הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה הרוב שונאים SS?

כן זה לא החיים והעבודה של שחקני פוטבול להיות חזקים טובים בפוטבול ולהתאמן צוק
אתה לא הבנת שדיברתי על תיכון וקולג? על איזה עבודה אתה מדבר??
חבר'ה בגילאי 16-21 שבזכות תרבות שונה,חינוך אחר,הדרכה צמודה ומערכת חינוך וספורט שאשכרה אכפת לה מהישגים,מצליחים להגיע לתוצאות יפות
אתה משוואה שחקני פוטבול מקצועיים
שוב אתה לא יודע לקרוא..
דובר על תיכון וקולג'.
מרוב שיש לך דחף להגיב ולהראות לעולם כמה שאתה לא יודע כלום,אתה אפילו לא קורא כמו שצריך

@dox התכוונתי שאם מישהו תקוע בסקווט בגלל שהוא לא יודע / מבין איך לבצע והוא מעלה קלוריות בתקווה שזה מה שיפתור את הבעיה הוא מפספס בגדול ואז הוא יגיד "עשיתי SS וסתם השמנתי"

לא יקרה שום אסון (לדעתי) אם מזניחים במידה מסוימת פלג גוף עליון לתקופה, אם מזניחים פלג גוף עליון + עולים מלא שומן זה נראה זוועה, אבל שוב זה לא המטרה של ה-SS.

אני לגמרי מסכים שהבחירה ב-SS היא לא דבר נכון, אבל בין זה לבין לקרוא לתוכנית פח יש הבדל גדול.

אתה לא הבנת שדיברתי על תיכון וקולג? על איזה עבודה אתה מדבר??
חבר'ה בגילאי 16-21 שבזכות תרבות שונה,חינוך אחר,הדרכה צמודה ומערכת חינוך וספורט שאשכרה אכפת לה מהישגים,מצליחים להגיע לתוצאות יפות

שוב אתה לא יודע לקרוא..
דובר על תיכון וקולג'.
מרוב שיש לך דחף להגיב ולהראות לעולם כמה שאתה לא יודע כלום,אתה אפילו לא קורא כמו שצריך
אתה פשוט ממציא עובדות ורוצה שאני התייחס אליהם ברצינות פרשתי מלנסות
בהצלחה

לא יקרה שום אסון (לדעתי) אם מזניחים במידה מסוימת פלג גוף עליון לתקופה, אם מזניחים פלג גוף עליון + עולים מלא שומן זה נראה זוועה, אבל שוב זה לא המטרה של ה-SS.
אז באמת בהנחה ולאנשים לא אכפת מפלג גוף עליון SS אחלה תוכנית חבל שרוב האנשים לא כמוך
אני לגמרי מסכים שהבחירה ב-SS היא לא דבר נכון, אבל בין זה לבין לקרוא לתוכנית פח יש הבדל גדול.
אתהאומר בחירה לא נכונה אני אומר פח
dox אני חושב שאתה מאלה שניסו לעשות ss ולא הלך להם אז הם יורדים על התוכנית בלי הכרה.
כן עלית עלי רק קודם תעשה בנצ' במשקל שאני עושה פרס

@dox על איזו עבודה בידיוק אתה מדבר? תלמידי תיכון לא מרוויחים מהפוטבול, גםתלמידי האוניברסיטה לא רואים אגורה, אלא רק מלגה. רק אחרי זה הם יכולים להרוויח מזה.
בתרבות האמריקאית יש הרבה יותר דגש על כוח אם אתה חלק מנבחרת בגילאים צעירים. גם בדברים שכביכול כן חשובים לנו כמו כדורגל, המצב בארץ פח כי אין עבודה על כישורים אישיים של שחקנים כמו טכניקה אישית ואתלטיות, רק עבודת נבחרת יש.

לגבי השאלה של פותח הדיון, SS היא תוכנית בעייתי מאוד מהסיבה שהיא דורשת היכרות טובה עם הטכניקה (משהו שמצריך ממך להכיר את התרגילים מראש או לקרוא את הספר מספר פעמים), עבודת פלג הגוף העליון שווה לפלג גוף התחתון, שזה לרוב חסר היגיון כי פלג הגוף העליון דורש לרוב יותר נפח, והיא מפתחת מעט מאוד כישורים שדרושים למתאמן כדי להתקדם לאורך השנים, כלומר אחרי שסיימת את התוכנית אתה צריך לבזבז זמן על לפתח קיבולת עבודה למשל.
התוכנית הזאת טובה נטו למתאמן מתחיל אבל עם טיפה ניסיון עם התרגילים, שמחפש רק להתחזק, ולא לצבור מסה.
ל-SS יש קהל יעד מאוד ספציפי, ולא רחב כמו שהתוכנית מציגה את עצמה

המצב בארץ פח כי אין עבודה על כישורים אישיים של שחקנים כמו טכניקה אישית ואתלטיות
המצב בארץ פח כי לא מלמדים כאן מה זה תחרותיות.
נותנים מדליה על השתתפות ועל מקום 49.
ילד שלא הגיע לאף אימון של הקבוצה,יקבל בסוף העונה גביע כמו כולם.

המצב בארץ פח כי לא מלמדים כאן מה זה תחרותיות.
נותנים מדליה על השתתפות ועל מקום 49.
ילד שלא הגיע לאף אימון של הקבוצה,יקבל בסוף העונה גביע כמו כולם.
מסכים שהמצב פח ומסכים שזה מטומטם אבל זה קורה גם שמה.... (הקטע עם גביע כמו כולם)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית