עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיד אני עושה כפיפת מרפקים בישיבה בהתחלה של התנועה(כשהיד שלי למטה) אני חייב להתחיל עם החזקת פטישים?מוניטין זה כמו נקודות איכות שיש למשתמש, ככל שיש לו יותר נקודות תדע שהוא יותר בעל ניסיון/מקצועי/מקור יותר אמין לעזרה/ וכד' כמובן שזה גם משולב יחד.
מעניקים/ומקבלים מוניטין על פרסום מאמרים, עזרה למשתמשים וכד
יש גם כמובן מוניטין שלילי.
המספר של המוניטין נמצא איפה שמצביעים החצים,
כדי לתת מוניטין, אתה לוחץ על + או - בהתאם למוניטין שאתה רוצה להעניק
![]()
לאחר לחיצה על הפלוס (או המינוס), יקפוץ חלון בו תוכלו לכתוב הערה למוניטין שאתם מעוניינים להעניק. ניתן לא להשאיר הערה במידה והמוניטין חיובי, קיימת חובה במידה ואתם מעניקים מוניטין שלילי.
➹➹ המדריך השלם למשתמש בפורום ➹➹
![]()
תן לקוצר ;)
אם אתה בעמידה עם 2 משקולות אז אין לך ממש ברירה, אבל זה ממש לא משנהתגיד אני עושה כפיפת מרפקים בישיבה בהתחלה של התנועה(כשהיד שלי למטה) אני חייב להתחיל עם החזקת פטישים?
תגיד אני עושה כפיפת מרפקים בישיבה בהתחלה של התנועה(כשהיד שלי למטה) אני חייב להתחיל עם החזקת פטישים?
צודק לגמרי, רק לציין שחלון ההזדמנויות כן תקף במקרים מסוימים:אמת, היא כתבה שיש חלון הזדמנות של 45 דקות אחרי אימון לאכול חלבון, היום יודעים שזה לא נכון.
זה פשוט לא מעודכן, ולוקח דברים מסויימים להתבסס עליהם.
ראיתי אנשים נפגעים בגלל חוסר חלבון, זה מראה מפחיד. אל תנסה את זה.
יש לך מקור?צודק לגמרי, רק לציין שחלון ההזדמנויות כן תקף במקרים מסוימים:
1. אימון פעמיים ביום (בהפרש של 8 שעות)
2. צום מעל 6 שעות
כל השאר, כדאי לצרוך את הארוחה עד כשעתיים לאחר האימון
זה לא חלון הזדמנויות,זה יותר מילוי מאגרי הגליקוגן לקראת אימון נוסף באותו יוםיש לך מקור
יש על זה מאמר בקילוגרםיש לך מקור?
צום מעל 6 שעות
כן, זה למה מומלץ לצרוך לפחות מעט חלבון לפני אימון בוקרידוע לך אם זה כולל צום לילה?