הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה כמה קלוריות יש בסקופ חלבון

TomerGym

משתמש מתחיל
63
1
נק' מוניטין:
1
63
1
שלום לכולם

קניתי היום אבקת חלבון scitec nutrition whey protein
רשום שבסקופ או רבע סקופ יש 117 קלוריות לא כל כך הבנתי והמוכר אמר שבסקופ יש 155 קלוריות הסתבכתי חח

אז כמה יש בסקופ חלבון 117 או 155 קלוריות?
העלתי תמונה תודה לעוזרים

קבצים מצורפים

• 6CDFB97B-E6FA-471F-8412-A4E3BCA2871F.jpeg
    6CDFB97B-E6FA-471F-8412-A4E3BCA2871F.jpeg
    KB 103.9 · צפיות: 221
  • 21D0A070-81DD-48B5-BD5D-4A2D6ADB9EFF.jpeg
    21D0A070-81DD-48B5-BD5D-4A2D6ADB9EFF.jpeg
    KB 150.1 · צפיות: 241
אז המוכר טעה....תסתמך על מה שכתוב. חוץ מזה ממליץ לך למדוד את הסקופ (כמה יש בסקופ) לפעמים זה לא מדויק.

עריכה : התבלבלתי, יצאתי חמור.

נערך לאחרונה:
אני אצלם תסקופ

אין לך מה לצלם לי את הסקופ חבר, יש לך משקל מטבח? תמדוד את הסקופ ואז תמדוד אותו (בעזרת משקל מטבח כן?) יחד עם האבקה ותעשה את החיסור. אם אין לך משקל מטבח, אז פשוט תסתמך על הסקופ אבל *לפעמים* יש חברות שקצת לא מדויקות.

• פותח/ת השרשור
אין לך מה לצלם לי את הסקופ חבר, יש לך משקל מטבח? תמדוד את הסקופ ואז תמדוד אותו (בעזרת משקל מטבח כן?) יחד עם האבקה ותעשה את החיסור. אם אין לך משקל מטבח, אז פשוט תסתמך על הסקופ אבל *לפעמים* יש חברות שקצת לא מדויקות.
כן יש לי משקל מטבח מקצועי תכף הגיע לבית ואשקול

כתוב לך שבסקופ מלא עד 3/4 (מנת הגשה שלהם) יש לך 117 קלוריות, למי שעשה מתמטיקה יחידה אחת ומלאה יכול לחשב שזה יוצא 156 קלוריות לסקופ מלא

כתוב לך שבסקופ מלא עד 3/4 (מנת הגשה שלהם) יש לך 117 קלוריות, למי שעשה מתמטיקה יחידה אחת ומלאה יכול לחשב שזה יוצא 156 קלוריות לסקופ מלא

במקום להתייחס לסקופ כ''סקופ'' התייחסתי אליו כמנת הגשה (סקופ) כי הוא קרא לזה כך. נו טוב, הניק מתאים לי בול.

איזה דפוק זה לעשות את זה ככה 🤦‍♂️
"בואו נשים סקופ, ונגיד לצרכן למלא רק ¾ ממנו. ואז נגיד לו שבמנה יש רק 117 קלוריות."

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית