עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי את השאלה
התכוונתי להגיד לו שאולי הוא אומר ש85 זה קצת ולא צריך רצועות במשקל כזה נמוך אבל שיקח בחשבון שבשבילי 85 זה די גבוה
אני שוקל 54 אבל קח בחשבון
אבל לא דיברתי על דדליפט:s49:
שאלתי מה רע ברצועות בתרגילים כמו פולי עליון או שראגס
אז מה ההמלצה שלכם כרגע? איך לפתור במצב הנתון את זה שאני שם לב שהבר כבר לא יושב לי טוב בכף יד ומחליק?
ולמה זה מוקדם מידי?
אני רק התחלתי עם הדדלפיט עושה אותו אפילו עוד לא חודשיים ואני מתקדם כל שבוע ב5 קילו ועדיין לא כזה קשה, אין אפשרות לפתור את הבעיה הזאת של האחיזה? אני לא רוצה שזה מה שיגרום לי להפסיק את ההתקדמות בדדליפט. אפשר אפילו רק זמנית רצועות או מגנזיום וכו' ואז במסה אני אתחזק באמות ולא אצטרך אותםלעלות במשקל ובכך להתחזק, בחיטוב? יהיה לך קשה מאוד. אם אתה כרגע בחיטוב תחכה עם ההתקדמות שלך בדדליפט / אל תצפה לתוצאות מזהירות
אני רק התחלתי עם הדדלפיט עושה אותו אפילו עוד לא חודשיים ואני מתקדם כל שבוע ב5 קילו ועדיין לא כזה קשה, אין אפשרות לפתור את הבעיה הזאת של האחיזה? אני לא רוצה שזה מה שיגרום לי להפסיק את ההתקדמות בדדליפט. אפשר אפילו רק זמנית רצועות או מגנזיום וכו' ואז במסה אני אתחזק באמות ולא אצטרך אותם
מה אתה עושה כאילו כרגע במשקלי עבודה שלך? יש לך את ההבעיה זאת?
אני רק התחלתי עם הדדלפיט עושה אותו אפילו עוד לא חודשיים ואני מתקדם כל שבוע ב5 קילו ועדיין לא כזה קשה, אין אפשרות לפתור את הבעיה הזאת של האחיזה? אני לא רוצה שזה מה שיגרום לי להפסיק את ההתקדמות בדדליפט. אפשר אפילו רק זמנית רצועות או מגנזיום וכו' ואז במסה אני אתחזק באמות ולא אצטרך אותם
מה אתה עושה כאילו כרגע במשקלי עבודה שלך? יש לך את ההבעיה זאת?
תנסה hook grip לפני שאתה מנסה אחיזה משולבת/מגנזיום.
למה אתם ממליצים על הוק גריפ לפני אחיזה משולבת דרך אגב?
hook grip בדדליפט 85?
לא רואה שום טעם ב״לחסוך״ את ההוק גריפ למשקלים כבדים. אלן טראל גם דיבר על זה באחד הסרטונים (שאני לא מוצא).למה אתם ממליצים על הוק גריפ לפני אחיזה משולבת דרך אגב?
לא רואה שום טעם ב״לחסוך״ את ההוק גריפ למשקלים כבדים. אלן טראל גם דיבר על זה באחד הסרטונים (שאני לא מוצא).
עדיף יהיה להשתמש בהוק גריפ בדדליפט ולשפר את משקלי העבודה שלך משמעותית ולעבוד על האמות בצורה ספציפית מאשר להשאר תקוע בעבודה על האחיזה ולבזבז זמן שאתה יכול להעלות את המשקל עבודה בדדליפט. או יותר גרוע, להשתמש ברצועות.
תחזק את האחיזה בעזרת אימוני אמות או אימוני אחיזה.היום סוף סוף כנראה הגעתי למשקל שהרגשתי שהמוט כבר יכול ליפול לי מהיד כשאני עולה בגלל הגריפ, אני מחזיק את המוט רגיל כששני כפות הידיים שלי פונות אלי, לשנות לגריפ שאחד כלפי והשניה כלפי חוץ וככה לא תהיה לי את הבעיה הזאת?
עושה.תתחיל לעשות מתח עם משקל אם אתה יכול, חיזק לי את האחיזה פלאים.
שם אני חושב שזה בסדר להשתמש ברצועות.אני לא מדבר על דדליפט , נניח פולי עליון או שראגס, מרגיש שהאמות שלי מגבילות אותי בתרגילים האלה אז הוספתי רצועות,
וככה אני מרגיש שהחלקים שהתרגילים האלה אמורים לעבוד עליהם באמת עובדים וגדלים ולא נתקעים בגלל אמות
מה דעתכם?
כי אין לי נסיון עם הוק גריף.למה אתם ממליצים על הוק גריפ לפני אחיזה משולבת דרך אגב?
להתחיל אחיזה משולבת.אז מה ההמלצה שלכם כרגע? איך לפתור במצב הנתון את זה שאני שם לב שהבר כבר לא יושב לי טוב בכף יד ומחליק?
ולמה זה מוקדם מידי?
תגיד את זה לסטרונגמנים ...אם אפשר בלי, אני מעדיף בלי כדי לחזק את הגריף.
רצועות גורמות לכך שהאמות בקושי עובדות, וזה יכול לגרום לגריף שלך לפגר.
כך שתוכל למשוך 200 ק"ג או יותר, אבל בלי רצועות רק 150.
מה החיסרון?
רצועות פסולות בתחרות.
אמות חלשות זה באסה.
היום סוף סוף כנראה הגעתי למשקל שהרגשתי שהמוט כבר יכול ליפול לי מהיד כשאני עולה בגלל הגריפ, אני מחזיק את המוט רגיל כששני כפות הידיים שלי פונות אלי, לשנות לגריפ שאחד כלפי והשניה כלפי חוץ וככה לא תהיה לי את הבעיה הזאת?