הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Contrast shower הדעה שלכם

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
יש שיפור בהתאוששות עצבית?
מאמין שכל השינויים שאומרים על עליה בטסט ושריפת שומנים זה לא באמת עבר מחקר נכון?

עשיתי די הרבה כאלה אבל אני לא יודע אם זה באמת עוזר. יש הרבה משתנים מסביב שמקשים לקבוע. כנ"ל קרות לגמרי

זה ואמבטיות קרח לא עושים הבדל משמעותי, אבל הם טיפה מעכבים דלקת, מה שגורם לפחות הרגשה של עומס על הגוף, אבל זה גם מעט פוגע באדפטציות שהגוף עושה כתגובה לנפח.
זה פחות מומלץ סתם ככה במהלך תוכנית אימונים, ויותר מומלץ במהלך דילואוד, או אם אתה מרגיש באמת גמור

לברון, רונאלדו, בייל, ניימאר ועוד רבים עושים טיפולים בקריותרפיה, סאונת קור שעובדת על חנקן נוזלי, שזה המקביל למקלחת קרח, פחות סבל וטמפרטורה הרבה יותר נמוכה, מגיעים שם למינוס 180 מעלות.. אבל הטיפול מאוד יקר בארץ...

לברון, רונאלדו, בייל, ניימאר ועוד רבים עושים טיפולים בקריותרפיה, סאונת קור שעובדת על חנקן נוזלי, שזה המקביל למקלחת קרח, פחות סבל וטמפרטורה הרבה יותר נמוכה, מגיעים שם למינוס 180 מעלות.. אבל הטיפול מאוד יקר בארץ...
אלה טיפולים עם תועלת נמוכה מאוד, ככה שאני לא חושב ששווה להקיע הרבה כסף על זה,במיוחד כשאתה עוסק בספורט כתחביב, אבל כשיש לך הרבה כסף לזרוק ומשטר אימונים מקצועי יכול להיות שזה שווה את זה

• פותח/ת השרשור
אלה טיפולים עם תועלת נמוכה מאוד, ככה שאני לא חושב ששווה להקיע הרבה כסף על זה,במיוחד כשאתה עוסק בספורט כתחביב, אבל כשיש לך הרבה כסף לזרוק ומשטר אימונים מקצועי יכול להיות שזה שווה את זה

השאלה היא אם אחרי אימוני נפח כדאי בזה להתאוששות או שבגלל ההפרעות שזה גורם עדיף שלא..
אני כבר שלושה שבועות עושה ומרגיש שאני מעט משתקם מהר יותר, בעיקר במערכת העצבית אבל אני לא יודע אם זה פסיכולוגי

אין גיבוי מחקרי חד משמעי ליעילות Contrast Shower. מצד שני, לפלציבו כן, הדבר מסביר למה אתה מניח שזה עוזר לך.

מפורסמים שנוהגים להשתמש ב- Contrast Shower אינם הוכחה לאפטיביות, בדיוק כמו העובדה שיש הרבה מפורסמים שעושים טיפולי כירופרקטיקה, רפואה סינית, רפואה הוליסטית, מדיטציה, רפלקסולוגיה, ארומתרפיה ואחרים.

השאלה היא אם אחרי אימוני נפח כדאי בזה להתאוששות או שבגלל ההפרעות שזה גורם עדיף שלא..
זה לא מומלץ, זה ייתן לך את האפקט הרצוי ממה שאתה מחפש

אני כבר שלושה שבועות עושה ומרגיש שאני מעט משתקם מהר יותר, בעיקר במערכת העצבית אבל אני לא יודע אם זה פסיכולוגי
זה מיועד למשהו אקוטי, כמה ימים בלחץ בחודש, וזה אמור רק להרגיע את הגוף אחרי תקופה של צבירת עומס, זה לא מיועד להתאוששות טובה יותר, אם אתה משתמש בזה לאורך זמן זה רק יפגע יותר משיועיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית