הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה זמן לוקח לשייק חלבון להתפרק? ואם אני לוקח יותר מ30 גרם חלבון בבת אחת השאר הופך לשומן?

• פותח/ת השרשור LironR
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אתה בעודף משקל גדול? אם לא אז אני ממש לא ממליץ על חיטוב בגיל שלך כי זה יכול להפריע להתפתחות

הכוונה בפילה לחזה עוף פרוס? אם כן אז אין הבדל שבאמת מצריך התייחסות
לא יודע אם זה חזה פרוס פשוט כתוב על הקופסה פילה עוף
וכן אני בעודף משקל גדול

לא יודע אם זה חזה פרוס פשוט כתוב על הקופסה חזה עוף
הכוונה הייתה לפילה אם זה פשוט חזה עוף חתוך מראש.
בכל מקרה זה פחות או יותר אותו הדבר, לא מצריך התעסקות מיותרת

וכן אני בעודף משקל גדול
אם זה המצב אז חיטוב זה סבבה, אבל פשוט תכוון לירידה למשקל נורמלי, ולא למצב של קוביות וחיטוב רציני כי זה פשוט יהיה מיותר

לפי הפרופיל הוא בן 14,אני יכול להבין את זה.. הוא לא מבשל ואין כסף לקנות.זה תקין לדעתי

מרגש לראות ילדים בגיל הזה באים לפה להתייעץ, באמת.
לא זוכר שלפני כמה שנים זה היה ואני רואה את זה הרבה לאחרונה

• פותח/ת השרשור
הכוונה הייתה לפילה אם זה פשוט חזה עוף חתוך מראש.
בכל מקרה זה פחות או יותר אותו הדבר, לא מצריך התעסקות מיותרת

אם זה המצב אז חיטוב זה סבבה, אבל פשוט תכוון לירידה למשקל נורמלי, ולא למצב של קוביות וחיטוב רציני כי זה פשוט יהיה מיותר
למה מיותר? יש הרבה בכיתה שלי עם קוביות

למה מיותר? יש הרבה בכיתה שלי עם קוביות
והם גם שריריים, או סתם עם נטייה גנטית לצבור מעט שומן ופשוט רואים יותר טוב את המעט שיש להם?
ברגע שתבנה שרירגם לך יהיו קוביות, זה הרבה יותר קל בגיל שלך

טוב סבבה ואיך האבקת חלבון הזאת?:
Impact Whey Protein Elite
היא אחלה, אבל קצת בזבוז כסף כשאתה יכול לקחת את זה עם תוצאות זהות:
Impact Whey Protein
אבל ההבדל במחיר לא עצום, אז בחירה שלך

• פותח/ת השרשור
והם גם שריריים, או סתם עם נטייה גנטית לצבור מעט שומן ופשוט רואים יותר טוב את המעט שיש להם?
ברגע שתבנה שרירגם לך יהיו קוביות, זה הרבה יותר קל בגיל שלך

היא אחלה, אבל קצת בזבוז כסף כשאתה יכול לקחת את זה עם תוצאות זהות:
Impact Whey Protein
אבל ההבדל במחיר לא עצום, אז בחירה שלך
יש לי חבר שמתאמן חודשיים-3 כל יום סטריט ויש לו קוביות והוא שרירי אבל הוא היה שחיף לפני זה
ומה ההבדל בין זה לאליט?

יש לי חבר שמתאמן חודשיים-3 כל יום סטריט ויש לו קוביות והוא שרירי אבל הוא היה שחיף לפני זה
אבל כמו שאמרת, הוא מתאמן והתחיל עם אחוז שומן נמוך מאוד, זה לא אומר שאתה לא יכול להגיע לזה גם בלי קודם כל לעבור בשלב השחיף

ומה ההבדל בין זה לאליט?
באמת שאין לי מושג, חיפשתי הבדלים שיצדיקו את המחיר הגבוה יותר ולא מצאתי, כנראה איזה משהו ממש מינורי שלא ראיתי

אבל כמו שאמרת, הוא מתאמן והתחיל עם אחוז שומן נמוך מאוד, זה לא אומר שאתה לא יכול להגיע לזה גם בלי קודם כל לעבור בשלב השחיף

באמת שאין לי מושג, חיפשתי הבדלים שיצדיקו את המחיר הגבוה יותר ולא מצאתי, כנראה איזה משהו ממש מינורי שלא ראיתי
האליט עם גלוטמין..סתם שטויות

מה זה מוניטין אני חדש פה

מוניטין זה כמו נקודות איכות שיש למשתמש, ככל שיש לו יותר נקודות תדע שהוא יותר בעל ניסיון/מקצועי/מקור יותר אמין לעזרה/ וכד' כמובן שזה גם משולב יחד.
מעניקים/ומקבלים מוניטין על פרסום מאמרים, עזרה למשתמשים וכד
יש גם כמובן מוניטין שלילי.

המספר של המוניטין נמצא איפה שמצביעים החצים,
כדי לתת מוניטין, אתה לוחץ על + או - בהתאם למוניטין שאתה רוצה להעניק

19384

לאחר לחיצה על הפלוס (או המינוס), יקפוץ חלון בו תוכלו לכתוב הערה למוניטין שאתם מעוניינים להעניק. ניתן לא להשאיר הערה במידה והמוניטין חיובי, קיימת חובה במידה ואתם מעניקים מוניטין שלילי.

➹➹ המדריך השלם למשתמש בפורום ➹➹

19386

תן לקוצר ;)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית