עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לא הבנת שדיברתי על תיכון וקולג? על איזה עבודה אתה מדבר??כן זה לא החיים והעבודה של שחקני פוטבול להיות חזקים טובים בפוטבול ולהתאמן צוק
שוב אתה לא יודע לקרוא..אתה משוואה שחקני פוטבול מקצועיים
אתה פשוט ממציא עובדות ורוצה שאני התייחס אליהם ברצינות פרשתי מלנסותאתה לא הבנת שדיברתי על תיכון וקולג? על איזה עבודה אתה מדבר??
חבר'ה בגילאי 16-21 שבזכות תרבות שונה,חינוך אחר,הדרכה צמודה ומערכת חינוך וספורט שאשכרה אכפת לה מהישגים,מצליחים להגיע לתוצאות יפות
שוב אתה לא יודע לקרוא..
דובר על תיכון וקולג'.
מרוב שיש לך דחף להגיב ולהראות לעולם כמה שאתה לא יודע כלום,אתה אפילו לא קורא כמו שצריך
אז באמת בהנחה ולאנשים לא אכפת מפלג גוף עליון SS אחלה תוכנית חבל שרוב האנשים לא כמוךלא יקרה שום אסון (לדעתי) אם מזניחים במידה מסוימת פלג גוף עליון לתקופה, אם מזניחים פלג גוף עליון + עולים מלא שומן זה נראה זוועה, אבל שוב זה לא המטרה של ה-SS.
אתהאומר בחירה לא נכונה אני אומר פחאני לגמרי מסכים שהבחירה ב-SS היא לא דבר נכון, אבל בין זה לבין לקרוא לתוכנית פח יש הבדל גדול.
כן עלית עלי רק קודם תעשה בנצ' במשקל שאני עושה פרסdox אני חושב שאתה מאלה שניסו לעשות ss ולא הלך להם אז הם יורדים על התוכנית בלי הכרה.
המצב בארץ פח כי לא מלמדים כאן מה זה תחרותיות.המצב בארץ פח כי אין עבודה על כישורים אישיים של שחקנים כמו טכניקה אישית ואתלטיות
מסכים שהמצב פח ומסכים שזה מטומטם אבל זה קורה גם שמה.... (הקטע עם גביע כמו כולם)המצב בארץ פח כי לא מלמדים כאן מה זה תחרותיות.
נותנים מדליה על השתתפות ועל מקום 49.
ילד שלא הגיע לאף אימון של הקבוצה,יקבל בסוף העונה גביע כמו כולם.