הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי חיטוב

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום בסוף החודש אני מתכנן לעשות חיטוב ובחודש האחרון אני לא הכי מצליח לשמור על התפריט שהייתי שומר עליו והגעתי לכמות של 3400 קלוריות במסה ובחודש האחרון כפי שאני אומר פחות התמדתי בתפריט עכשיו אני מתכנן לעשות חיטוב סוף החודש אז מה לדעתכם הכי טוב לי להתחיל מניטרלי ? או שמה אתם חושבים אשמח להמלצות תודה על העזרה 😃 !
שלום בסוף החודש אני מתכנן לעשות חיטוב ובחודש האחרון אני לא הכי מצליח לשמור על התפריט שהייתי שומר עליו והגעתי לכמות של 3400 קלוריות במסה ובחודש האחרון כפי שאני אומר פחות התמדתי בתפריט עכשיו אני מתכנן לעשות חיטוב סוף החודש אז מה לדעתכם הכי טוב לי להתחיל מניטרלי ? או שמה אתם חושבים אשמח להמלצות תודה על העזרה 😃 !
אשמח אם תענו @kotzer @Mike ושאר האנשים תודה רבה !

• פותח/ת השרשור
זה מה שאמרתי, שאתה יכול אם אתה רוצה

לחיטוב לא חייב אירובי, בסופו של דבר כדי לרדת במשקל כל מה שצריך זה גרעון קלורי.
אירובי יכול לאפשר לך לאכול יותר כי אתה צריך לפצות על הקלוריות ששרפת
אה אבל בהמשך אני גם ככה אצטרך להכניס אירובי לא ?

• פותח/ת השרשור
לא בהכרח, כן יכול להיות שתצטרך להוריד כל כך את האוכל שזה יהיה לך קשה מדי להתמיד עם התזונה, אז אירובי יכול לעזור
אז אם אני מתחיל עכשיו זה מ2150 קלוריות אני יודע ששומן בחיטוב זה מינימום בדיוק לפי המשקל וכל השאר חלבון ופחמימה ?

אז אם אני מתחיל עכשיו זה מ2150 קלוריות אני יודע ששומן בחיטוב זה מינימום בדיוק לפי המשקל וכל השאר חלבון ופחמימה ?
אתה אמור 1.6-2.2 גרם חלבון לקילו, לא פחות מ-0.6-0.8 גרם חלבון, והייתי גם מכוון ללפחות גרם פחמימה לקילו

• פותח/ת השרשור
אתה אמור 1.6-2.2 גרם חלבון לקילו, לא פחות מ-0.6-0.8 גרם חלבון, והייתי גם מכוון ללפחות גרם פחמימה לקילו
אז אמור ליהות לי באזור ה170 160 גרם חלבון לפחות מינימום שומן שזה 79 78 ככה והשאר פחמימה נכון ? (אני שוקל 79 בערך)

אזז אם אני רוצה להתחיל בתהליך אני מתחיל מ2150 קלוירות ואיך זה הולך כל שבוע צריך לקצץ כמה קלוריות ולקצץ מהפחמימה לא ?
תתחיל מלהיות בגרעון שדיברת עליו, אחרי זה תוריד רק כאשר אתה מפסיק לרדת במשקל לאורך יותר משבועיים.
ולא חיב לקצץ רק בפחמימות, אבל בהכל כל עוד אתה נשאר על הערכים שאמרתי קודם

• פותח/ת השרשור
תתחיל מלהיות בגרעון שדיברת עליו, אחרי זה תוריד רק כאשר אתה מפסיק לרדת במשקל לאורך יותר משבועיים.
ולא חיב לקצץ רק בפחמימות, אבל בהכל כל עוד אתה נשאר על הערכים שאמרתי קודם
אה אז כנראה בשבועיים הראשונים אני אצטרך להישאר על אותה כמות ואז שאני לא יירד כמה קלוריות צריך להוריד אבל 100 200 ?

אה אז כנראה בשבועיים הראשונים אני אצטרך להישאר על אותה כמות ואז שאני לא יירד כמה קלוריות צריך להוריד אבל 100 200 ?
דבר ראשון תתחיל, אם ואחרי שתיתקע, אז כבר יהיה צורך להוריד מעט בקלוריות, 100-200

ואז אחרי שאני אצטרך להוריד עוד אני אצטרך לשים אירובי או שעדיין לא ?
או שלא חייב בכלל ?
תקרא שוב את מה שרשמתי, אירובי זו דרך להעלות את הגירעון. אתה יכול לעשות את זה או ע"י אכילה של פחות אוכל, או ע"י הוצאה של יותר קלוריות, כמו אירובי

• פותח/ת השרשור
תקרא שוב את מה שרשמתי, אירובי זו דרך להעלות את הגירעון. אתה יכול לעשות את זה או ע"י אכילה של פחות אוכל, או ע"י הוצאה של יותר קלוריות, כמו אירובי
הבנתי תגיד חשבתי על לעשות תוכנית יותר קלה בחיטוב כי אני עכשיו בAB הייתי והיא דיי עמוסה או שאני יכול להוריד סטים קצת או שמה אתה ממליץ ?

הבנתי תגיד חשבתי על לעשות תוכנית יותר קלה בחיטוב כי אני עכשיו בAB הייתי והיא דיי עמוסה או שאני יכול להוריד סטים קצת או שמה אתה ממליץ ?
יש על זה מיליון דיונים רק מהחודש האחרון. בגדול אין חובה לשנות אלא אם יש צורך לשנות

• פותח/ת השרשור
יש על זה מיליון דיונים רק מהחודש האחרון. בגדול אין חובה לשנות אלא אם יש צורך לשנות
אני פשוט חושב שיהיה לי קצת קשה עם התוכנית בחיטוב אבל אני חושב שאני יכול להסתדר גם אם אני ייקח קפאין יכול לעזור לי או פרי וורקאוט לפעמים לימים קשים של אימונים

• פותח/ת השרשור
אני פשוט חושב שיהיה לי קצת קשה עם התוכנית בחיטוב אבל אני חושב שאני יכול להסתדר גם אם אני ייקח קפאין יכול לעזור לי או פרי וורקאוט לפעמים לימים קשים של אימונים
מה אתה חושב ? להישאר עם אותה תוכנית שלי וזהו ולנסות כמה שיותר לשמור את המשקלים בתרגילים נכון ?

מה אתה חושב ? להישאר עם אותה תוכנית שלי וזהו ולנסות כמה שיותר לשמור את המשקלים בתרגילים נכון ?
עניתי שבגדול אין צורך, ותשובה ללמה יש במיליון דיונים אפילו מלאחרונה, אתה יכול פשוט לגלול ולהסתכל על ההסבר.

• פותח/ת השרשור
עניתי שבגדול אין צורך, ותשובה ללמה יש במיליון דיונים אפילו מלאחרונה, אתה יכול פשוט לגלול ולהסתכל על ההסבר.
כן הבנתי שאני יכול להישאר באותה תוכנית פשוט אני צריך לנסות גם כמה שיותר לשמור על משקלי העבודה נכון ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית