הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה זמן לוקח לשייק חלבון להתפרק? ואם אני לוקח יותר מ30 גרם חלבון בבת אחת השאר הופך לשומן?

• פותח/ת השרשור LironR
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מוניטין זה כמו נקודות איכות שיש למשתמש, ככל שיש לו יותר נקודות תדע שהוא יותר בעל ניסיון/מקצועי/מקור יותר אמין לעזרה/ וכד' כמובן שזה גם משולב יחד.
מעניקים/ומקבלים מוניטין על פרסום מאמרים, עזרה למשתמשים וכד
יש גם כמובן מוניטין שלילי.

המספר של המוניטין נמצא איפה שמצביעים החצים,
כדי לתת מוניטין, אתה לוחץ על + או - בהתאם למוניטין שאתה רוצה להעניק

19384

לאחר לחיצה על הפלוס (או המינוס), יקפוץ חלון בו תוכלו לכתוב הערה למוניטין שאתם מעוניינים להעניק. ניתן לא להשאיר הערה במידה והמוניטין חיובי, קיימת חובה במידה ואתם מעניקים מוניטין שלילי.

➹➹ המדריך השלם למשתמש בפורום ➹➹

19386

תן לקוצר ;)
תגיד אני עושה כפיפת מרפקים בישיבה בהתחלה של התנועה(כשהיד שלי למטה) אני חייב להתחיל עם החזקת פטישים?

תגיד אני עושה כפיפת מרפקים בישיבה בהתחלה של התנועה(כשהיד שלי למטה) אני חייב להתחיל עם החזקת פטישים?
אם אתה בעמידה עם 2 משקולות אז אין לך ממש ברירה, אבל זה ממש לא משנה

התחלה של כפיפת מרפקים במנח של פרונציה או "פטישים" (מיד פוזישן) יעודד את הראש הקצר יותר לפעולה של סופינציה.
אם אתה מבצע תרגיל במעט שיפוע בכיסא בשביל לעודד עבודה על הראש הארוך ורוצה לערב "כמה שפחות" את הראש הקצר תתחיל בסופנציה.

אבל בפועל אתה לא צריך להתעסק בזה עדיין, שניהם עובדים בכפיפת מרפק וזה מה שחשוב, תעשה מניפולציות בשלבים מתקדמים יותר

תמונה (להבין את ההבדלים בין הראשים)
search

Anatomic and biomechanical analysis of the short and long head components of the distal biceps tendon. - PubMed - NCBI מקור

נערך לאחרונה:
אמת, היא כתבה שיש חלון הזדמנות של 45 דקות אחרי אימון לאכול חלבון, היום יודעים שזה לא נכון.
זה פשוט לא מעודכן, ולוקח דברים מסויימים להתבסס עליהם.

ראיתי אנשים נפגעים בגלל חוסר חלבון, זה מראה מפחיד. אל תנסה את זה.
צודק לגמרי, רק לציין שחלון ההזדמנויות כן תקף במקרים מסוימים:
1. אימון פעמיים ביום (בהפרש של 8 שעות)
2. צום מעל 6 שעות
כל השאר, כדאי לצרוך את הארוחה עד כשעתיים לאחר האימון

צודק לגמרי, רק לציין שחלון ההזדמנויות כן תקף במקרים מסוימים:
1. אימון פעמיים ביום (בהפרש של 8 שעות)
2. צום מעל 6 שעות
כל השאר, כדאי לצרוך את הארוחה עד כשעתיים לאחר האימון
יש לך מקור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית