נק' מוניטין:
32
- 121
- 5
איך לבצע צום לסרוגין אם אני רוצה להתאמן בבוקר ולצום עד 2 4 בערך האם כדאי פשוט לשתות שייק לפני האימון שיהיה חלבון זמין אחרי הצום של הלילה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחוקרי תזונה, שאומרים ש-IF לא נותן שום דבר באנשים בריאים, אבל אם אתה כן רוצה לעשות את זה, אז את האימון עדיף בתוך חלון האכילה.אשמח לדעת מאיפה הנתון?
נכון, זה עוד אחד מהיתרונות של השיטה שבעצם בזמן הצום הגוף עושה "RESET" הורמונלי מה שעוזר לאנשים עם סכרת סוג 2 לתקן את התנגודת לאינסולין ולהיות רגישים לאינסולין, אז אם זה טוב לחולי סכרת סוג 2 למה זה לא טוב לאנשים "בריאים"?כל תגובה חיובית שתהקבלה מif ממחקרים שאני מכיר מדובר על חולי סכרת ולא על אנשים בריאים
גם אינסולין טוב לחולי סכרת ולא טוב לאנשים בריאים.אז אם זה טוב לחולי סכרת סוג 2 למה זה לא טוב לאנשים "בריאים"?
זה לא "לא טוב", פשוט אנשים בריאים לא צריכים את זה ממקור חיצוני כי הגוף יודע לייצר את זה בעצמוגם אינסולין טוב לחולי סכרת ולא טוב לאנשים בריאים.
זה חד משמעי לא טוב ולא בריא לתסף אינסולין כשאין צורךזה לא "לא טוב"
מה באמתתת?? תספר לי עוד על הורמונים בבקשה ממךהלבלב מייצר אינסולין
אתה אמרת שאם הדיאטה טובה לחולי סכרת אז אין סיבה שהיא לא תהיה טובה לאדם בריא.מי אמר לתסף אינסולין?
אם אחרי קריאה חוזרת של ההודעות,זה מה שהצלחת להבין ממני,מצבנו על הפניםהבנת בכל הפוסט הזה שבצום לסרוגין צריך "לתסף אינסולין"?
סרטון של ג'רי המלך על אוטופגיה ממליץ לראות למי שיש זמן
מומלץ להזיז את האימון לתוך חלון האכילה, או את חלון האכילה למתי שיש את האימון.
או פשוט לוותר על צום לסירוגין כי זה לא נותן שום דבר חוץ מנוחות לאנשים מסויים, אז אם זה לא נותן לך נוחות אז חבל על הזמן
🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆😆מחוקרי תזונה, שאומרים ש-IF לא נותן שום דבר באנשים בריאים, אבל אם אתה כן רוצה לעשות את זה, אז את האימון עדיף בתוך חלון האכילה.
אם אני לא טועה ספציפית זה היה מייק ישראטל שאמר את זה, אבל יכול להיות שאני טועה
לסיכוםאיך לבצע צום לסרוגין אם אני רוצה להתאמן בבוקר ולצום עד 2 4 בערך האם כדאי פשוט לשתות שייק לפני האימון שיהיה חלבון זמין אחרי הצום של הלילה?
מהסיבה הפשוטה שמה שעובד למצב לא תקין, לא בהכרח יעבוד למצב תקין.אז אם זה טוב לחולי סכרת סוג 2 למה זה לא טוב לאנשים "בריאים"?