק למשך שבועיים-שלושה האם המשקל נשאר פחות או יותר זהה, ועושה התאמות של הורדה של מעט קלוריות או הוספה קלה, עד שאתה נשאר יציב פחות או יותר לשבועיים-שלושה. אחרי זה אתה מוסיף 10%, ומגיע לשם בעליה אחת או יותר, תלוי כמה צריך

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתכוון שאפשר לשקול 86 קילו בלי להיות שמן, אז התשובה היא כן

אתה צריך לקחת את הנייטרלי שלך, ולהוסיף בערך 10% מקלוריות של הנייטרלי לצריכה היומית, אבל זו רק אינדיקציה, חפש את קצב העליה.
כדי למצוא את הנייטרלי אתה הולך למחשבון או לנוסחא של חישוב נייטרלי ומחשב את הנייטרלי שלך. אתה עולה לאט לאט ממה שאתה אוכל כרגע, בערך 200 קלוריות כל שבוע, עד שאתה מגיע לערך הזה, ובודק למשך שבועיים-שלושה האם המשקל נשאר פחות או יותר זהה, ועושה התאמות של הורדה של מעט קלוריות או הוספה קלה, עד שאתה נשאר יציב פחות או יותר לשבועיים-שלושה. אחרי זה אתה מוסיף 10%, ומגיע לשם בעליה אחת או יותר, תלוי כמה צריך
אז פשוט להוסיף 10%? הבעיה שיש כל-כך הרבה מחשבונים ורובם אמינים, רובם פחות.. כל אחד מראה משהו שונה ואחר.

אז פשוט להוסיף 10%? הבעיה שיש כל-כך הרבה מחשבונים ורובם אמינים, רובם פחות.. כל אחד מראה משהו שונה ואחר.
זה למה אני אומר לחפש שבועיים-שלושה של משקל יציב פחות או יותר. תלך על הכמות שנראית לך הכי הגיונית לפי כמות הקלוריות שאכלת במסה והכמות שאכלת בחיטוב

• פותח/ת השרשור
זה למה אני אומר לחפש שבועיים-שלושה של משקל יציב פחות או יותר. תלך על הכמות שנראית לך הכי הגיונית לפי כמות הקלוריות שאכלת במסה והכמות שאכלת בחיטוב
חח, במסה אכלתי 2700 בערך. "למה בערך"? אתה שואל? כי הייתי מחשב עוף לפני הבישול וכל זה
זה מה שיצא לי פה:
upload_2019-4-22_19-12-0.png

כתבתי שאני מתאמן בין 3 ל 5 פעמים בשבוע
שמע לא סומך על זה אבל נראה. אנסה להיות על 2500.

לנושא, אני מעריך אותך, את הזמן היקר מאוד שלך שאתה מקדיש פה למעני... לא מובן מאליו.

חח, במסה אכלתי 2700 בערך. "למה בערך"? אתה שואל? כי הייתי מחשב עוף לפני הבישול וכל זה
זה מה שיצא לי פה: צפה בקובץ המצורף 48161
כתבתי שאני מתאמן בין 3 ל 5 פעמים בשבוע
שמע לא סומך על זה אבל נראה. אנסה להיות על 2500.

לנושא, אני מעריך אותך, את הזמן היקר מאוד שלך שאתה מקדיש פה למעני... לא מובן מאליו.
קודם כל תנסה להיות על בערך 2300 קלוריות (אחרי עליה לאורך זמן) ותראה איך המשקל מגיב, כי אם במסה היית בערך על 2700 אז 2500 עדיין אמור להיות מסה, אז תנסה קודם כל לתת למשקל להתייצב, ואז תעלה

• פותח/ת השרשור
קודם כל תנסה להיות על בערך 2300 קלוריות (אחרי עליה לאורך זמן) ותראה איך המשקל מגיב, כי אם במסה היית בערך על 2700 אז 2500 עדיין אמור להיות מסה, אז תנסה קודם כל לתת למשקל להתייצב, ואז תעלה
וואלה.. להיות על 2300 לשבוע בערך? ומשם ל2500?

