הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה שהפכה לניטרלי?

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
אוקי זה ממש מקרה קלאסי לצרות של עשירים.
התחלתי מסה של 1700 קלוריות לאחר שהייתי חודש בניטרלי (1400+-) עליתי באופן מתון 2 קילו ואפשר לראות שיפור ענקי בגוף. אבל עכשיו אני תקועה והשבוע אפילו ירדתי במשקל. אני לא מבצעת שום אירובי במכון(גג 5 דקות חימום על הליכון והגזמתי) אבל כן הולכת יחסית הרבה ומשתדלת לא לשבת יותר מידי.יכול להיות שאני יותר פעילה ממה שאני חושבת? ושהפעילות הלא יזומה מחזירה אותי לניטרלי? לאכול יותר מ1700 מרגיש לי מטורף.(לא מתלוננת חלילה,קיבה של גבר...דיברנו על זה)
הפיתרון הוא פשוט לעלות בעוד 100-200 קלוריות ולראות איך מתקדם?
אבל כשחושבים על זה:
1.יכול להיות שהניטרלי שלי הוא יותר גדול והחריגות בסופש הם בעצם מה שעזרו לי לעלות במשקל
2.התזונה שלי עשירה מאוד בחלבון ושומן לעומת הפחמימה שמקורן בעיקר מירקות,אז אולי ה1700 הן לא באמת 1700

• פותח/ת השרשור
לרוב הנייטרלי יהיה יותר גבוה מזה, כמובן זה גם תלוי מה הגודל של "הבחורה הממוצעת"
ברור לי. ולגבי הערכים שלי. נראה לך שיש קשר?
פשוט לעלות 100-200 קלוריות בפחמימות ולראות מה קורה? תאכלס הייתי מעלה בחלבון אבל נראה לי מוגזם מידי

ברור לי. ולגבי הערכים שלי. נראה לך שיש קשר?
פשוט לעלות 100-200 קלוריות בפחמימות ולראות מה קורה? תאכלס הייתי מעלה בחלבון אבל נראה לי מוגזם מידי
תעבדי לפי מה שאת רואה, אין יותר פשוט מזה

יכול להיות שדבר כזה יקרה גם לי? 🙄

לפי מחשבונים כאלה ואחרים הניטרלי שלי אמור להיות 1350...
אבל אמור זה שם של דג.

2.התזונה שלי עשירה מאוד בחלבון ושומן לעומת הפחמימה שמקורן בעיקר מירקות,אז אולי ה1700 הן לא באמת 1700
כשאת אומרת שאולי ה1700 קל' הן לא באמת 1700 קל' בגלל הירקות, למה את מתכוונת?
שואלת כי גם אצלי הפחמימות מגיעות בעיקר מירקות (אין לי כמעט פחמימה "רגילה" בתפריט)

• פותח/ת השרשור
כשאת אומרת שאולי ה1700 קל' הן לא באמת 1700 קל' בגלל הירקות, למה את מתכוונת?
שואלת כי גם אצלי הפחמימות מגיעות בעיקר מירקות (אין לי כמעט פחמימה "רגילה" בתפריט)
גם אצלי אין כמעט פחמימה רגילה והרוב המוחלט של הפחמימות שלי הוא מהירקות. וכי אומרים שלא צריך להחשיב עד 5 ירקות ביום ואני כן מחשיבה. וגם כי הירקות עשירים במים וסיבים(ומינרלים ויטמנים וכו וכו) אז אי אפשר באמת לדעת כמה קלוריות יש או נספגות.
זא אני לא אשווה מלפפון לביצה קשה(לפחות מבחינתי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית