עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דוחות של מי?
דבר על מקרים ספציפיים.
אני לא מכיר פשעי מלחמה מכוונים מהמלחמות האלה.
MOO אתה מדבר כמו ילד בן 2, פה זה לא גרמניה הנאצית ואנחנו לא בימי הביניים ולא רוצחים אזרחים בלי הכרה.
PANIC חלאס לאכול סרטים, ברגע שארה"ב מתנקת (מה שלא יקרה) תקפוץ מדינה גדולה אחרת על המציאה.
לאיזו מדינה יש את האמצעים כמו לארה"ב? רק סין ורוסיה, והן בחיים לא ישקיעו בנו.
תראה לי דוחות של צה"ל שנעשו פשעי מלחמה בפקודה.משל צה"ל ומדינת ישראל עד לדוחות של האו"ם .
תראה לי דוחות של צה"ל שנעשו פשעי מלחמה בפקודה.
או"ם? חחח
סין לא יודע, רוסיה יקפצו על המציאה.
תראה לי דוחות של צה"ל שנעשו פשעי מלחמה בפקודה.
או"ם? חחח
סין לא יודע, רוסיה יקפצו על המציאה.
דבר על מקרים ספציפיים.
אני לא מכיר פשעי מלחמה מכוונים מהמלחמות האלה.
MOO אתה מדבר כמו ילד בן 2, פה זה לא גרמניה הנאצית ואנחנו לא בימי הביניים ולא רוצחים אזרחים בלי הכרה.
PANIC חלאס לאכול סרטים, ברגע שארה"ב מתנקת (מה שלא יקרה) תקפוץ מדינה גדולה אחרת על המציאה.
אתה חי בסרט
במבצע עופרת יצוקה ירו בכל מה שזז ולא זז
ירו לתוך בית חולים
ירו על בתים ששהו בהם אזרחים
השתמשו בתחמוש זרחן
ואתה יכול לקרוא קצת על ההסטוריה הצבאית של צבא ארה"ב (גנרל שרמן מלחמת האזרחים)
מלפני 200 שנה וגם מהמלחמות של העשור האחרון
הם נלחמים כמו צבא, גם אם הרבה אזרחים מהצד השני נפגעים מזה
זה לא איכפת, המשימה מעל הכל.
להאמין לאו"ם זה כמו לקרוא על אימונים בYNET ואני אומר את זה בתור אחד שדווקא כן מכיר את מדיניות הטיוח של צה"ל.
MOO אתה עדיין מדבר כמו ילד בן 2.
לא ירו לתוך בתי חולים עד כמה שאני זוכר, ירו בבתים של אזרחים כשהיה בהם אויב וירו משם על חיילי צה"ל. (ירו בעוד הרבה מקרים, אבל מוות של אזרחים היה בטעות)
דרך אגב ראיתי לאחרונה מחקר שעשו בעזה כדי לבדוק עם האנשים שהפלסטינים טוענים שמתו מזרחן באמת מתו מזרחן, ולא מצאו אף זכר לזרחן באף גופה.
המשימה לא מעל הכל, אתה לא היית רוצה שצבא שילחם בך יפציץ לך תבית סתם בלי סיבה.
אזרחים תמיד נפגעים במלחמה, אבל אתה לא רוצח אזרחים בלי גבולות.
זה בדיוק הסיבה למה צה"ל יותר מוסרי מצבא ארה"ב ואני לא אומר שזה טוב.
רוסיה תומכת באיראן כי היא עומדת מול ארה"ב בתור מעצמה, אם היא תתמוך בישראל סביר להניח שהיא לא תתמוך באיראן..
אני לא חושב שמלחמת העולם השניה הייתה מקום להיות צבא מוסרי וזה לא שאני מעריץ תבן אדם או משהו, סתם הצחיק אותי שראיתי את המשפט הזה.
להרוג בן אדם אחד לא הולך במחיר של אלפי אזרחים הרוגים, פשוט לא.
זה פוגע במבצעיות, אבל עד לאן אתה מותח את הגבול? אם תמחק את כל רצועת עזה לא יהיה טרור משם, גם המחיר הזה שווה את זה?
להאמין לאו"ם זה כמו לקרוא על אימונים בYNET ואני אומר את זה בתור אחד שדווקא כן מכיר את מדיניות הטיוח של צה"ל.
MOO אתה עדיין מדבר כמו ילד בן 2.
לא ירו לתוך בתי חולים עד כמה שאני זוכר, ירו בבתים של אזרחים כשהיה בהם אויב וירו משם על חיילי צה"ל. (ירו בעוד הרבה מקרים, אבל מוות של אזרחים היה בטעות)
דרך אגב ראיתי לאחרונה מחקר שעשו בעזה כדי לבדוק עם האנשים שהפלסטינים טוענים שמתו מזרחן באמת מתו מזרחן, ולא מצאו אף זכר לזרחן באף גופה.
המשימה לא מעל הכל, אתה לא היית רוצה שצבא שילחם בך יפציץ לך תבית סתם בלי סיבה.
אזרחים תמיד נפגעים במלחמה, אבל אתה לא רוצח אזרחים בלי גבולות.
זה בדיוק הסיבה למה צה"ל יותר מוסרי מצבא ארה"ב ואני לא אומר שזה טוב.
רוסיה תומכת באיראן כי היא עומדת מול ארה"ב בתור מעצמה, אם היא תתמוך בישראל סביר להניח שהיא לא תתמוך באיראן..
יחסית לצבאות אחרים בעולם אנחנו הצבא הכי מוסרי שיש אין מה לומר (אני מדבר על צבאות שאשכרה נלחמים לא על הצבא השוייצרי).
ברוב הצבאות בעולם עפים פשעי מלחמה על ימין ועל שמאל, ולאף אחד לא אכפת.
רק פה יש את התופעה המוזרה של תמיכה באויב (כן אני חושב ששמאלנים תומכים באויב) כי "זה לא מוסרי להרוג חפים מפשע בלה בלה בלה".
לנסות ליהיות צבא מוסרי זה אחד הדברים המטומטמים שצה"ל יכול לעשות, ותכלס יש הבדל בין פשעי מלחמה כמו לירות באזרחים שבויים אחרי שהקרב הסתיים או חיילים שאונסים מישהי, מבין פאקינג לירות לתוך בית שיורים ממנו למרות שיש בו אזרחים.
ולומר את האמת שיזדיינו האזרחים בעזה, הם בכל מקרה רוצים לראות אותנו מתים, אז שימותו הם קודם (כן אני קיצוני מה לעשות).
והעולם תמיד ימצא סיבה לשנוא אותנו, אז מה זה משנה מהיא (ואל תחשבו שארה"ב תמהר כלכך לנתק איתנו את הקשרים).
יחסית לצבאות אחרים בעולם אנחנו הצבא הכי מוסרי שיש אין מה לומר (אני מדבר על צבאות שאשכרה נלחמים לא על הצבא השוייצרי).
ברוב הצבאות בעולם עפים פשעי מלחמה על ימין ועל שמאל, ולאף אחד לא אכפת.
רק פה יש את התופעה המוזרה של תמיכה באויב (כן אני חושב ששמאלנים תומכים באויב) כי "זה לא מוסרי להרוג חפים מפשע בלה בלה בלה".
לנסות ליהיות צבא מוסרי זה אחד הדברים המטומטמים שצה"ל יכול לעשות, ותכלס יש הבדל בין פשעי מלחמה כמו לירות באזרחים שבויים אחרי שהקרב הסתיים או חיילים שאונסים מישהי, מבין פאקינג לירות לתוך בית שיורים ממנו למרות שיש בו אזרחים.
ולומר את האמת שיזדיינו האזרחים בעזה, הם בכל מקרה רוצים לראות אותנו מתים, אז שימותו הם קודם (כן אני קיצוני מה לעשות).
והעולם תמיד ימצא סיבה לשנוא אותנו, אז מה זה משנה מהיא (ואל תחשבו שארה"ב תמהר כלכך לנתק איתנו את הקשרים).
איזה יופי של תגובה, התחלת בשיר הלל לצבא המוסרי בעולם, המשכת בזה שאתה בכלל לא חושב שהוא צריך להיות מוסרי, וסיימת שזה שלא משנה אם הוא מוסרי או לא, גם ככה יגידו שאנחנו לא מוסריים.
לא עשיתי שיר הלל, ציינתי עובדה, צה"ל הוא הצבא הנלחם המוסרי בעולם נקודה, אנחנו מדברים פה יחסית לצבאות אחרים.
נכון אני חושב שהוא לא צריך ליהיות מוסרי, זה פוגע בתפקוד שלו.
לא בהכרח יגידו שאנחנו לא מוסריים, אבל תמיד ימצאו סיבה ללמה אנחנו לא בסדר.