נק' מוניטין:
20
- 993
- 16
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Bullshit?וואלה מה הסיבה ?
בוא נשאל הפוך, איזו סיבה כן יש לקחת את התוסף הזה?וואלה מה הסיבה ?
למה אתה צריך כמות גדולה של נוגדי חימצון? אם התזונה שלך טובה זה לא שאתה צריך אקסטרה, ואם התזונה שלך לא טובה אז הייתי מתחיל בזהמחפש תוסף שיש לו הרבה
נוגדני חמצון
וממה שקראתי בדודבנים למשל אפשר להגיע לכמות יפה שלorac אז ממקום לאכל אפשר לתסף בכדורים
מה רע בהמון נוגדי חימצון בעידן של זיהום וחימצון?למה אתה צריך כמות גדולה של נוגדי חימצון? אם התזונה שלך טובה זה לא שאתה צריך אקסטרה, ואם התזונה שלך לא טובה אז הייתי מתחיל בזה
אני לא חושב שיש דרך למדוד נוגדי חמצון.800 mg תרכיז דובדבנים אורגני.. מה כמות הויטימינים וכמות נוגדני חימצון איפה אפשר לימצוא מידע מדויק לגבי זה
כי אין שום קשר בין זיהום לחימצון, ואתה לא בעידן של חימצון.מה רע בהמון נוגדי חימצון בעידן של זיהום וחימצון?
אם אתה אוכל מספיק ירקות אז אתה לא צריך מולטי, עודף של חלק מהויטמינים שם יכול להזיק יותר מלהועיל, ואתה סתם מייצר שתן יקר מאוד.אני כרגע בחיטוב זה לא יזיק.. לגבי התזונה אני אוכל 4 ירקות ביום ומשלב מולטיויטמין בקושי פירות . בתקופת במסה אני יותר משלב
אז חשבתי להוסיף את התוסף הזה ששלחתי פה
כאן הם ממליצים על דובדבנים וכותבים את הערך שלו.איך הגעתי לחישוב שזה 225 orac ? ממש קצת