עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע אם זה חזה פרוס פשוט כתוב על הקופסה פילה עוףאתה בעודף משקל גדול? אם לא אז אני ממש לא ממליץ על חיטוב בגיל שלך כי זה יכול להפריע להתפתחות
הכוונה בפילה לחזה עוף פרוס? אם כן אז אין הבדל שבאמת מצריך התייחסות
הכוונה הייתה לפילה אם זה פשוט חזה עוף חתוך מראש.לא יודע אם זה חזה פרוס פשוט כתוב על הקופסה חזה עוף
אם זה המצב אז חיטוב זה סבבה, אבל פשוט תכוון לירידה למשקל נורמלי, ולא למצב של קוביות וחיטוב רציני כי זה פשוט יהיה מיותרוכן אני בעודף משקל גדול
לפי הפרופיל הוא בן 14,אני יכול להבין את זה.. הוא לא מבשל ואין כסף לקנות.זה תקין לדעתי
מסכים במאה אחוזמרגש לראות ילדים בגיל הזה באים לפה להתייעץ, באמת.
לא זוכר שלפני כמה שנים זה היה ואני רואה את זה הרבה לאחרונה
למה מיותר? יש הרבה בכיתה שלי עם קוביותהכוונה הייתה לפילה אם זה פשוט חזה עוף חתוך מראש.
בכל מקרה זה פחות או יותר אותו הדבר, לא מצריך התעסקות מיותרת
אם זה המצב אז חיטוב זה סבבה, אבל פשוט תכוון לירידה למשקל נורמלי, ולא למצב של קוביות וחיטוב רציני כי זה פשוט יהיה מיותר
אני מבין שהקטע הזה של ילדי קוביות עדיין לא נעלם 🤣למה מיותר? יש הרבה בכיתה שלי עם קוביות
כי כמו שהוא אמר זה יכול לפגוע בהתפתחותלמה מיותר? יש הרבה בכיתה שלי עם קוביות
טוב סבבה ואיך האבקת חלבון הזאת?:
Impact Whey Protein Elite
והם גם שריריים, או סתם עם נטייה גנטית לצבור מעט שומן ופשוט רואים יותר טוב את המעט שיש להם?למה מיותר? יש הרבה בכיתה שלי עם קוביות
היא אחלה, אבל קצת בזבוז כסף כשאתה יכול לקחת את זה עם תוצאות זהות:טוב סבבה ואיך האבקת חלבון הזאת?:
Impact Whey Protein Elite
יש לי חבר שמתאמן חודשיים-3 כל יום סטריט ויש לו קוביות והוא שרירי אבל הוא היה שחיף לפני זהוהם גם שריריים, או סתם עם נטייה גנטית לצבור מעט שומן ופשוט רואים יותר טוב את המעט שיש להם?
ברגע שתבנה שרירגם לך יהיו קוביות, זה הרבה יותר קל בגיל שלך
היא אחלה, אבל קצת בזבוז כסף כשאתה יכול לקחת את זה עם תוצאות זהות:
Impact Whey Protein
אבל ההבדל במחיר לא עצום, אז בחירה שלך
אבל כמו שאמרת, הוא מתאמן והתחיל עם אחוז שומן נמוך מאוד, זה לא אומר שאתה לא יכול להגיע לזה גם בלי קודם כל לעבור בשלב השחיףיש לי חבר שמתאמן חודשיים-3 כל יום סטריט ויש לו קוביות והוא שרירי אבל הוא היה שחיף לפני זה
באמת שאין לי מושג, חיפשתי הבדלים שיצדיקו את המחיר הגבוה יותר ולא מצאתי, כנראה איזה משהו ממש מינורי שלא ראיתיומה ההבדל בין זה לאליט?
האליט עם גלוטמין..סתם שטויותאבל כמו שאמרת, הוא מתאמן והתחיל עם אחוז שומן נמוך מאוד, זה לא אומר שאתה לא יכול להגיע לזה גם בלי קודם כל לעבור בשלב השחיף
באמת שאין לי מושג, חיפשתי הבדלים שיצדיקו את המחיר הגבוה יותר ולא מצאתי, כנראה איזה משהו ממש מינורי שלא ראיתי
צודק, באמת שטויותהאליט עם גלוטמין..סתם שטויות
הכל מפוקח ואיכותי, אין לך מה לדאוגשאלתי אותם והם אמרו שהאליט יותר מפוקח ויותר איכותי
סבבה תודה!הכל מפוקח ואיכותי, אין לך מה לדאוג
הכל מפוקח ואיכותי, אין לך מה לדאוג
מה זה מוניטין אני חדש פה