עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אלה טיפולים עם תועלת נמוכה מאוד, ככה שאני לא חושב ששווה להקיע הרבה כסף על זה,במיוחד כשאתה עוסק בספורט כתחביב, אבל כשיש לך הרבה כסף לזרוק ומשטר אימונים מקצועי יכול להיות שזה שווה את זהלברון, רונאלדו, בייל, ניימאר ועוד רבים עושים טיפולים בקריותרפיה, סאונת קור שעובדת על חנקן נוזלי, שזה המקביל למקלחת קרח, פחות סבל וטמפרטורה הרבה יותר נמוכה, מגיעים שם למינוס 180 מעלות.. אבל הטיפול מאוד יקר בארץ...
אלה טיפולים עם תועלת נמוכה מאוד, ככה שאני לא חושב ששווה להקיע הרבה כסף על זה,במיוחד כשאתה עוסק בספורט כתחביב, אבל כשיש לך הרבה כסף לזרוק ומשטר אימונים מקצועי יכול להיות שזה שווה את זה
זה לא מומלץ, זה ייתן לך את האפקט הרצוי ממה שאתה מחפשהשאלה היא אם אחרי אימוני נפח כדאי בזה להתאוששות או שבגלל ההפרעות שזה גורם עדיף שלא..
זה מיועד למשהו אקוטי, כמה ימים בלחץ בחודש, וזה אמור רק להרגיע את הגוף אחרי תקופה של צבירת עומס, זה לא מיועד להתאוששות טובה יותר, אם אתה משתמש בזה לאורך זמן זה רק יפגע יותר משיועילאני כבר שלושה שבועות עושה ומרגיש שאני מעט משתקם מהר יותר, בעיקר במערכת העצבית אבל אני לא יודע אם זה פסיכולוגי