מי אמר שהוא תמים ?
וכן אני חושב שמלחמה צריכה להיות בין צבאות .
כנראה זה לא שטח בלתי נפרד ממדינת ישראל , ולדעה שלו אין שום השפעה על כך .
אבל מה קורה כשהצבא האויב נמצא בתוך בית שגרים בו אנשים או אנשים "טובים" שבמקרה יש להם טילים מתחת לבית?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי אמר שהוא תמים ?
וכן אני חושב שמלחמה צריכה להיות בין צבאות .
כנראה זה לא שטח בלתי נפרד ממדינת ישראל , ולדעה שלו אין שום השפעה על כך .
אבל מה קורה כשהצבא האויב נמצא בתוך בית שגרים בו אנשים או אנשים "טובים" שבמקרה יש להם טילים מתחת לבית?
אז מה לא מוסרי בזה? אם ההחלטה היא לסכן את החיים של החיילים או האזרחים שלנו או סכן את ה"חיילים" שלהם לדעתי ההחלטה פשוטה
מה לא מוסרי בזה שאנחנו רוצים להגן על החיים שלי או שלך או של כל אחד מהאנשים שגרים פה?
"המוסר הוא סוג של מודעות אנושית שמטרתו לתת כללים מנחים להתנהגות האדם בכל תחומי החיים החברתיים, אשר לא בהכרח עולים עם רצונותיו האינסטיקטיביים"
לא הייתי מגדיר את זה בדיוק ככה אבל בערך
"המוסר הוא סוג של מודעות אנושית שמטרתו לתת כללים מנחים להתנהגות האדם בכל תחומי החיים החברתיים, אשר לא בהכרח עולים עם רצונותיו האינסטיקטיביים"
לא הייתי מגדיר את זה בדיוק ככה אבל בערך
לא ממש אמרתי שאני לא בדיוק מגדיר את זה ככה מוסר זה התועלת של החזק
לדעתו כן,אם תשאל כל נאצי הוא יגיד לך שהוא מוסרי אבל אם תבוא אליו עם M16 מכוון לראש הוא יגיד לך שהוא לא מוסרי ושהו מצטער על מה שהוא עשה
מהצד שלנו אנחנו מוסריים אם אם יאיימו עלינו בניתוק קשרים ומלחמה נגד כל העולם אם לא נתנצל אתה תגיד שהיינו מוסריים? או שלא עשינו טעות? אתה אולי תחשוב שהיינו מוסריים אבל לא תגיד את זה
אני אשאל משהו אחר: הצד השני גם רואה את עצמו כמוסרי, או לא?
בדיוק כמו כל דבר אחר בחיים
LIFE ISENT FAIR