הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים טבעים שעושים שריר בשבוע ומעל 15 חזרות

ניב גמליאל

משתמש מתחיל
221
11
נק' מוניטין:
-384
221
11
בו נראה מה יהיה לכל מי שיוריד עלי להגיד עכשיו.

מלא המליצו לי על הגף סתכלו על הסירטון בזה ותראו מה יש לו להגיד על שריר בשבוע

הבודי בילדרים הטבעיים ובן הגדולים בעולם לא רק שהם עושים שריר בשבוע הם גם עושים 3 אימונים בשבוע בתקופה של הסירטון הזה הם דוגלים בשריר בשובע ולא רק זה הם גם עושים 20 חזרות.

פה הם אומרים שהם עושים 20 חזרות.

מי שנגד לא יקבל תגובה האלה שני סרטוני חדשים אחד על מישהו שעושה טווח חזרות גבוה והשני על ברו ספליט ושניהם טבעים .

טענתי איפשהו שאני הכי חכם או הכי מוצלח שאתה מעלה פה דברים לא קשורים? אני רוצה להגיד את דעתי ואומר אותה, אתה יכול לקחת ממנו ייעוץ אם הוא כזה טוב. כשהתחלת לרדת לפרטים אישיים נהיה מובן מי פה המטומטם. יש לי דעה שלילית על כל תחום הבודיבילדינג המודרני, לא רק ספציפית על דני. וזה שיש לי בעיות כלשהן לא אומר שאני לא יכול להעביר ביקורת או להגיד את דעתי. וואלה הייתה לי תקופה קשה בחיים, לא קרה כלום, לא רואה סיבה להתבייש בזה. הבן אדם אשכרה עשה חיפוש כדי למצוא דברים לרדת עליי כי הוא כל כך אוהב את דני שאסור שאף אחד יגיד עליו מילה רעה. הזוי אתה.

א. אתה הראשון שטען שיש לי בעיה.
ב. שאלת במה יש לך לקנא, הבאתי לך סיבות.
ג. לפחות עשיתי חיפוש וראיתי מיליון ואחת סיבות לגיטימיות לרדת עליך, לעומת הירידות חסרות הביסוס שלך על דני.
מעבר לזה תרד על דני כמה שבא לך, לא חסר על מה (Body worship, ריצה בעירום ועוד). אבל להגיד שהוא לא מבין כלום בפיתוח גוף וההישגים שלו הם רק בזכות החומרים זאת פשוט בדיחה. באותה מידה אתה יכול לרשום שכדוה"א שטוח או טענות הזויות אחרות ועל זה אומר לך מה שאמרתי לך מההתחלה - שאתה אידיוט.

בו נראה מה יהיה לכל מי שיוריד עלי להגיד עכשיו.

מלא המליצו לי על הגף סתכלו על הסירטון בזה ותראו מה יש לו להגיד על שריר בשבוע

הבודי בילדרים הטבעיים ובן הגדולים בעולם לא רק שהם עושים שריר בשבוע הם גם עושים 3 אימונים בשבוע בתקופה של הסירטון הזה הם דוגלים בשריר בשובע ולא רק זה הם גם עושים 20 חזרות.

פה הם אומרים שהם עושים 20 חזרות.

מי שנגד לא יקבל תגובה האלה שני סרטוני חדשים אחד על מישהו שעושה טווח חזרות גבוה והשני על ברו ספליט ושניהם טבעים .

עשיתי אימונים כאלה כמה שנים, והם היו מעולים וקידמו אותי המון, היום יש לי מאמן שנון לי אימונים אחרים אז אני עושה אותם ומתקדם.
אבל לא אשכח ששריר אחד ביום להרבה חזרות באמת נתן לי הרבה כוח ומסה.

• פותח/ת השרשור
עשיתי אימונים כאלה כמה שנים, והם היו מעולים וקידמו אותי המון, היום יש לי מאמן שנון לי אימונים אחרים אז אני עושה אותם ומתקדם.
אבל לא אשכח ששריר אחד ביום להרבה חזרות באמת נתן לי הרבה כוח ומסה.
סוף סוף יש מישהו שמסכים איתי פה.
אני אישית מתאמן ככה כי אני מתואשש יותר מהר ומתחזק יותר מהר לא אהבתי להתאמן שני שרירים לשבוע היה שובר אותי משעמם אותי .
לא היה לי מוטבציה היום אני מתאמן כח שעה וחצי -שעתיים ביום 5 פעמים בשבוע לא כולל ארובי,ואני עצוב שאימון נגמר רוצה להתאמן יותר, וקם כל בוקר כמו תינוק +מתחזק גדל בגוף ובמשקלים.

נגיד חוץ מבנצ וסקוואטים שאני עושה פעמים בשבוע בסוף אימון כתפיים וידיים.

אני לא רוצה להגיד שזה הכי טוב ,אני רק יגיד שלי זה הכי טוב כרגע ושמח שנייסתי את זה.

נערך לאחרונה:
א. אתה הראשון שטען שיש לי בעיה.
ב. שאלת במה יש לך לקנא, הבאתי לך סיבות.
ג. לפחות עשיתי חיפוש וראיתי מיליון ואחת סיבות לגיטימיות לרדת עליך, לעומת הירידות חסרות הביסוס שלך על דני.
מעבר לזה תרד על דני כמה שבא לך, לא חסר על מה (Body worship, ריצה בעירום ועוד). אבל להגיד שהוא לא מבין כלום בפיתוח גוף וההישגים שלו הם רק בזכות החומרים זאת פשוט בדיחה. באותה מידה אתה יכול לרשום שכדוה"א שטוח או טענות הזויות אחרות ועל זה אומר לך מה שאמרתי לך מההתחלה - שאתה אידיוט.
"מליון ואחת סיבות" אהא, כולה 3 אשכולות שבהם שאלתי עצות במקרים שהייתי מתוסכל, שוב לא רואה פה במה להתבייש. אבל עזוב אתה אבוד. כל מי שחושב אחרת ממך הוא אידיוט, אין לי מה לדבר עם בנאדם בגישה הזאת. במקום להגיד טענות נגד בצורה נורמלית מתחיל לרדת לפרטים אישיים ולנסות לפגוע בנקודות חלשות. אני בטוח שאת הפה שלך אתה פותח ככה רק באינטרנט ועדיף שכך, לוחם מקלדת. אני את הדיון הזה סיימתי.

"מליון ואחת סיבות" אהא, כולה 3 אשכולות שבהם שאלתי עצות במקרים שהייתי מתוסכל, שוב לא רואה פה במה להתבייש. אבל עזוב אתה אבוד. כל מי שחושב אחרת ממך הוא אידיוט, אין לי מה לדבר עם בנאדם בגישה הזאת. במקום להגיד טענות נגד בצורה נורמלית מתחיל לרדת לפרטים אישיים ולנסות לפגוע בנקודות חלשות. אני בטוח שאת הפה שלך אתה פותח ככה רק באינטרנט ועדיף שכך, לוחם מקלדת. אני את הדיון הזה סיימתי.

משעשע שאתה קורא לי לוחם מקלדת כשאתה יורד על דני פה על ימין ועל שמאל, כשלכולנו ברור שאם היית רואה אותו במציאות לא היית מוציא ציוץ מהפה.

סוף סוף יש מישהו שמסכים איתי פה.
אני אישית מתאמן ככה כי אני מתואשש יותר מהר ומתחזק יותר מהר לא אהבתי להתאמן שני שרירים לשבוע היה שובר אותי משעמם אותי .
לא היה לי מוטבציה היום אני מתאמן כח שעה וחצי -שעתיים ביום 5 פעמים בשבוע לא כולל ארובי,ואני עצוב שאימון נגמר רוצה להתאמן יותר, וקם כל בוקר כמו תינוק +מתחזק גדל בגוף ובמשקלים.

נגיד חוץ מבנצ וסקוואטים שאני עושה פעמים בשבוע בסוף אימון כתפיים וידיים.

אני לא רוצה להגיד שזה הכי טוב ,אני רק יגיד שלי זה הכי טוב כרגע ושמח שנייסתי את זה.
לא בא לרדת עלייך או להעליב חס וחלילה אבל עם כל הכבוד, עם המשקלים שאתה מרים, אתה תגדל גם אם תתאמן 6 פעמים בשבוע ותרים קלמר עם עפרונות וטושים. כשתגיע למשקלים רציניים ולשרירים שלך כבר לא יספיק אימון של פעם בשבוע כי יקח לך הרבה יותר זמן להתאושש, אז נראה כמה זה עובד.

לא בא לרדת עלייך או להעליב חס וחלילה אבל עם כל הכבוד, עם המשקלים שאתה מרים, אתה תגדל גם אם תתאמן 6 פעמים בשבוע ותרים קלמר עם עפרונות וטושים. כשתגיע למשקלים רציניים ולשרירים שלך כבר לא יספיק אימון של פעם בשבוע כי יקח לך הרבה יותר זמן להתאושש, אז נראה כמה זה עובד.
אני מסכים איתך חלקית. כשאתה מתחיל הכל עובד, אימון פעם בשבוע לשריר או 5 בשבוע. אבל כשאתה מתקדם אתה צריך יותר ההתאוששות כי כל אימון נהיה קשה יותר לגוף, אז התדירות יורדת. תנועות גדולות יכולות לרדת לאפילו פעם בשבוע, אבל זה בשלב מתקדם מאוד, ברמות תחרותיות גבוהות

אני מסכים איתך חלקית. כשאתה מתחיל הכל עובד, אימון פעם בשבוע לשריר או 5 בשבוע. אבל כשאתה מתקדם אתה צריך יותר ההתאוששות כי כל אימון נהיה קשה יותר לגוף, אז התדירות יורדת. תנועות גדולות יכולות לרדת לאפילו פעם בשבוע, אבל זה בשלב מתקדם מאוד, ברמות תחרותיות גבוהות
נו בדיוק לזה התכוונתי. ברור שהתדירות תרד. במקרה של מתאמן מתחיל, הוא יכול למשל לתת נפח גבוה (והגיוני) לחזה ויום למוחרת לאמן כתפיים (במידה והוא מאמן כל שריר פעם בשבוע) כי ההתאוששות שלו תיהיה הרבה יותר מהירה בניגוד למתאמן בינוני/מתקדם..

• פותח/ת השרשור

אמרתי כרגע זה עובד אלי אתה יודע זה דיי אינדבדולי שזה יפסיק אני יחשוב על משהו אחד.
אבל אם הפרה עד חולבת למה לשבור תראש? אני פשוט אומר תנסה אף אחד לא יגיד שגיוון זה לא טוב

גם אני אשמח למחקר אחד שמראה שאימון של שריר אחד מפסיק להיות אפקטיבי (לא פחות טוב ) אלה אפקטיבי,כל גוף הוא שונה אני שאני יראה לבנתיים אני באמת מרוצה

אמרתי כרגע זה עובד אלי אתה יודע זה דיי אינדבדולי שזה יפסיק אני יחשוב על משהו אחד.
אבל אם הפרה עד חולבת למה לשבור תראש? אני פשוט אומר תנסה אף אחד לא יגיד שגיוון זה לא טוב

גם אני אשמח למחקר אחד שמראה שאימון של שריר אחד מפסיק להיות אפקטיבי (לא פחות טוב ) אלה אפקטיבי,כל גוף הוא שונה אני שאני יראה לבנתיים אני באמת מרוצה
האמת שניסיתי להתאמן ככה מחוסר זמן נטו אבל זה ממש לא עזר לי בכלום. להיפך, ראיתי שהשרירים אשכרה לא מקבלים מספיק גירוי על כמה וכמה שאני לא עובד גם פיזית..

• פותח/ת השרשור
האמת שניסיתי להתאמן ככה מחוסר זמן נטו אבל זה ממש לא עזר לי בכלום. להיפך, ראיתי שהשרירים אשכרה לא מקבלים מספיק גירוי על כמה וכמה שאני לא עובד גם פיזית..
אני אשית abc שנכתב בידי המאמן שלי במכון לא עבד אלי ולא ראייתי גרם שריר יכול להיות שכל גוף הוא שונה ומה שנכון לי לא נכון לך וצריך להתנסות??
או שיש דרך שהכי נכונה לכולם ??

אני אשית abc שנכתב בידי המאמן שלי במכון לא עבד אלי ולא ראייתי גרם שריר יכול להיות שכל גוף הוא שונה ומה שנכון לי לא נכון לך וצריך להתנסות??
או שיש דרך שהכי נכונה לכולם ??

אין דרך שנכונה לכולם אבל מה שכן אני יכול להגיד לך שהמפתח להיפרטרופיה זה נפח מתאים. כנראה כרגע זה מה שמתאים לך.

יש הבדל גדול בין מה אידאלי למה עובד, וככל שאתה מתקדם יותר הטווח הזה מצטמצם.
אם אתה רוצה לעבוד ככה אז לך על זה, אבל אני לא חושב שזו הדרך הנכונה.

כל גוף עובד מעט שונה, אבל צריך להבין איפה ההבדל נמצא וכמה הוא גדול. לרוב ההבדל לא נובע בשיטה שעובדת, אלא בכמות. ההבדל הוא בכמה צריך, ולא מה צריך

• פותח/ת השרשור
יש הבדל גדול בין מה אידאלי למה עובד, וככל שאתה מתקדם יותר הטווח הזה מצטמצם.
אם אתה רוצה לעבוד ככה אז לך על זה, אבל אני לא חושב שזו הדרך הנכונה.

כל גוף עובד מעט שונה, אבל צריך להבין איפה ההבדל נמצא וכמה הוא גדול. לרוב ההבדל לא נובע בשיטה שעובדת, אלא בכמות. ההבדל הוא בכמה צריך, ולא מה צריך
אין מחקר שאומר ששריר בשבוע לא אפקטיבי ולא אידאלי ואיאפשר להתקדם איתן לאורך זמן,לרב התוצאות במחקרים הם דיי דומים לא ראייתי שהיה הבדל כל כך משמעותי, של יותר מ20% אבל אל תשכח שבמחקרים האלה זה לא 100% לטובת השני שרירים בשבוע זה 1.

2 לא מראים לטווח אורך של שנים, אל תשכח שככל שעולים במשקלים ככה עולים בפציעות ואף אחד לא יתווכח ששריר בשבוע יותר אידאלי למניעת פציעות ואימוני יתר ,צריך לעשות שיקול לטווח ארוך גם .

אני אומר שתראה את זה בזווית קצת שונה
אני מכיר שני אנשים שיש להם גוף יותר יפה מ80% מהמכון כושר כולל מוזרקים רק ממתח ובטן .

אין מחקר שאומר ששריר בשבוע לא אפקטיבי ולא אידאלי ואיאפשר להתקדם איתן לאורך זמן,לרב התוצאות במחקרים הם דיי דומים לא ראייתי שהיה הבדל כל כך משמעותי, של יותר מ20% אבל אל תשכח שבמחקרים האלה זה לא 100% לטובת השני שרירים בשבוע זה 1.
זה כשמדובר על נפח עבודה שווה, למען מסת שריר אין הבדל אם תעשה את כל הנפח שלך ביום אחד או 3, אבל ב-3 ימים אתה כנראה תצליח לדחוף יותר נפח, ואז כבר אי אפשר להשוות באמת בין הדברים.
ואם המטרה שלך היא כוח אז יש הבדל גדול אם אתה עובד יום אחד או 3

2 לא מראים לטווח אורך של שנים, אל תשכח שככל שעולים במשקלים ככה עולים בפציעות ואף אחד לא יתווכח ששריר בשבוע יותר אידאלי למניעת פציעות ואימוני יתר ,צריך לעשות שיקול לטווח ארוך גם .
אפשר להיפצע יפה מאוד גם עם יום אחד בשבוע, תדירות נמוכה לא מגנה מפציעות

אני מכיר שני אנשים שיש להם גוף יותר יפה מ80% מהמכון כושר כולל מוזרקים רק ממתח ובטן .
זה מה שנקרא גנטיקה טובה + מסת שריר קטנה אבל לא רעה + אחוז שומן נמוך, וזה כל הסוד

כנראה לא הבנת אותם נכון ..
התאומים (הודג'טווינס) טבעיים שעשו ברוספליט רק בשנתיים הראשונות ועברו לעליון /תחתון , בקשר ל20 חזרות תראה סרטונים שלהם במורכבים הם לא עוברים את 5-8 חזרות .
כריס ג'ונס עושה עליון תחתון מאז ומתמיד .. רק כי פול באדי "מעייף" אותו מאותה סיבה שהוא לא עושה דדליפט רגיל.

• פותח/ת השרשור
זה כשמדובר על נפח עבודה שווה, למען מסת שריר אין הבדל אם תעשה את כל הנפח שלך ביום אחד או 3, אבל ב-3 ימים אתה כנראה תצליח לדחוף יותר נפח, ואז כבר אי אפשר להשוות באמת בין הדברים.
ואם המטרה שלך היא כוח אז יש הבדל גדול אם אתה עובד יום אחד או 3

אפשר להיפצע יפה מאוד גם עם יום אחד בשבוע, תדירות נמוכה לא מגנה מפציעות

זה מה שנקרא גנטיקה טובה + מסת שריר קטנה אבל לא רעה + אחוז שומן נמוך, וזה כל הסוד

כח אין לי מושג גם לא כזה אכפת 3 פלטות בנצ 4 פלטות סקוואט 180 קילו דדליפט אני מסודר אין לי שאיפות של ממש אולי בשביל להיות קצת מגניב במכון .

המטרה שלי היא בילדינג ולהוציא עצבים ולשם אני חותר.
זה תחביב בשבילי

ללא ממש יום ביום אחר הרבה קל לי לדחוף יותר נפח 28 סטים בקלות.

כח אין לי מושג גם לא כזה אכפת 3 פלטות בנצ 4 פלטות סקוואט 180 קילו דדליפט אני מסודר אין לי שאיפות של ממש אולי בשביל להיות קצת מגניב במכון .
אלה לא משקלים שהולכים ברגל, הם דורשים המון עבודה של כוח.

המטרה שלי היא בילדינג ולהוציא עצבים ולשם אני חותר.
זה תחביב בשבילי
אז במצב הזה אתה יכול לעבוד שריר בשבוע, למרות שעדיין לא הייתי ממליץ על זה

ללא ממש יום ביום אחר הרבה קל לי לדחוף יותר נפח 28 סטים בקלות.
אם אתה עושה 28 סטים באימון אז אין סיכוי שכולם איכותיים ותורמים לך בצורה טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית