הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התזונה שלי בפח.

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
🤬**עצלנים? רדו לסוף**🤬
אז ככה בעיקרון אני עשיתי מהפך של 51 ומשהו קילו. אני התחלתי במשקל של כ־125 ירדתי ל־71 ומשם מסה ל־78. כעת אני 74 בערך. כן, יש עודף עור באיזור הבטן, כן זה לא נעים כי כשאני קופץ אני כן רואה קצת את הקוביות וכו'.
אני לפני המסה שהתחלתי הייתי בחיטוב שנה ומשהו וזה ממש לא היה החיטוב הכי ואו כן ירדתי משקל והכל אבל זה הגיע למצב שרואים לי עכשיו את הצלעות וכו' כן גם אחרי המסה.. עשיתי בערך חודשיים. לא יודע עד כמה זה היה טוב אבל כן עליתי במשקל (לא אכלתי שום שוקולד, ממתק או ואט אבר במסה. ממש לא) בעיקרון זו התזונה שלי עכשיו
upload_2019-4-22_11-1-6.png

יש קו אדום עם חץ. מעל הקו האדום זה מה שאני אוכל בדרך כלל לארוחת בוקר.
אחרי הקו זה בערך ארוחת הצהרים שלי.. כן, תזונה לא משהו בכלל אני יודע שכתוב שם 1199 קלוריות אבל זה משתנה בתכלס בין אם זה בגרמים של חזה העוף או אם זה בגרמים של האורז התאילנדי.
"אז מה עם ארוחת ערב?" זהו, בשביל זה באתי לשאול, מה אתם, משתמשי הפורום ממליצים לאכול לקראת הערב? תודה רבה לכולם.
נ.ב, אני על 1700 קלוריות.
😇******************* ארוך מדי; לא קראתי**********😇
אני מחפש מאכלים שאתם ממליצים עליהם במיוחד מאכלים לקראת הערב, רגע לפני שהולכים לישון וכו'. בתמונה יש את הדברים שאני אוכל כמעט כל יום. מעל הקו האדום זו ארוחת הבוקר שלי (אולי לפעמים מוסיף לזה משהו קטן. לא כזה רלוונטי) ומתחת לקו זה ארוחת הצהרים. לגבי ערב אין וזו הבעיה אני פשוט מנסה לאלתר ולקחת איזו פרוסה עם גבינה לבנה או קוטג או לא יודע מה. אני רוצה שתמליצו לי על משהו שכן שווה לאכול לקראת הערב. כי אני לא כלכך יודע.
כל טיפ, משהו לשפר משהו להסיר כל דבר רק שתוכלו לתת לי כביקורת בונה ולא מעליבה (ואם מעליבה כמה שפחות) תתקבל בברכה וראויה לשבח. תודה.

רגע רגע, האם ניב גמליאל = קאמלרגיל? או שיש כאן 2 אנשים עם סגידה עיוורת לקאי גרין ובכלל ליוסי יד 50?

שני אנשים שונים לחלוטין פשוט שניהם מעדיפים להקשיב לבילדר שעושה חצי תנועה ובגלל שהוא ס1ס עחי אז זה אומר שהטכניקה שלו הכי טובה בעולם.

עכשיו מובן מאיפה הטכניקה המושלמת שלך בתרגילים המורכבים. כל הכבוד תמשיך ללמוד מסירטוני בילדרים.
אתה זקוק לתושמת ליבי??
רגע רגע, האם ניב גמליאל = קאמלרגיל? או שיש כאן 2 אנשים עם סגידה עיוורת לקאי גרין ובכלל ליוסי יד 50?
למה להשפיל אותי כבן אדם עשייתי לך משהו רע??

ידע זה מנסיון ובן אדם שמתאמן מעל הגיל שלי ואפילו שלך אני חושב שיש יותר נסיון ידע ממך הוא לא מאמן רק מוזרקים עם זה השאלה,קאי גרין מלמד להשיאר את האגו בצד ולתאמן נכון אתה זה שאנטי לא אני ישר פסלת בן אדם בלי לראות אותו תצפה קצת בסרטונים שלו ואפילו תופתע.
לא פסלתי ישר את קאי גרין, יכול להיות שהוא אפילו מהמבינים יותר מבין הבאדיבילדרים. אני פשוט אמרתי שללמוד טכניקות מבאדיבילדרים זו לא הדרך כי לרוב יש להם הרבה חרטא להגיד, לא דיברתי רק עליו.
בכל מקרה כן אפשר ללמוד ממנו, השאלה היא כמה, אני זוכר שנתקלתי בעבר בשטויות שהוא אמר, שלמשל סטים של 20 זה סבבה לגמרי לבאדיבילדר ממוצע, שזה לא נכון.

אתה לא יכול לצבור ידע רק ממחקרים אתה צריך לדעת מה עובד על הגוף שלך ומה לא וזה למה אני מוכן לנסות דברים חדשים ולעבוד מחוץ לכופסא יכול להיות שאני טועה אבל אני מעדיף ללמןד על הבשר וככה להתקדם .
מסכים איתך שלא כל הידע שלך צריך לבוא רק ממחקרים, אבל הרבה פעמים באדיבילדרים מלמדים דברים שהמדע כבר שלל שהם לא נכונים, ופה מתחילה הבעיה

אנשים ישיגו גוף מושלם רק ממתח שכיבות שמיכה ובטן זה באמת לא מדע טלים כמו שאתה מנסה לעשות מי זה ולא רק הדרך שלך היא נכונה .
יכולים להשיג תוצאות, זה שונה מתוצאות מושלמות

לא פסלתי ישר את קאי גרין, יכול להיות שהוא אפילו מהמבינים יותר מבין הבאדיבילדרים. אני פשוט אמרתי שללמוד טכניקות מבאדיבילדרים זו לא הדרך כי לרוב יש להם הרבה חרטא להגיד, לא דיברתי רק עליו.
בכל מקרה כן אפשר ללמוד ממנו, השאלה היא כמה, אני זוכר שנתקלתי בעבר בשטויות שהוא אמר, שלמשל סטים של 20 זה סבבה לגמרי לבאדיבילדר ממוצע, שזה לא נכון.

מסכים איתך שלא כל הידע שלך צריך לבוא רק ממחקרים, אבל הרבה פעמים באדיבילדרים מלמדים דברים שהמדע כבר שלל שהם לא נכונים, ופה מתחילה הבעיה

יכולים להשיג תוצאות, זה שונה מתוצאות מושלמות

למקסם היפוטרופיה צריך להיות תחת מאמץ 20-40 שניות משהו כזה מי קבע שחייב 6 או 20 גם לא כל דבר שקאי אומר אני עושה ,נגיד למשל סקוואט אני עושה 8-10 חזרות ותרגלים מסיןמים ל15+ תלוי איך זה מרגיש לי לא כל דבר שהוא אומר אני עושה , וזה לא בגלל שאני חושב שהוא טועה או צודק לי זה מאוד משעמם לעשות כל דבר 20 חזרות וגם קשה חלק מהתרגלים.

אולי יש לו סיבה לתמוך דווקא ב20 חזרות ??

אבל זה לא הנקודה אני אומר לך שאם אתה משווא אותי לפני שראייתי אותו ולאחרי זה מליון שנות אור,נכון שאין לי איזה שהוא תוצאות לתלהב מהם, אבל אני התחלתי משקל עודף 105 קילן על מטר 72 והיום אני 87 קילו ורק הרווחתי שריר מחזה שטוח מתחילים לראות משהו מידיים קטנות גדלו לי ביותר מ 8 סנטימטר עיקף עדיין לא משהו אבל שיפור אדיר,רגליים וכתפיים תמיד היו לי אבל גם נתנתי בהם עבודה אני מאמין שעד חצי שנה יהיה לי גוף נהדר ואני רק מתקדם ,בשלוש חודש התקדמתי פי 4 מ5 החודשים הראשונים.

הרבה למדתי ממנו ואני ממליץ לך לא על כל דבר אתה חייב להסכים אבל תמיד טוב ללמוד ממליץ לך בחום.

תראה בסופו של דבר אנחנו נעשה טעיות ונלמד מהם אם הכל היה הולך חלק זה היה משעמם.

למקסם היפוטרופיה צריך להיות תחת מאמץ 20-40 שניות
זה לא נכון, זה broscience

מי קבע שחייב 6 או 20
רוב הקהילה המדעית שחקרה את העניין הזה, יש המלצות יחסית ברורות. הן לא ממוקדות ברמה של תעשה רקאת זה או רק את זה, אבל הן מבהירות יפה מאוד מה אמור לעבוד ומה לא

אולי יש לו סיבה לתמוך דווקא ב20 חזרות ??
כי זה עובד לו, וזה עובד להרבה אנשים שהוא מאמן שבאים מהרקע שלו, בידיוק מאותן הסיבות שציינתי קודם

אבל זה לא הנקודה אני אומר לך שאם אתה משווא אותי לפני שראייתי אותו ולאחרי זה מליון שנות אור,נכון שאין לי איזה שהוא תוצאות לתלהב מהם, אבל אני התחלתי משקל עודף 105 קילן על מטר 72 והיום אני 87 קילו ורק הרווחתי שריר מחזה שטוח מתחילים לראות משהו מידיים קטנות גדלו לי ביותר מ 8 סנטימטר עיקף עדיין לא משהו אבל שיפור אדיר,רגליים וכתפיים תמיד היו לי אבל גם נתנתי בהם עבודה אני מאמין שעד חצי שנה יהיה לי גוף נהדר ואני רק מתקדם ,בשלוש חודש התקדמתי פי 4 מ5 החודשים הראשונים.
ברור שהשיטות שלו יביאו תוצאות מסויימות, אבל נקודת ההתחלה שלך הייתה 0, ועכשיו אתה קצת מעבר, זה בידיוק השלב שבו כל שטות מבוססת קלות תעבוד. לא מזלזל בעבודה שלך, אבל אני פשוט אומר ששיטות העבודה שלו חופפות בצורה קלה מאוד לשיטת העבודה שאופטימלית לך, ותמיד כדאי לעבוד כמה שיותר קרוב לאופטימלי

אז למה לרדת עלי בשביל התשומת לב אתה יכול להפסיד אנשים נהדרים בדרך עם גישה כמו שלך .

אל תפסול אנשים זה בסופו של דבר יבוא לרעתך.
Chill bro זה כולה אינטרנט על איזה הפסד אתה מדבר?!

Chill bro זה כולה אינטרנט על איזה הפסד אתה מדבר?!
אחים שלי לא מנסים להשפיל אנשים אפילו באינטרנט אתה בן 36 לא בן 16 תיהיה מודה לגילך.
לא נראה לי 😳

להשפיל? חס וחלילה חס ושלום, לא רואה שהשפלתי
כן השפלת הורדת ממני וממני וזלזתי בי בלי להכיר אותי.
זה שבן אדם לא יודע משהו לא עושה אותו בור אדם שמפחד לטעות ולשאול הוא בור .
זה לא נכון, זה broscience

רוב הקהילה המדעית שחקרה את העניין הזה, יש המלצות יחסית ברורות. הן לא ממוקדות ברמה של תעשה רקאת זה או רק את זה, אבל הן מבהירות יפה מאוד מה אמור לעבוד ומה לא

כי זה עובד לו, וזה עובד להרבה אנשים שהוא מאמן שבאים מהרקע שלו, בידיוק מאותן הסיבות שציינתי קודם

ברור שהשיטות שלו יביאו תוצאות מסויימות, אבל נקודת ההתחלה שלך הייתה 0, ועכשיו אתה קצת מעבר, זה בידיוק השלב שבו כל שטות מבוססת קלות תעבוד. לא מזלזל בעבודה שלך, אבל אני פשוט אומר ששיטות העבודה שלו חופפות בצורה קלה מאוד לשיטת העבודה שאופטימלית לך, ותמיד כדאי לעבוד כמה שיותר קרוב לאופטימלי

אני דיי לא מסכים איתך אני טבעי אני במלא יש לי גבול למה שאני יכןל להגיע זה משהו שהרבה שוחכים משום מה במשוואה.

וגם הסיכוי שלי להפצע גדול יותר ,אז לעבוד לטווחי חזרות גבוהים לטווח ארוך גם יעזור לך בזה שאתה עם משקל נמוך יש פחות מקום לטעיות בטכניקה ואתה גם עובד חזק על השריר שזה גם הגיוח פשוט למה למתחיל כן עדיף להשאר בחזרות גבוהות לדעתי.

ובכל מקום שקראתי אומר שבן 6-15 או 6-20 זה הכי אידאלי לצמיחה של שריר.

אז לדעתי 10 חזרות ו6 חזרות יתנו לך הרבה יותר להשתולל עם משקל ועדיף יותר במיוחד בן אדם בלי נסיון כמוני.

אני חושב שללכת רק על פי מחקרים ולהתבוסס בהם זה טעות אל תשכח שבמחקרים לא מראים לטווח ארוך של כמה שנים וגם לא מראים מה התזונה של כל בן אדם והגנטיקה שלו ,

בכל מקרה אף אחד לא יכחיש שהכי טוב לגוון וזה בדיוק מה שאני עושה פעם ככה פעם ככה אבל הכל מחושב כמובן .

אני אישית לא חושב שיש נוסחה אחת אבל אני מאמין יש מורה אחד (לפחות עדיף בשביל לא להסתבך) ובשבילי לקחת נסיון וידע מקאי עושה את זה לבנתיים זה לא איכזב אותי.

אני דיי לא מסכים איתך אני טבעי אני במלא יש לי גבול למה שאני יכןל להגיע זה משהו שהרבה שוחכים משום מה במשוואה.
בידיוק בגלל שאתה טבעי אני אומר לך את הדברים האלה, אתה צריך גם עצימות מסויימת כדי להשיג היפרטרופיה בתור טבעי, ובסטים של 20 אתה לא תשיג אותה

גם הסיכוי שלי להפצע גדול יותר ,אז לעבוד לטווחי חזרות גבוהים לטווח ארוך גם יעזור לך בזה שאתה עם משקל נמוך יש פחות מקום לטעיות בטכניקה ואתה גם עובד חזק על השריר שזה גם הגיוח פשוט למה למתחיל כן עדיף להשאר בחזרות גבוהות לדעתי.
זה נכון חלקית, חזרות גבוהות באמת ישמרו על המשקל יותר מבוקר, אבל אתה צריך גם ליצור התקדמות, כי בתור טבעי לא מספיק ללכת למכון ולעשות משקלים רנדומליים, אתה צריך ליצור התקדמות במשקלים או בנפח, ובחזרות גבוהות מדי אתה פשוט לא תצליח לעשות את זה, ככה שעבודה ב-6-12 חזרות יהיה האידאל, כשמספר החזרות יורד ככל שהתרגיל יותר מורכב, נגיד 6 לסקוואט ו-12 לכפיפות מרפק

אני חושב שללכת רק על פי מחקרים ולהתבוסס בהם זה טעות אל תשכח שבמחקרים לא מראים לטווח ארוך של כמה שנים וגם לא מראים מה התזונה של כל בן אדם והגנטיקה שלו ,
יש לך מחקרים להכל יש לך מחקרים ארוכי טווח לתזונה, יש לך מחקרים על שיטות אימון למתאמנים מתחילים, מתאמנים מנוסים, ואלופי עולם. החוקרים לא טיפשים, הם יודעים מה לבדוק

בכל מקרה אף אחד לא יכחיש שהכי טוב לגוון וזה בדיוק מה שאני עושה פעם ככה פעם ככה אבל הכל מחושב כמובן .
גיוון זה חשוב, אבל לדעת איך ומתי זה יותר חשוב. את תוכנית האימונים מומלץ להחליף כל מספר חודשים (הכוונה למבנה ואולי מעט מתרגילי הבסיס, אבל רוב תרגילי הבסיס ישארו אותו הדבר). תרגילי עזר אפשר כל 3 שבועות. אתה רוצה לגוון, אבל אתה גם רוצה שהגיוון יביא תוצאות

אני אישית לא חושב שיש נוסחה אחת אבל אני מאמין יש מורה אחד (לפחות עדיף בשביל לא להסתבך) ובשבילי לקחת נסיון וידע מקאי עושה את זה לבנתיים זה לא איכזב אותי.
לממש ממש התחלה זה סבבה, אבל כדאי על הדרך ללמוד מיותר מבנאדם אחד, לאסוף כמה שיותר מידע יעיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית