הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיתוסים הזויים ששמעתם בחדר כושר

באמת מוגזם, שמעתי על 30 ועל 25 אבל 10 זה כבר הזיה חדשה 🤦‍♂️
כלומר אפילו את השייק של אפקת ניפוח צריך לשתות ב 2-3 נגלות
בחיי... והכי הזוי שהוא דיבר עוד בביטחון מלא וכולו איזה צ'ובי. הבנתי ישר שאין מה להתווכח איתו.
עכשיו נזכרתי גם שהוא עצר לי דרופ סט (סתם פמפמתי בסוף האימון בשביל הכיף) ואמר לי שיש לחכות 30 שניות בשביל לתת אפקט גדילה אחרת אני שורף תאי שריר. אני רק זוכר שצחקתי לו בפנים ומאז הוא לא פנה אליי. 🤣

המיתוס הכי מעצבן שאני שומע - פחות קשור לחדר כושר אבל בכללי

"אם אתה עושה כושר קבוע אתה יכול לאכול מה שאתה רוצה ולא תשמין.. תסתכל על החברה בצבא הם כולם סוסים ולאף אחד לא אכפת ממה שהוא אוכל.."

דיבר איתי איזה אחד בסאונה שאל כמה זמן אני מתאמן
אמרתי לו חצי שנה הוא כזה אה כן ? נראה כאילו אתה מתאמן שנים. שאלתי אותו כמה זמן אתה מתאמן ? הוא אמר לי שבועיים והבטן לא יורדת (הייתה לו בטן של שתיין בירה מקצועי) ואז הוסיף נדמה לי זה בגלל שאני לא מאמן את הבטן אז הכל יוצא. לא ראיתי אותו מאז...

אנשים (שמתי לב יותר אצל נשים) שעולים על אליפטיקל (עם רמות קושי שלא באמת משקפות משהו ) ,צופים בנחת בסרט, ומאמינים לזה שרשום להם שהם שרפו 1200 קלוריות בשעה

כולם עושים את זה חח
הבנאדם נתפס על ווינסטרול, דיבול וסארמס. הבנאדם ליפטר קנדי (!!!) זה לא שהוא איליה אלין שמתאמן תחת נבחרת עם מאמן ומשטר אימונים ותזונה קפדניים שדוחפים לו הכל ואין לו מושג (נגיד שאין לו מושג...).

הוא בנאדם כמוני וכמוך שהולך לעבודה ופעם בכמה חודשים שם סינגלט והולך להרים.

אחד מהעבודה שלי, מתאמן אבל בהחלט לא נראה שמתאמן, ראה אותי שותה חלבון WPC (חלבון מי גבינה מרוכז, רגיל) ואמר לי שזה לא טוב, אני צריך לעבור לחלבון WPI (חלבון מי גבינה איזולט) כי אחרת זה לא נספג טוב.

אחד מהעבודה שלי, מתאמן אבל בהחלט לא נראה שמתאמן, ראה אותי שותה חלבון WPC (חלבון מי גבינה מרוכז, רגיל) ואמר לי שזה לא טוב, אני צריך לעבור לחלבון WPI (חלבון מי גבינה איזולט) כי אחרת זה לא נספג טוב.

הזכרת לי דווקא משהו שהפתיע אותי.
להורים של האקסית היה BCAA ללפני שהם שותים חלבון, חלבון לבוקר/יום יום וחלבון לאחרי אימון+לילה(איזו), המיתוסים שריחפו שם היו נוראיים.

בתחילת הדרך
אחד המאמנים אמר לי, "אל תעשה יותר ממה שאמרתי לך לעשות כי הגוף שלך התרגל למלא תרגילים ואתה תצטרך לעשות את זה אחרי זה כל החיים שלך, אתה תגיע להתאמן 3.5 שעות בכל פעם"

בייעוץ שהלכתי בתור ילד ליזראלבודי
אמר לי שם מישהו, "הייתי כמוך, לא ידעתי מה לאכול אחרי אימון, הייתי מסיים אימון והייתי אוכל במבה או משהו, אתה לא יכול לאכול במבה אחרי אימון".

חח מצא למי להמליץ

הוא בנאדם כמוני וכמוך שהולך לעבודה ופעם בכמה חודשים שם סינגלט והולך להרים.
בדרכ האנשים הקטנים (לא חברי נבחרות וכו' ),'אוכלים' אותה בשימועים/משפטים של הוועדות האלה
ליווי של עו''ד כבר מוריד לך לפחות חצי מהעונש (במיוחד אם אתה אולימפי)
עצוב אבל זאת המציאות
ולצערי הייתי שם

עכשיו קניתי אבוקדו ומישהי שאני מכירה אמרה לי
וואי וואי אחרי שירדת במשקל את אוכלת אבוקדו? את תחזירי את כל השומן שהורדת, יש בו הרבה שומן:🤦‍♂️:

#סיפור_אמיתי
#כל_ההזויים_עליי

עכשיו קניתי אבוקדו ומישהי שאני מכירה אמרה לי
וואי וואי אחרי שירדת במשקל את אוכלת אבוקדו? את תחזירי את כל השומן שהורדת, יש בו הרבה שומן:🤦‍♂️:

#סיפור_אמיתי
#כל_ההזויים_עליי

עשית לי חשק לסלט אבוקדו (אובקדו+ביצים+מעט לימון+שמן זית) על מצע של טוסטונים בטוסטר

• פותח/ת השרשור
עחי אתה לא נורמלי זה מלא שומן ומשמין רצח 😲
על מצע של טוסטונים בטוסטר
שומן ביחד עם פחמימות ועוד פחמימות פשוטות??? לא אכפת לך לא מהמראה ולא מהבריאות שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית