עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה קוביה? רצועות שאני תמיד שומע אנשים אומרים זה גם בשביל זה?כן, קוראים לזה אחיזה משולבת.
באיזשהו שלב גם זה לא יחזיק, ותצטרך לקנות קוביה / אבקה / קרם מגנזיום בשביל הידיים.
אל תתקרב לזה.רצועות שאני תמיד שומע אנשים אומרים זה גם בשביל זה?
אני גם עושה 200 ויותר בלי מגנזיום. אבל במשקלי שיא שלך לא תצליח בלעדיו.ומה שכן אני רואה אנשים נותנים גם 150 דדליפט בלי אבקת מגזניום ובלי כלום ואני רק ב85 עשיתי היום וכבר מרגיש קושי באחיזה
כזה https://www.amazon.com/Cruz-Magnesium-Carbonate-Carbonato-Magnesia/dp/B01BW2PHT8.מה זה קוביה?
יש לך משהו נגד מגנזיום? או סתם אתה לא מרגיש צורךאני גם עושה 200 ויותר בלי מגנזיום. אבל במשקלי שיא שלך לא תצליח בלעדיו.
מה רע ברצועות ?אל תתקרב לזה.
אני גם עושה 200 ויותר בלי מגנזיום. אבל במשקלי שיא שלך לא תצליח בלעדיו.
כזה https://www.amazon.com/Cruz-Magnesium-Carbonate-Carbonato-Magnesia/dp/B01BW2PHT8.
אם אפשר בלי, אני מעדיף בלי כדי לחזק את הגריף.יש לך משהו נגד מגנזיום? או סתם אתה לא מרגיש צורך
רצועות גורמות לכך שהאמות בקושי עובדות, וזה יכול לגרום לגריף שלך לפגר.מה רע ברצועות ?
טיפשי, לא משפר את האחיזה שלך, אין צורך כמתאמן שרוצה באמת להתחזק.מה רע ברצועות ?
מה רע ברצועות ?
תנסה hook grip לפני שאתה מנסה אחיזה משולבת/מגנזיום.
אתה עושה את הדדליפט כדי להתחזק, לא? לא תרגיל מדהים בכלל לפיתוח הגוף. אם כך למה שלא תתחזק עד הסוף?
טיפשי, לא משפר את האחיזה שלך, אין צורך כמתאמן שרוצה באמת להתחזק.
אתה חזק רק כמו החלק הכי חלש שלך, אם יש לך דדליפט 160 והגריפ שלך נכשל ב100, יש לך דדליפט 100.
אם אפשר בלי, אני מעדיף בלי כדי לחזק את הגריף.
רצועות גורמות לכך שהאמות בקושי עובדות, וזה יכול לגרום לגריף שלך לפגר.
כך שתוכל למשוך 200 ק"ג או יותר, אבל בלי רצועות רק 150.
מה החיסרון?
רצועות פסולות בתחרות.
אמות חלשות זה באסה.
אני לא מדבר על דדליפט , נניח פולי עליון או שראגס, מרגיש שהאמות שלי מגבילות אותי בתרגילים האלה אז הוספתי רצועות,
וככה אני מרגיש שהחלקים שהתרגילים האלה אמורים לעבוד עליהם באמת עובדים וגדלים ולא נתקעים בגלל אמות
מה דעתכם?
אני לא מדבר על דדליפט , נניח פולי עליון או שראגס, מרגיש שהאמות שלי מגבילות אותי בתרגילים האלה אז הוספתי רצועות,
וככה אני מרגיש שהחלקים שהתרגילים האלה אמורים לעבוד עליהם באמת עובדים וגדלים ולא נתקעים בגלל אמות
מה דעתכם?
אני שוקל 54 אבל קח בחשבוןhook grip בדדליפט 85?
אני שוקל 54 אבל קח בחשבון
בחזרות גבוהות עוד ניחא,ודיברנו פה על דדליפט.
האחיזה שלך בשראגס לא רלוונטית כי זה לא תרגיל שמטרתו לחזק אחיזה(אצל רוב האנשים)
בדדליפט אתה צריך אחיזה חזקה.
אבל לא דיברתי על דדליפט:s49:דדליפט זה די תרגיל כוח טהור. אם הגריפ שלך מגביל אותך אתה פשוט צריך לעבוד על הגריפ. נו שמת רצועות והרמת יותר, אז? מעכשיו אתה תהיה
תלוי ברצועות בכל פעם. אם היית רוצה לשבור איזה שיא בתחרות עם רצועות..סבבה.
לא הבנתי את השאלהמה נשמע לך יותר הגיוני? לעלות במשקל או לשנות אחיזה