וואלה.. להיות על 2300 לשבוע בערך? ומשם ל2500?
תקרא שוב את מה שרשמתי.
אני משער ש-2300 זה ערך הנייטרלי שלך, אז תעלה לאט לאט לכמות הזאת ותראה איך המשקל שלך זז בבערך שבועיים על הכמות הזאת.
קודם כל תמצא את הנייטרלי, ותעלה משם

אני בחיטוב כרגע 8 חודש וצורך 2200 קלוריות אם תוסיף את יום ציט אז עד 1500 קלוריות פעם בשבוע,

אבל עזוב שטיות אחד אתה לא צריך חיטוב עושים חיטוב שיש מסה לחטב מה שאתה עושה זה דיאטה וזה עושים רק שיש עודף משקל גדול.

עזוב שטיות תאוכל 3000 אלף קלוריות ביום ותתאמן קשה ותעשה ארובי קצת שומן עד לא הרג אף אחד מה שאתה עושה זה תקופת מסה ואז מפסיד אותה בירידה במשקל בתזונה לקויה וכך אתה מחזיר את הגלגל במקרה הטוב לא תתקדם לשום מקום במקרה הרע אתה תראה הרבה יותר גרוע מבחינת עודפים.

פיתוח גוף שונה מדיאטת דוגמניות

• פותח/ת השרשור
אני בחיטוב כרגע 8 חודש וצורך 2200 קלוריות אם תוסיף את יום ציט אז עד 1500 קלוריות פעם בשבוע,

אבל עזוב שטיות אחד אתה לא צריך חיטוב עושים חיטוב שיש מסה לחטב מה שאתה עושה זה דיאטה וזה עושים רק שיש עודף משקל גדול.

עזוב שטיות תאוכל 3000 אלף קלוריות ביום ותתאמן קשה ותעשה ארובי קצת שומן עד לא הרג אף אחד מה שאתה עושה זה תקופת מסה ואז מפסיד אותה בירידה במשקל בתזונה לקויה וכך אתה מחזיר את הגלגל במקרה הטוב לא תתקדם לשום מקום במקרה הרע אתה תראה הרבה יותר גרוע מבחינת עודפים.

פיתוח גוף שונה מדיאטת דוגמניות
3000 קלוריות? חחח דה פאק
אחי עשיתי מסה לא מזמן זה קצת גרם להבלטה של הקוביות בבטן וכן בכללי במשקלים, הרגשה משמעותית! הרגשתי חזק הרבה יותר. אז מה לעבור למסה הא?

3000 קלוריות? חחח דה פאק
אחי עשיתי מסה לא מזמן זה קצת גרם להבלטה של הקוביות בבטן וכן בכללי במשקלים, הרגשה משמעותית! הרגשתי חזק הרבה יותר. אז מה לעבור למסה הא?
כי אין לך בקושי שריר לחטב ראייתי את התמונה ,תתאמן קשה תעלה משקלים ועומס עד שתראה במראה שיש עם מה לעשות חיטוב גם עם תיהיה קצת שמנמן זה שווה את זה בטווח הארוך ,ותאמת זאת הסיבה שבכלל עושים חיטוב.

תתחיל עם 2300 ככה שבוע ולאט לאט תעלה לבערך 2500-3500 אתה צריך לגלות בעצמך מה עובד אליך.

אתה חייו פחממות בשביל אנרגיה וחלבון בשביל השריר תלמד ביוטיוב איך בודי בילדר אמור לעבוד ומשקל תמיד תוריד לטובת טכניקה נכונה ו תמיד תלמד איך לעבוד.

אני רואה סרטונים שלו בשביל לדעת איך לעשןת טכניקה נכונה פשוט תכתוב ביוטיוב איזה שריר אתה רוצה לעבוד ואת השם שלו וככה תלמד איך לעשוץ טכניקה של בודי בילדר.

• פותח/ת השרשור
כי אין לך בקושי שריר לחטב ראייתי את התמונה ,תתאמן קשה תעלה משקלים ועומס עד שתראה במראה שיש עם מה לעשות חיטוב גם עם תיהיה קצת שמנמן זה שווה את זה בטווח הארוך ,ותאמת זאת הסיבה שבכלל עושים חיטוב.

תתחיל עם 2300 ככה שבוע ולאט לאט תעלה לבערך 2500-3500 אתה צריך לגלות בעצמך מה עובד אליך.

אתה חייו פחממות בשביל אנרגיה וחלבון בשביל השריר תלמד ביוטיוב איך בודי בילדר אמור לעבוד ומשקל תמיד תוריד לטובת טכניקה נכונה ו תמיד תלמד איך לעבוד.

אני רואה סרטונים שלו בשביל לדעת איך לעשןת טכניקה נכונה פשוט תכתוב ביוטיוב איזה שריר אתה רוצה לעבוד ואת השם שלו וככה תלמד איך לעשוץ טכניקה של בודי בילדר.

אחלה גבר אתה צודק לך, דרך מסה אגב משיגים קוביות ונשם מחטבים כן?

דווקא לראות סרטונים של באדיבילדרים מפורסמים זו הדרך הגרועה ביותר ללמוד טכניקה, כי אתה לומד טכניקה מאדם שמעולם לא היה חייב להתאמץ במיוחד כדי לשפר את הטכניקה שלו, כי אלה אנשים שבגלל גנטיקה וחומרים יכולים להתקדם מצויין גם עם טכניקה גרועה וטווח תנועה חלקי

דווקא לראות סרטונים של באדיבילדרים מפורסמים זו הדרך הגרועה ביותר ללמוד טכניקה, כי אתה לומד טכניקה מאדם שמעולם לא היה חייב להתאמץ במיוחד כדי לשפר את הטכניקה שלו, כי אלה אנשים שבגלל גנטיקה וחומרים יכולים להתקדם מצויין גם עם טכניקה גרועה וטווח תנועה חלקי
תראה אתה פווארליפטר אתה לא שם דגש על זמן תחת מאמץ אתה צריך להגיע מנוקדה a לb זה שונה לגמרי עם אדם המטרה שלו זה לפתח גוף, שהוא אמור לא לעצור בתנוע נכון שזה נראה חצי תנוע בבנצ או בסקוואט אבל זה בכלל לא חצי תנוע ,זה תנוע מלאה עם עירוב כמה שיותר על השריר שבשבילו אתה עושה את התרגיל.

דווקא רק מאנשים בטופ שווה ללמוד אני בטוח שלא תגיד אותו דבר על אדי הול ובריאן שה שבגלל שהם על חומרים לא צריך ללמוד מהם.

דווקא להפך רב הבודי בילדרים צריך ללמוד מקאי גרין כי הוא בעד משקל נמוך ותנוע וטכניקה נכונה ומלאה תראה דקה 12 ותגיד עם זה חצאי תנוע.

וגם עם אתה על חומרים לא אומר שאתה הופך לסופר מן ,לדבר כל הזמן גנטיקה זה פשוט לדעתי או מקנאות או מחוסר הבנה של כמה בן אדם צריך להשקיע בשביל להגיע לרמות האלה אין ספורט יותר קשה ויותר גוזל זמן מבילדינג ,ואין אדם שלא יכןל להגיע לרמה גבוה בבילדין .
אחלה גבר אתה צודק לך, דרך מסה אגב משיגים קוביות ונשם מחטבים כן?
עבודה נכוה על בטן ובתרגלים מורכבים כמה מתח סקוואט דדליפט יחזקו את הבטן

עם אתה רואה שרירי הבטן שלך לא מגיבים טוב אז תתחיל עם משקל לדעתי .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תראה אתה פווארליפטר אתה לא שם דגש על זמן תחת מאמץ אתה צריך להגיע מנוקדה a לb זה שונה לגמרי עם אדם המטרה שלו זה לפתח גוף, שהוא אמור לא לעצור בתנוע נכון שזה נראה חצי תנוע בבנצ או בסקוואט אבל זה בכלל לא חצי תנוע ,זה תנוע מלאה עם עירוב כמה שיותר על השריר שבשבילו אתה עושה את התרגיל.

דווקא רק מאנשים בטופ שווה ללמוד אני בטוח שלא תגיד אותו דבר על אדי הול ובריאן שה שבגלל שהם על חומרים לא צריך ללמוד מהם.

דווקא להפך רב הבודי בילדרים צריך ללמוד מקאי גרין כי הוא בעד משקל נמוך ותנוע וטכניקה נכונה .

וגם עם אתה על חומרים לא אומר שאתה הופך לסופר מן ,לדבר כל הזמן גנטיקה זה פשוט לדעתי או מקנאות או מחוסר הבנה של כמה בן אדם צריך להשקיע בשביל להגיע לרמות האלה אין ספורט יותר קשה ויותר גוזל זמן מבילדינג ,ואין אדם שלא יכןל להגיע לרמה גבוה בבילדין .

עבודה נכוה על בטן ובתרגלים מורכבים כמה מתח סקוואט דדליפט יחזקו את הבטן

עם אתה רואה שרירי הבטן שלך לא מגיבים טוב אז תתחיל עם משקל לדעתי .
דדליפט לא עושה סקוואט ותרגילי בטן כן. אמרו לי שזה רק יחזק את זה מבחינת סיבולת לא יותר מזה.

דדליפט לא עושה סקוואט ותרגילי בטן כן. אמרו לי שזה רק יחזק את זה מבחינת סיבולת לא יותר מזה.
זה מבחינת גודל תראכ פווארליפטרים איזה בטן יש להם על אחוז שומן דיי גבוה

0__05c3b0a6684e58.jpg

זה דוגמה קיצונית כי זה אחד מהסטרונגמן הכי טובים שהיו אבל סתם בשביל להוכיח פוואנטה.

אתה לא שם דגש על זמן תחת מאמץ
גם באדיבילדר לא צריך, המחקר אומר שזה לא משמעותי.
אני אפילו אתקן אותך ואומר ההפך. לבאדיבילדר זה לא משמעותי כי זה תחת מאמץ לא משפר משמעותית את ההיפרטרופיה לעומת פרמטרים אחרים, אבל זמן תחת מאמץ בנקודות מסויימות עוזר לחיזוק אותן הנקודות, ככה שלפאוורליפטר יש יותר מה לעבוד עם חזרות מתוזמנות מאשר באדיבילדר

שהוא אמור לא לעצור בתנוע נכון שזה נראה חצי תנוע בבנצ או בסקוואט אבל זה בכלל לא חצי תנוע ,זה תנוע מלאה עם עירוב כמה שיותר על השריר שבשבילו אתה עושה את התרגיל.
אם תגיד לי על מה מדובר אני אוכל להגיב על זה, לא ראיתי סרטון של חצי שעה

גם מהם אין הרבה ללמוד. מהטופ אפשר ללמוד דברים, אבל רק דברים מסויימים. איך להתאמן אי אפשר, כי מי שבטופ לא מגיע בשיטות שמתאימות לכולם. אפשר ללמוד ממי שיש לו הרבה ידע מעשי על עצמו, והכי חשוב, על אחרים. אם הוא בטופ אז בכלל טוב, אבל להיות בטופ זה לא מה שהופך אותו למבין מספיק על מה עובד על האוכלוסיה הכללית

דווקא להפך רב הבודי בילדרים צריך ללמוד מקאי גרין כי הוא בעד משקל נמוך ותנוע וטכניקה נכונה ומלאה תראה דקה 12 ותגיד עם זה חצאי תנוע.
קאי גרין יגדל אם הוא יעבוד על 40 קילו או 200 קילו, אתה, או כל אדם נורמלי אחר, לא. אז ללמוד משיטת העבודה שלו פשוט לא תעבוד על אדם שאין לו את הגנטיקה או החומרים שלו.

תאמין לי שאני מודע לכמה עבודה מושקעת פה, זה מעבר לעבודה במשרה מלאה, אבל אני גם מודע לאיפה הולכת העבודה.
קאי גרין מתאמן מעולה בצורת עבודה שמתאימה לקאי גרין, אבל בגלל הגנטיקה שלו והחומרים הוא מוסגל לעבוד בצורה נינוחה יותר, הוא צריך להשקיע פחות מאמץ בדברים מסויימים כמו טכניקה ומעקב קפדני אחרי המשקלים, ויכול להשקיע יותר מאמץ בפשוט לעשות

גם באדיבילדר לא צריך, המחקר אומר שזה לא משמעותי.
אני אפילו אתקן אותך ואומר ההפך. לבאדיבילדר זה לא משמעותי כי זה תחת מאמץ לא משפר משמעותית את ההיפרטרופיה לעומת פרמטרים אחרים, אבל זמן תחת מאמץ בנקודות מסויימות עוזר לחיזוק אותן הנקודות, ככה שלפאוורליפטר יש יותר מה לעבוד עם חזרות מתוזמנות מאשר באדיבילדר

אם תגיד לי על מה מדובר אני אוכל להגיב על זה, לא ראיתי סרטון של חצי שעה

גם מהם אין הרבה ללמוד. מהטופ אפשר ללמוד דברים, אבל רק דברים מסויימים. איך להתאמן אי אפשר, כי מי שבטופ לא מגיע בשיטות שמתאימות לכולם. אפשר ללמוד ממי שיש לו הרבה ידע מעשי על עצמו, והכי חשוב, על אחרים. אם הוא בטופ אז בכלל טוב, אבל להיות בטופ זה לא מה שהופך אותו למבין מספיק על מה עובד על האוכלוסיה הכללית

קאי גרין יגדל אם הוא יעבוד על 40 קילו או 200 קילו, אתה, או כל אדם נורמלי אחר, לא. אז ללמוד משיטת העבודה שלו פשוט לא תעבוד על אדם שאין לו את הגנטיקה או החומרים שלו.

תאמין לי שאני מודע לכמה עבודה מושקעת פה, זה מעבר לעבודה במשרה מלאה, אבל אני גם מודע לאיפה הולכת העבודה.
קאי גרין מתאמן מעולה בצורת עבודה שמתאימה לקאי גרין, אבל בגלל הגנטיקה שלו והחומרים הוא מוסגל לעבוד בצורה נינוחה יותר, הוא צריך להשקיע פחות מאמץ בדברים מסויימים כמו טכניקה ומעקב קפדני אחרי המשקלים, ויכול להשקיע יותר מאמץ בפשוט לעשות
אבל קאי גרין עושה תנוע מלאה וטכניקה מלאה תראה דקה 12 בגלל זה אני אוהב ללמוד ממנו להפך הוא מקשה את התנוע כמה שיותר.

עזוב מחקרים מה ראיית בשטח??
קאי גרין מאמן אישי הןא ראה בעניים שלו מה עובד מה לא

הכוונה שלי מה שנראה לך בתור חצי תנוע זה בכלל לא חצי תנוע אין שום סיבה לישר את הברכיים בסקוואט ואין שום סיבה להפעיל לג דרייב ואת הגב בבנצ ואין שום סיבה לנוח למעלה .

מה שנראה לך בתור חצאי תנוע זה תנעות מלאות ,ואני אומר לך בוודאות קאי גרין יודע על מה הוא מדבר התוצאות שלי השתפרו שנות אור מי שהתחלתי למלמוד ממנו איך בןדי בילדר אמור לעבוד .

אבל קאי גרין עושה תנוע מלאה וטכניקה מלאה תראה דקה 12 בגלל זה אני אוהב ללמוד ממנו להפך הוא מקשה את התנוע כמה שיותר.
יכול להיות שהוא כן, אבל רוב הבאדיבילדרים לא. וכמו שאמרתי קודם, זה לא שאין מה ללמוד ממנו, אלא זה מוגבל מה אפשר ללמוד ממנו.
ברגע שמה שהם אומרים מתנגש עם מה שאומרים אנשים עם יותר ידע מהם אומרים, כאן הייתי מתחיל לפקפק

עזוב מחקרים מה ראיית בשטח??
קאי גרין מאמן אישי הןא ראה בעניים שלו מה עובד מה לא
מה היקף האימון שלו? אחרי כמה אנשים הוא עוקב? האם הם באים מרקע זהה לו או אנשים מכל הסוגים?

הכוונה שלי מה שנראה לך בתור חצי תנוע זה בכלל לא חצי תנוע אין שום סיבה לישר את הברכיים בסקוואט ואין שום סיבה להפעיל לג דרייב ואת הגב בבנצ ואין שום סיבה לנוח למעלה .
וגם אין סיבה לא לעשות את הדברים האלה, כל האמצעים כשרים, השאלה רק באיזה הקשר

יכול להיות שהוא כן, אבל רוב הבאדיבילדרים לא. וכמו שאמרתי קודם, זה לא שאין מה ללמוד ממנו, אלא זה מוגבל מה אפשר ללמוד ממנו.
ברגע שמה שהם אומרים מתנגש עם מה שאומרים אנשים עם יותר ידע מהם אומרים, כאן הייתי מתחיל לפקפק

מה היקף האימון שלו? אחרי כמה אנשים הוא עוקב? האם הם באים מרקע זהה לו או אנשים מכל הסוגים?

וגם אין סיבה לא לעשות את הדברים האלה, כל האמצעים כשרים, השאלה רק באיזה הקשר

ידע זה מנסיון ובן אדם שמתאמן מעל הגיל שלי ואפילו שלך אני חושב שיש יותר נסיון ידע ממך הוא לא מאמן רק מוזרקים עם זה השאלה,קאי גרין מלמד להשיאר את האגו בצד ולתאמן נכון אתה זה שאנטי לא אני ישר פסלת בן אדם בלי לראות אותו תצפה קצת בסרטונים שלו ואפילו תופתע.

אתה לא יכול לצבור ידע רק ממחקרים אתה צריך לדעת מה עובד על הגוף שלך ומה לא וזה למה אני מוכן לנסות דברים חדשים ולעבוד מחוץ לכופסא יכול להיות שאני טועה אבל אני מעדיף ללמןד על הבשר וככה להתקדם .

לדעתי אדם שפוסל אדם בלי לבדוק ,זה להיות צר אופקים אני בחיים לא יגיד שאתה טועה אני פשוט יגיד לך שיש דרך שאני בוחר ללכת בה .

אנשים ישיגו גוף מושלם רק ממתח שכיבות שמיכה ובטן זה באמת לא מדע טלים כמו שאתה מנסה לעשות מי זה ולא רק הדרך שלך היא נכונה .

אבל בכל מקרא ידע זה כח אל תמנע מעצמך מללמוד דברים חדשים.

ידע זה מנסיון ובן אדם שמתאמן מעל הגיל שלי ואפילו שלך אני חושב שיש יותר נסיון ידע ממך הוא לא מאמן רק מוזרקים עם זה השאלה,קאי גרין מלמד להשיאר את האגו בצד ולתעמן נכון אתה זה שאנטי לא אני ישר פסלת בן אדם בלי לראות אותו תצפה קצת בסרטונים שלו ואפילו תופתע.

אתה לא יכול לצבור ידע רק ממחקרים אתה צריך לדעת מה עובד על הגוף שלך ומה לא וזה למה אני מוכן לנסות דברים חדשים ולעבוד מחוץ לכופסא יכול להיות שאני טועה אבל אני מעדיף ללמןד על הבשר וככה להתקדם .

לדעתי אדם שפוסל אדם בלי לבדוק בלי לשפוט זה להיות אדם צר אופקים אני בחיים לא יגיד שאתה טועה אני פשוט יגיד לך שיש דרך שאני בוחר ללכת בה .

אנשים ישיגו גוף מושלם רק ממתח שכיבות שמיכה ובטן זה באמת לא מדע טלים כמו שאתה לעשות מי זה ולא רק הדרך שלך היא נכונה .

אבל בכל מקרא ידע זה כח אל תמנע מעצמך מללמוד דברים חדשים.

עכשיו מובן מאיפה הטכניקה המושלמת שלך בתרגילים המורכבים. כל הכבוד תמשיך ללמוד מסירטוני בילדרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית