הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה שהפכה לניטרלי?

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
אוקי זה ממש מקרה קלאסי לצרות של עשירים.
התחלתי מסה של 1700 קלוריות לאחר שהייתי חודש בניטרלי (1400+-) עליתי באופן מתון 2 קילו ואפשר לראות שיפור ענקי בגוף. אבל עכשיו אני תקועה והשבוע אפילו ירדתי במשקל. אני לא מבצעת שום אירובי במכון(גג 5 דקות חימום על הליכון והגזמתי) אבל כן הולכת יחסית הרבה ומשתדלת לא לשבת יותר מידי.יכול להיות שאני יותר פעילה ממה שאני חושבת? ושהפעילות הלא יזומה מחזירה אותי לניטרלי? לאכול יותר מ1700 מרגיש לי מטורף.(לא מתלוננת חלילה,קיבה של גבר...דיברנו על זה)
הפיתרון הוא פשוט לעלות בעוד 100-200 קלוריות ולראות איך מתקדם?
אבל כשחושבים על זה:
1.יכול להיות שהניטרלי שלי הוא יותר גדול והחריגות בסופש הם בעצם מה שעזרו לי לעלות במשקל
2.התזונה שלי עשירה מאוד בחלבון ושומן לעומת הפחמימה שמקורן בעיקר מירקות,אז אולי ה1700 הן לא באמת 1700

ואו אשכרה צרות של עשירים:lol:
וכן הפתרון הוא לעלות אבל תזהרי עם זה, אני אשכרה בשוק לול.

• פותח/ת השרשור
דרך אגב לפי השעון של אפל (אני יודעת שהוא הכי לא מדוייק בעולם ולא להסתמך עליו) זה מראה שאני שורפת ביום בין 250 ל300 קלוריות ואז זה די הגיוני שזה מחזיר אותי לניטרלי

אצלי כתוב על הפון בסביבות 160-200 ליום, וזה לא סופר לי את הזומבה או את אימוני המשקולות.
לא מבינה את ההיגיון שאני שורפת ככה ואוכלת רק 1000 (לא תקף להיום מוחעחעחע!!) ולא יורדת...

תאכלי עוד ותשמחי 😃

36jsal.jpg

אושר אמיתי.
שמישהו ישים לי 2 כבד אווז וצלעות כבש על הגריל
תכלס מגיע לך מוניטין שלילי לא חיובי, יש אנשים שרק מקריאה של המילה צלעות כבש עולים 2 קילו:s29:

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ לך להפסיק להתגרות כי אנשים תכף יתחילו לחפש מי את ואיפה את גרה 😆
זה כולל שווארמה בחיפושים?
הלוואי שמישהו יצלם אותי אוכלת ואז אנשים יבינו כמה אני באמת אוכלת. אתה יודע כמה שיפודים של סינטה ומולארד אכלתי אתמול?

זה כולל שווארמה בחיפושים?
הלוואי שמישהו יצלם אותי אוכלת ואז אנשים יבינו כמה אני באמת אוכלת. אתה יודע כמה שיפודים של סינטה ומולארד אכלתי אתמול?

מתי? ._.

תקשיב זה מרגיש לי הזוי אם כן. זה לא יותר מידי בשביל אישה?
יש גם נשים שצורכות אלפי קלוריות, זה לא באמת קשור. ההבדל בצריכה הקלורית לא קשורה בצורה גדולה למין, ויש לגודל הפיזי

ולדעתך גם יש קשר לזה שהגוף צריך אנרגיה כדי לעכל את החלבון? או שזה סתם זניח?
אם את צורכת הרבה יותר חלבון מקודם ובכללי זה בהחלט יכול להסתכם לכמות שמשפיעה

תקשיב זה מרגיש לי הזוי אם כן. זה לא יותר מידי בשביל אישה?
ולדעתך גם יש קשר לזה שהגוף צריך אנרגיה כדי לעכל את החלבון? או שזה סתם זניח?
ממש לא הזוי.
אם אני לא טועה ניטרלי נורמלי הוא בסביבות ה1600-1800 לא?

• פותח/ת השרשור
יש גם נשים שצורכות אלפי קלוריות, זה לא באמת קשור. ההבדל בצריכה הקלורית לא קשורה בצורה גדולה למין, ויש לגודל הפיזי

אם את צורכת הרבה יותר חלבון מקודם ובכללי זה בהחלט יכול להסתכם לכמות שמשפיעה
ממש לא הזוי.
אם אני לא טועה ניטרלי נורמלי הוא בסביבות ה1600-1800 לא?

כן יכולה להבין נשים שצורכות אלפי קלוריות אך פעילות בהתאם לכך. אבל שסתם ככה זה הניטרלי שלהם? הייתי בטוחה שהניטרלי של בחורה נע בין 1200-1400.
צורכת 170 גרם חלבון 85 פחמימה ו75 שומן

כן יכולה להבין נשים שצורכות אלפי קלוריות אך פעילות בהתאם לכך. אבל שסתם ככה זה הניטרלי שלהם? הייתי בטוחה שהניטרלי של בחורה נע בין 1200-1400.
צורכת 170 גרם חלבון 85 פחמימה ו75 שומן
לרוב הנייטרלי יהיה יותר גבוה מזה, כמובן זה גם תלוי מה הגודל של "הבחורה הממוצעת"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית