הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכוח להיפרטרופיה

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני בערך שנה וחצי כבר בתוכניות כוח , חלק מהזמן הייתי בחיטוב ככה שרק היה לשמר
אבל תקופה של עשרה חודשים בערך עשיתי 531 נהנתי ממנה מאודד והגעתי למשקלים של פי 2.5 מג בסקוואט ודדליפט
פי אחד וחצי בבנצ
ומג בפרס
וגדלתי כמובן עליתי בערך שמונה קילו
המטרות שלי - גוף חזק ומטרה משנית גוף גדול
אני מאוד מרוצה סהכ המטרה הראשונה הושגה (תמיד ארצה עוד) אבל המטרה השניה לא הושגה ואני לא מרוצה מגודל הגוף ..
אני מחפש תוכנית היפרטרופיה להגדלה של נפח לתקופה מסויימת ומאמין שאחזור לpowerlifting אחרי זה
המלצות מסויימות ? כמובן עם דגש לתרגילים המורכבים עם כמה שאפשר
@kotzer
@frozen

נערך לאחרונה:
אתה יכול פשוט לעשות AB עם נפח גבוה 4 פעמים בשבוע. יש לך גם את התוכנית של קנדיטו שמציעה גם ווריאציה של היפרטרופיה וכוח.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול פשוט לעשות AB עם נפח גבוה 4 פעמים בשבוע. יש לך גם את התוכנית של קנדיטו שמציעה גם ווריאציה של היפרטרופיה וכוח.
לא מכיר את התוכנית
Ab צריכה להיות בנויה נכון אחרי זה אתה נתקע
ובהיפרטרופיה אני לא מבין מספיק

לא מכיר את התוכנית
Ab צריכה להיות בנויה נכון אחרי זה אתה נתקע
ובהיפרטרופיה אני לא מבין מספיק
תוכנית upper/lower של 4 אימונים בשבוע, שני אימוני היפרטרופיה עם נפח גבוה לגוף עליון ותחתון ושני אימונים עם נפח נמוך יותר בשביל התקדמות שבועית במשקלים, סך הכל תוכנית ששומעים עליה הרבה ביקורות טובות.

אני בערך שנה וחצי כבר בתוכניות כוח , חלק מהזמן הייתי בחיטוב ככה שרק היה לשמר
אבל תקופה של עשרה חודשים בערך עשיתי 531 נהנתי ממנה מאודד והגעתי למשקלים של פי 2.5 מג בסקוואט ודדליפט
פי אחד וחצי בבנצ
ומג בפרס
וגדלתי כמובן עליתי בערך שמונה קילו
המטרות שלי - גוף חזק ומטרה משנית גוף גדול
אני מאוד מרוצה סהכ המטרה הראשונה הושגה (תמיד ארצה עוד) אבל המטרה השניה לא הושגה ואני לא מרוצה מגודל הגוף ..
אני מחפש תוכנית היפרטרופיה להגדלה של נפח לתקופה מסויימת ומאמין שאחזור לpowerlifting אחרי זה
המלצות מסויימות ? כמובן עם דגש לתרגילים המורכבים עם כמה שאפשר
@kotzer
@frozen

ניחוש פרוע לפי איך שציינת את משקלי העבודה - אתה שוקל 60 ק"ג פלוס מינוס?

אפשר לשלב, לעשות AB
תרגילים מורכבים בסגנון : דד, סקוואט, ברנץ, פרס - 4-6 חזרות
שאר התרגילי העזר והמובדדים לעשות על היפרטרופיה - 6-15 חזרות

• פותח/ת השרשור
תוכנית upper/lower של 4 אימונים בשבוע, שני אימוני היפרטרופיה עם נפח גבוה לגוף עליון ותחתון ושני אימונים עם נפח נמוך יותר בשביל התקדמות שבועית במשקלים, סך הכל תוכנית ששומעים עליה הרבה ביקורות טובות.

זאת אומרת
ראשון - אפר נפח גבוה
שני - לואור נפח גבוה
רביעי - אפר נפח נמוך
שני -לואור נפח נמוך

ניחוש פרוע לפי איך שציינת את משקלי העבודה - אתה שוקל 60 ק"ג פלוס מינוס?

נכון . ו?
אני גם נמוך אז אני לא שוקל עכשיו שמונים קילו , מה שמשנה זה כמה אתה מרים ביחס למשקל גוף שלך לא מה המשקל שאתה מרים זאת דעתי
בגלל זה נמלה נחשבת לאחת החיות הכי חזקות

אפשר לשלב, לעשות AB
תרגילים מורכבים בסגנון : דד, סקוואט, ברנץ, פרס - 4-6 חזרות
שאר התרגילי העזר והמובדדים לעשות על היפרטרופיה - 6-15 חזרות
לא תפסת מרובה לא תפסת ?

זה עדיין לא משקלים נמוכים (למישהו ששוקל 60)
תודה

לא תפסת מרובה לא תפסת

אי אפשר להנות מכל העולמות, אתה מעוניין גם בהיפרטרופיה בנוסף לכוח, לא רואה אפשרות טובה יותר.
יכול להיות מאוד שתרד קצת במשקלי העבודה אך לא בהכרח, עד שלא תנסה לא תדע.

אין שום סיבה לעשות נפח נמוך אם מה שמעניין אותך זה בילדינג

אני רוצה לשאול שאלה אחרת אם אתה צריך לקפוץ מעל תהום באורך מטר ואז שוב פעם האם זה יעזור אם תקפו. פעם אחת מטר וקצת ובפעם השנייה חצי מטר? האם תשיג את המטרה או תתקע באמצע?

לא הייתי אומר שאין שום סיבה, במיוחד בתקופה שאחרי תחרות מפתחי גוף עובדים על כוח ופחות על היפרטרופיה.
לא הבנתי איך הדוגמה שהבאת קשורה לנושא

• פותח/ת השרשור
רגע אוקי אז מה ההמלצה ? אין לי בעיה לעבוד בתוכנית בילדינג רגילה .. זה רק בשביל לעלות יותר במשקל לגדול יותר בגוף כי נמאס לי להרגיש קטן
פשוט אתן דגש בתרגילים המורכבים

אני כאן הולך נגד הזרם כי אני היחיד פה שמתעסק בבילדינג לעומת כל הליפטרים פה
להגיד לך אני צודק זה לא אוביקטיבי להיגד לך תלמד במהאינטרנט זה לא הגיוני כי זה יקח המון זמן
אני יכול להציע לך לשאול את דני קגנוביץ' לקרוא באינסטגרם של מייק ולהסיק מסקנות

אם אתה רוצה אמלק למה שתגלה אז:
הנה
אני צודק תעשה נפח ולא כוח אם המטרה שלך זה גוף ולא כוח

רגע אוקי אז מה ההמלצה ? אין לי בעיה לעבוד בתוכנית בילדינג רגילה .. זה רק בשביל לעלות יותר במשקל לגדול יותר בגוף כי נמאס לי להרגיש קטן
פשוט אתן דגש בתרגילים המורכבים

הוא מנסה לומר שתתרכז בנפח כולל ופחות רק לרדוף אחרי משקל על המוט. ומן הסתם אם הנפח שלך יהיה יחסית גבוה אתה תתקדם לאט יותר מבחינת משקל על המוט (שזה עדיף לבילדינג) מאשר להתרכז בסטים בודדים.

מה זה החרטא הזו אשמח לשמוע איזה מפחי גוף עובדים בדיוק על כוח

תפסיק לדבר שטויות

רוב הבודיבילדרים הרציניים, גם בישראל. כמובן שלא בכול השנה, רק אחרי תחרויות כדי לצבור כוח ופחות עבודה על נפח(כמובן שלא מזניחים לגמרי עבודת נפח).
זאת הדוגמא הראשונה שעלתה לי לראש, מניח שאתה יודע מי זה רוני קולמן.

רוב הבודיבילדרים הרציניים, גם בישראל. כמובן שלא בכול השנה, רק אחרי תחרויות כדי לצבור כוח ופחות עבודה על נפח(כמובן שלא מזניחים לגמרי עבודת נפח).

רוני קולמן זוכה האולימפיה הכי חזק אי פעם, אפשר להביא דוגמה אחת לכל דבר, זה לא הופך את זה לעובדה מוגמרת שאפשר להסיק עליה בקשר לכלל.

אינדוקציה לא פועלת במקרה הזה

ענו לך
ויותר מזה לך תשאל את דני קגנוביץ על תוכניות כוח הוא יצחק לך בפנים
רוני קולמן זוכה האולימפיה הכי חזק אי פעם, אפשר להביא דוגמה אחת לכל דבר, זה לא הופך את זה לעובדה מוגמרת שאפשר להסיק עליה בקשר לכלל.

אינדוקציה לא פועלת במקרה הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית