הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בטן

ים יודקביץ

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
מה קורה אנשים יש לי שאלה
יש חלק שאומרים שצריך להתייחס לבטן כמו כל שריר אחר בגוף זאת אומרת אם אני עושה ab להתאמן עליו רק ב b שזה פעמיים בשבוע ושצריך לעשות לבטן נגיד אימון כמו יד קדמית בין 8-12 חזרות ו בערך 8 סטים ( עם עוד תרגילים לא רק אחד )
ויש כאלה שאומרים שיותר אפקטיבי לעבוד על בטן הרבה חזרות ולהחליף תרגילים בלי מנוחה ורק אז בסוף השרשרת תרגילים לנוח דקה ואז לעשות שוב
נגיד לעשות בטן רגיל 40 חזרות ואז ישר אולר ואז ישר סטטי ואז מנוחה
ודוגמא לדבר הראשון שאמרתי נגיד 8 חזרות עם משקל - בטן רגיל 3 סטים ואז להחליף לתרגיל אחר
איזה דרך היא יותר נכונה לעבוד בה ?
בדרך הראשונה שכתבתי או השנייה?

אני אשאל אותך ככה. שרירי הבטן הם מיוחדים חוץ מהחשיבות הגדולה שגברים נותנים להם?

התשובה היא לא, לכן לאמן אותם כמו כל שריר אחר יהיה הפתרון.
בסופו של דבר אתה לא מפתח גוף מקצועי, ככה שכנראה כל שווה שתבחר בשביל לאמן את הבטן תעבוד, אבל השיטה הרגילה תיתן לך תוצאות טובות מאוד בלי לשבור את הראש

• פותח/ת השרשור

בסופו של דבר אתה לא מפתח גוף מקצועי, ככה שכנראה כל שווה שתבחר בשביל לאמן את הבטן תעבוד, אבל השיטה הרגילה תיתן לך תוצאות טובות מאוד בלי לשבור את הראש
סבבה אחי ונגיד אז כל הסרטונים ביוטיוב של הבטן נגיד זה

זה חרטא ? זה בידיוק ההפך ממה שאתה אומר ככה לא עובדים על שריר רגיל ויש כאלה מלא סרטונים

זה לא חרטא. זה גם יתן לך עבודה על הבטן ואפילו עבודה לא רעה.
מה שקוצר אומר זה שהגישה הראשונה תתן תוצואות טובות יותר. לא שהגישה השניה לא תתן לך תוצואת.

אגב, @kotzer מעניין אותי אם יש לך במקרה מחקר בנושא?

זה לא חרטא. זה גם יתן לך עבודה על הבטן ואפילו עבודה לא רעה.
מה שקוצר אומר זה שהגישה הראשונה תתן תוצואות טובות יותר. לא שהגישה השניה לא תתן לך תוצואת.
בידיוק

אגב, @kotzer מעניין אותי אם יש לך במקרה מחקר בנושא?
מחקר על איזו שאלה בידיוק?

באיזה תרגיל בטן אפשר ליישם את העיקרון של ההתקדמות (העלאת משקלים / חזרות) בצורה הטובה ביותר?

באיזה תרגיל בטן אפשר ליישם את העיקרון של ההתקדמות (העלאת משקלים / חזרות) בצורה הטובה ביותר?
כל תרגיל שאתה יכול להעמיס עליו בצורה פרוגרסיבית.
אם זה פלאנק, אתה יכול להוסיף זמן או משקל, אם זה כפיפות בטן, אפשר לשים משקל מאחורי הראש, וככה הלאה

אני תמיד שנאתי לאמן בטן אבל התחברתי מאוד לab wheel ושם אתה מתקדם במרחק ומעבר מברכיים לעמידה, לי זה נתן איזה חודשיים+ של התקדמות אבל מעבר לזה כמו שאמרו כל תרגיל שניתן להעמיס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית