הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי חיטוב

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום בסוף החודש אני מתכנן לעשות חיטוב ובחודש האחרון אני לא הכי מצליח לשמור על התפריט שהייתי שומר עליו והגעתי לכמות של 3400 קלוריות במסה ובחודש האחרון כפי שאני אומר פחות התמדתי בתפריט עכשיו אני מתכנן לעשות חיטוב סוף החודש אז מה לדעתכם הכי טוב לי להתחיל מניטרלי ? או שמה אתם חושבים אשמח להמלצות תודה על העזרה 😃 !
שלום בסוף החודש אני מתכנן לעשות חיטוב ובחודש האחרון אני לא הכי מצליח לשמור על התפריט שהייתי שומר עליו והגעתי לכמות של 3400 קלוריות במסה ובחודש האחרון כפי שאני אומר פחות התמדתי בתפריט עכשיו אני מתכנן לעשות חיטוב סוף החודש אז מה לדעתכם הכי טוב לי להתחיל מניטרלי ? או שמה אתם חושבים אשמח להמלצות תודה על העזרה 😃 !
אשמח אם תענו @kotzer @Mike ושאר האנשים תודה רבה !

במעבר לחיטוב אין צורך לעבור בנייטרלי, אבל זה כן יכול לעזור להשתלט על הרעב שיהיה בחיטוב, אז אם אתה חושב שאתה יכול להסתדר עם הרעב אתה יכול ישר להתחיל חיטוב, ואם אתה חושב שזה יהיה בעיה אתה יכול להתחיל מנייטרלי

• פותח/ת השרשור
במעבר לחיטוב אין צורך לעבור בנייטרלי, אבל זה כן יכול לעזור להשתלט על הרעב שיהיה בחיטוב, אז אם אתה חושב שאתה יכול להסתדר עם הרעב אתה יכול ישר להתחיל חיטוב, ואם אתה חושב שזה יהיה בעיה אתה יכול להתחיל מנייטרלי
אבל בדרך כלל מתחילים להוריד בקלוריות לא ? כי אני הגעתי ל3400 קלוריות אבל בחודש האחרון אני פחות מתמיד בתפריט כמו שאמרתי אבל מנסה לאכול כמה שאני צריך השאלה שלי אני מתכנן לעשות חיטוב בקרוב אז מאיזה כמות קלוריות כדאי לי להתחיל ?

אבל בדרך כלל מתחילים להוריד בקלוריות לא ? כי אני הגעתי ל3400 קלוריות אבל בחודש האחרון אני פחות מתמיד בתפריט כמו שאמרתי אבל מנסה לאכול כמה שאני צריך השאלה שלי אני מתכנן לעשות חיטוב בקרוב אז מאיזה כמות קלוריות כדאי לי להתחיל ?
דבר ראשון זה לא חובה להוריד הדרגתית בקלוריות, זה פשוט יותר נוח ככה.
דבר שני, העליה החדה בקלוריות זה משהו יחסית חד פעמי, זה לא משהו שהתרגלת אליו

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון זה לא חובה להוריד הדרגתית בקלוריות, זה פשוט יותר נוח ככה.
דבר שני, העליה החדה בקלוריות זה משהו יחסית חד פעמי, זה לא משהו שהתרגלת אליו
אז אם אני רוצה להתחיל ישר חיטוב סוף החודש מה עלי לעשות להתחיל מסך קלורי שלישי או ניטרלי ? מה לדעתך ?

אם אני רוצה להתחיל ישר ממאזן קלורי שלילי איך אני בודק את זה מכמה להתחיל כאילו הכמות ?
מחשב את הנייטרלי, מוריד בערך 10%, ומוסיף את האימונים, זה הכל. אחרי זה אתה מודד את קצב הירידה ומוודא שהוא לא מהיר מדי או איטי מדי. שבועיים ראשונים תצפה לירידה גדולה יחסית

• פותח/ת השרשור
מחשב את הנייטרלי, מוריד בערך 10%, ומוסיף את האימונים, זה הכל. אחרי זה אתה מודד את קצב הירידה ומוודא שהוא לא מהיר מדי או איטי מדי. שבועיים ראשונים תצפה לירידה גדולה יחסית
יכול להיות הגיוני שיוצא לי 1720 ? ואז מה זאת אומרת אני מוסיף את האימונים ?

• פותח/ת השרשור
יוצא לי 2150
סבבה, עכשיו רק צריך לבדוק האם זה באמת מספיק. תעקוב אחרי המשקל שלך ותראה

ולגבי האירובי שלוש פעמים בשבוע מספיק אתה חושב כל אחד חצי שעה ככה?
מספיק למה? כדי לרדת במשקל גם כלום יספיק, אבל כדי שתוכל לאכול יותר צריך להוציא יותר, פה אירובי נכנס לתמונה.
לתוצאות אידאליות כדאי גם שיהיו אימוני התנגדות בנוסף

• פותח/ת השרשור

מספיק למה? כדי לרדת במשקל גם כלום יספיק, אבל כדי שתוכל לאכול יותר צריך להוציא יותר, פה אירובי נכנס לתמונה.
אה הבנתי ואם אני רוצה להכניס בכל זאת אירובי 3 פעמים בשבוע מה אני עושה ?

אבל בחיטוב אתה צריך לשלב אירובי לא ? איך זה הולך ?

אה הבנתי ואם אני רוצה להכניס בכל זאת אירובי 3 פעמים בשבוע מה אני עושה ?
זה מה שאמרתי, שאתה יכול אם אתה רוצה

אבל בחיטוב אתה צריך לשלב אירובי לא ? איך זה הולך ?
לחיטוב לא חייב אירובי, בסופו של דבר כדי לרדת במשקל כל מה שצריך זה גרעון קלורי.
אירובי יכול לאפשר לך לאכול יותר כי אתה צריך לפצות על הקלוריות ששרפת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית