עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קצת הגזמת עם ה"אל תתקרב לזה" כאילו זה חומרים. כל עוד הוא לא מתכוון להתחרות, אין בעיה להשתמש ברצועות.אל תתקרב לזה.
אכן קצת הגזמתי.קצת הגזמת עם ה"אל תתקרב לזה" כאילו זה חומרים. כל עוד הוא לא מתכוון להתחרות, אין בעיה להשתמש ברצועות.
אין קשר לכוונה להתחרות, באותן עיקרון תגיד לו לא להתקדם אז.
חרטא. ובזמן ביצוע התרגיל זה לא נכון.
סיכון אפסי שקיים גם בדאבל אוברהנד.
קיצר, החוסר ידע שלך בולט קצת.
מה עם אמות החיסרון של עבודת תרגיל מורכב בלי לצרף את האמות.1. למי שאין כוונה להתחרות אין מניעה משימוש ברצועות, ומהתקדמות בעזרת רצועות
לא אם תחליף כל פעם.2. מן הסתם שלא תהיה סימטריה אם כפות הידיים לא נוטות לאותו הכיוון
אין סיכון במיוחד כשאתה לא על חומרים.3. הסיכון גדול יותר כשמדובר באחיזה משולבת
מה עם אמות החיסרון של עבודת תרגיל מורכב בלי לצרף את האמות.
לא אם תחליף כל פעם.
אין סיכון במיוחד כשאתה לא על חומרים.
יש סיכון גדול יותר עם רצועות, כי באופן אוטומתי המשקל יהיה הרבה יותר כבד בגלל שיש פחות תנועה עם רצועות, והורדת את המאץ של שריר חשוב .
אני רק מדמיין כמה הדדליפט שלי יהיה עם רצועות.
למה להוסיף תרגילי עזר אחרי שהורדת תרגיל כל כך חשוב,? לא יותר פשוט לעשות את התרגיל עזר ביחד עם התרגיל עצמו, כאילו, הדדליפט בלי רצועות.השימוש ברצועות נעשה רק כאשר האחיזה הופכת לגורם מגביל, וציינתי שבמידה ונעשה שימוש ברצועות יש להוסיף תרגילי עזר בסיום התרגיל על מנת למנוע פיגור באחיזה!
זה נחמד, אבל אני לא חושב שרכשת מספיק נסיון כדי לנפנף מנוסים ממך שטוענים שאין סיכון במשולב יותר מרצועות, ושיש מה להפסיד עם רצועות.כפי שאמרתי מספר פעמים,השימוש ברצועות לא נעשה לאורך כל הסטים,רק בסטים כבדים אשר בהם האחיזה היא הגורם המגביל.
הדדליפט שלי הוא 140 ל5 חזרות,משקל הגוף שלי הוא 80. אני לא משתמש ברצועות אך אני לא משתמש גם באחיזה משולבת, הודות להוספת תרגילי עזר רבים לשיפור כח האחיזה
זה נחמד, אבל אני לא חושב שרכשת מספיק נסיון כדי לנפנף מנוסים ממך שטוענים שאין סיכון במשולב יותר מרצועות, ושיש מה להפסיד עם רצועות.
אדי הול משתמש מושבע ברצועות, תודה שאתה מוכיח את טענתי.אם אני לא טועה אדי הול נפצע באגן כתוצאה מדדליפט, אם אני טועה תקנו אותי בקשה
אתה מפתח כוח ספציפי מאוד. זה כמו להתאמן על חזה בלבד.מעבר לזה, אתה יכול לתת לי סיבה למה טראפ באר דדליפט לא עדיף על דדליפט קלאסי למתאמן כמוני ללא מטרה תחרותית אלא למטרת פיתוח כח בלבד?
אדי הול משתמש מושבע ברצועות, תודה שאתה מוכיח את טענתי.
אתה מפתח כוח ספציפי מאוד. זה כמו להתאמן על חזה בלבד.
להתאמן על כוח ברגליים ולדלג על הגב זה כוח ספציפי.
אין לי איך לשכנע אותך לעבוד על שריר מסוים על פני שריר אחר, אבל לקחת תרגיל מעולה כמו דדליפט, ולזרוק אותו בשביל רעיון שזה עובד פחות כוח, זה פשוט לא נכון.
אתה עובד רגליים בחצי תנועה, לא מומלץ, אתה עלול ללמוד רק מטעויות, כי לבנתיים אני לא רואה שאתה מקשיב למישהו.
אולי הם לא גבוהים אבסולוטית אבל יחסית למ.ג שלי זה כבר די גבוהנו באמת. בפורום פאוורליפטינג מדברים על החשש לעשות דדליפט כבד, לאן הגענו.
תעשה דדליפט, תקפיד על עומס מתאים וטכניקה נכונה וסיכוי הפציעה שלך לא עולה מאשר בכל תרגיל אחר.
אם לא מתכוונים להתחרות, אפשר להשתמש ברצועות אבל חבל לעשות את זה ואין באמת סיבה. אתה חזק רק כמו הנקודה החלשה שלך, ולפתח דדליפט כשהאחיזה נשארת חלשה זה באסה.
הסיכוי לפציעה בבייספ הוא כמעט ולא קיים כשלא מדובר במשקלים ממש גבוהים, פותח הנושא לא מתקרב למשקלים האלה וכל עוד הוא לא מתכוון להתחרות אני בספק אם הוא בכלל יגיע לזה ואם הוא מכוון לשם.
לגבי הסימטריה זה נפתר פשוט ע"י החלפת הידיים כל אימון או סט.
מה אתה מבלבל.אולי הם לא גבוהים אבסולוטית אבל יחסית למ.ג שלי זה כבר די גבוה
אולי הם לא גבוהים אבסולוטית אבל יחסית למ.ג שלי זה כבר די גבוה
זה בלי רצועות, אבל אני מסכים איתך.140 דדליפט עם רצועות זה לא משקל שאתה ממצה בSS,גם במ.ג שלך.