הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קושי בדדליפט בגלל האחיזה

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
היום סוף סוף כנראה הגעתי למשקל שהרגשתי שהמוט כבר יכול ליפול לי מהיד כשאני עולה בגלל הגריפ, אני מחזיק את המוט רגיל כששני כפות הידיים שלי פונות אלי, לשנות לגריפ שאחד כלפי והשניה כלפי חוץ וככה לא תהיה לי את הבעיה הזאת?

כן, קוראים לזה אחיזה משולבת.
באיזשהו שלב גם זה לא יחזיק, ותצטרך לקנות קוביה / אבקה / קרם מגנזיום בשביל הידיים.

• פותח/ת השרשור
כן, קוראים לזה אחיזה משולבת.
באיזשהו שלב גם זה לא יחזיק, ותצטרך לקנות קוביה / אבקה / קרם מגנזיום בשביל הידיים.
מה זה קוביה? רצועות שאני תמיד שומע אנשים אומרים זה גם בשביל זה?
ומה שכן אני רואה אנשים נותנים גם 150 דדליפט בלי אבקת מגזניום ובלי כלום ואני רק ב85 עשיתי היום וכבר מרגיש קושי באחיזה

רצועות שאני תמיד שומע אנשים אומרים זה גם בשביל זה?
אל תתקרב לזה.
ומה שכן אני רואה אנשים נותנים גם 150 דדליפט בלי אבקת מגזניום ובלי כלום ואני רק ב85 עשיתי היום וכבר מרגיש קושי באחיזה
אני גם עושה 200 ויותר בלי מגנזיום. אבל במשקלי שיא שלך לא תצליח בלעדיו.
מה זה קוביה?
כזה https://www.amazon.com/Cruz-Magnesium-Carbonate-Carbonato-Magnesia/dp/B01BW2PHT8.

יש לך משהו נגד מגנזיום? או סתם אתה לא מרגיש צורך
אם אפשר בלי, אני מעדיף בלי כדי לחזק את הגריף.
מה רע ברצועות ?
רצועות גורמות לכך שהאמות בקושי עובדות, וזה יכול לגרום לגריף שלך לפגר.
כך שתוכל למשוך 200 ק"ג או יותר, אבל בלי רצועות רק 150.

מה החיסרון?
רצועות פסולות בתחרות.
אמות חלשות זה באסה.

מה רע ברצועות ?
טיפשי, לא משפר את האחיזה שלך, אין צורך כמתאמן שרוצה באמת להתחזק.
אתה חזק רק כמו החלק הכי חלש שלך, אם יש לך דדליפט 160 והגריפ שלך נכשל ב100, יש לך דדליפט 100.

אתה עושה את הדדליפט כדי להתחזק, לא? לא תרגיל מדהים בכלל לפיתוח הגוף. אם כך למה שלא תתחזק עד הסוף?
טיפשי, לא משפר את האחיזה שלך, אין צורך כמתאמן שרוצה באמת להתחזק.
אתה חזק רק כמו החלק הכי חלש שלך, אם יש לך דדליפט 160 והגריפ שלך נכשל ב100, יש לך דדליפט 100.
אם אפשר בלי, אני מעדיף בלי כדי לחזק את הגריף.

רצועות גורמות לכך שהאמות בקושי עובדות, וזה יכול לגרום לגריף שלך לפגר.
כך שתוכל למשוך 200 ק"ג או יותר, אבל בלי רצועות רק 150.

מה החיסרון?
רצועות פסולות בתחרות.
אמות חלשות זה באסה.

אני לא מדבר על דדליפט , נניח פולי עליון או שראגס, מרגיש שהאמות שלי מגבילות אותי בתרגילים האלה אז הוספתי רצועות,
וככה אני מרגיש שהחלקים שהתרגילים האלה אמורים לעבוד עליהם באמת עובדים וגדלים ולא נתקעים בגלל אמות
מה דעתכם?

אני לא מדבר על דדליפט , נניח פולי עליון או שראגס, מרגיש שהאמות שלי מגבילות אותי בתרגילים האלה אז הוספתי רצועות,
וככה אני מרגיש שהחלקים שהתרגילים האלה אמורים לעבוד עליהם באמת עובדים וגדלים ולא נתקעים בגלל אמות
מה דעתכם?

דדליפט זה די תרגיל כוח טהור. אם הגריפ שלך מגביל אותך אתה פשוט צריך לעבוד על הגריפ. נו שמת רצועות והרמת יותר, אז? מעכשיו אתה תהיה
תלוי ברצועות בכל פעם. אם היית רוצה לשבור איזה שיא בתחרות עם רצועות..סבבה.

מה דעתכם?

בחזרות גבוהות עוד ניחא,ודיברנו פה על דדליפט.
האחיזה שלך בשראגס לא רלוונטית כי זה לא תרגיל שמטרתו לחזק אחיזה(אצל רוב האנשים)
בדדליפט אתה צריך אחיזה חזקה.

בחזרות גבוהות עוד ניחא,ודיברנו פה על דדליפט.
האחיזה שלך בשראגס לא רלוונטית כי זה לא תרגיל שמטרתו לחזק אחיזה(אצל רוב האנשים)
בדדליפט אתה צריך אחיזה חזקה.
דדליפט זה די תרגיל כוח טהור. אם הגריפ שלך מגביל אותך אתה פשוט צריך לעבוד על הגריפ. נו שמת רצועות והרמת יותר, אז? מעכשיו אתה תהיה
תלוי ברצועות בכל פעם. אם היית רוצה לשבור איזה שיא בתחרות עם רצועות..סבבה.
אבל לא דיברתי על דדליפט:s49:
שאלתי מה רע ברצועות בתרגילים כמו פולי עליון או שראגס

• פותח/ת השרשור
מה נשמע לך יותר הגיוני? לעלות במשקל או לשנות אחיזה
לא הבנתי את השאלה
התכוונתי להגיד לו שאולי הוא אומר ש85 זה קצת ולא צריך רצועות במשקל כזה נמוך אבל שיקח בחשבון שבשבילי 85 זה די גבוה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית