הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג שמחה

וואו, כשזה מתפקשש לך ואתה לא מבין מאיפה זה בא ולמה, ואתה אומר לגוף של "היי ,באדי, (סטגדיש,) אתה יכול לעשות את זה, כבר עשית את זה פעם,"
והגוף בתגובה: "😳"

ו... ו.... ו.....
אני יודעת שצרת רבים-נחמת-שוטים.....
אבלאבלאבל....
מנחם לדעת שאני לא היחידה שמשמינה 😕⁦
או עולה במשקל.
איך שלא תקראו לזה.
לאביו ⁦❤️⁩

שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שנחוש להחלים״:

עדכון לוג: 21/11/19

לרגל כאבי ברכיים וחוסר התאוששות של השרירים שלי אני נחה מ-lower השבוע. אולי מחר כן אלך רק לדדלפט, אולי דדליפט קל לחזרות גבוהות, היפטראסט ואולי אולי מכרע קליל בהליכה.

Upper 1

תרגילים אקססוריים לכתפיים ולברכיים

בנץ' פרס

35*5*5

בנט אובר רואו
47.5*9-10*4
סט אחרון מעפן לגמרי. נראלי אימון הבא אשאר על המשקל ואעשה סטים של שמונה, עם יותר הקפדה טכנית.

אפרייט רואו
25*8*3

משיכה מלמעלה אחיזה רחבה
38.5*10*3
הלכתי על קל, לרגל זה הרחבתי אחיזה לאחיזה רחבה מאוד. אני שונאת את טווח החזרות הזה. שונאת. אני אדם מאוד לא סיבולתי. לא יודעת אם אני צריכה בכלל ללכת לשם.

פשיטת מרפקים דאמבלים בהישענות קדימה יד יד (איך קוראים לתרגיל הזה? 😳)
4.5*12*4
לגיוון. אני כבר חודשים ארוכים פושטת בחבל.
אהבתי ממש. טרגר במדויק מאוד את הטרייספס, ולמרות שהיה פיתוי להעלות משקל התגברתי וזה ראוי להערכה. זה ללא ספק התרגיל החדש שלי 😍
יש מצב שכשהמשקל יעלה אני הולכת לשנוא אותו ממש.

ותוספת קטנה:
כפיפת מרפקים בדאמבלים
9*10*2

פטישים יד יד
9*8

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 25/11/19

היום סקוואט משקל גוף. לא יודעת מתי נחזור ואם זה יקרה בכלל בזמן הקרוב.
אימון קליל ומהיר לרגל קוצר הזמן.

Lower

תרגילים אקססוריים לברכיים

סקוואט מ.ג.

25*2
גוד מורנינג קל
23*10*2

היפטראסט
93.5*8*3

בסופר סט עם
מכרע דינמי
23*10*3

דדליפט
66*8*3
דווקא נחמדה העבודה הקלה..

הנה סיפור נחמד (!not):
איפשהו לקראת סוף השלב הפיזיותרפיסטי הצצתי בשעון התלוי. 19:30.
לא הגיוני. כאילו לא באמת 😳
ב-20:00 אני צריכה להיות כבר במקום אחר שרחוק מרחק 20 דק'. מה שאומר שנשארה לי רבע שעה לאימון עצמו. מה שאומר לפועל שאני אקח את זה כ-20-25 ואאחר אפילו יותר.

סבבה.
אימון קליל+בסופר סט.

כזכור אני לא אדם סיבולתי ולא כ"כ אוהבת לעבוד ככה (אם נתנסח בעדינות). קיצור באסה.
מסיימת, לוקחת פלאפון.
19:10.
קטע כזה שאני מאבדת לגמרי תחושת זמן בפיזיו אז זה הרגיש לי מוזר עד בלתי אפשרי אבל זרמתי על זה. ולא!

אז בצורה מאוד אופיינית לי נזכרתי שאפשר וכדאי להשלים עוד פשיטת ברכיים סטטית, ומתיחות, ופואם רולר, ולשאול מישהו על פיזיותרפיסט סבבה פה באזור אם הוא מכיר במקרה..
קיצור, איחרתי בכולופן 🥷

קרא את שאר עדכון הלוג...

בנץ' חזק ביותר יש לו. אחת השאלות היא אם הוא עושה טווח תנועה מלא או שהוא עושה חצי ירידה ועולה בחזרה.. פשוט 140 בנץ' ו200 דדליפט נשמע לי קצת מוזר. יש לי דדליפט 202.5 לשלישיות לפחות והבנץ שלי לחזרות עדיין לא 100 קילו. הנקודה שלי היא: זה שהוא חזק, לא אומר שהוא יודע מה זו טכניקה טובה.

בנץ' חזק ביותר יש לו. אחת השאלות היא אם הוא עושה טווח תנועה מלא או שהוא עושה חצי ירידה ועולה בחזרה.. פשוט 140 בנץ' ו200 דדליפט נשמע לי קצת מוזר. יש לי דדליפט 202.5 לשלישיות לפחות והבנץ שלי לחזרות עדיין לא 100 קילו. הנקודה שלי היא: זה שהוא חזק, לא אומר שהוא יודע מה זו טכניקה טובה.
לכן אמרתי, אני לא מתיימרת להבין בטכניקה, אבל אני כן מאוד מתעניינת בנושא, וככל שאני מבינה - אחלה טכניקה. באמת. וזה היה 140 ל-2 חזרות.
אבל חזרות יפות, ממש. זה היה מרענן בנוף הבנצ'ים האיומים שאני רואה שם לעיתים קרובות.
(טכניקה על הפנים אני מזהה בכל אופן..)
הוא גם לא נפצע מעולם, למזלו, וגם לא נזקק לפיזיותרפיה. אז אולי זה יכול לתת רמז נוסף..

על כל פנים, הוא שאמרתי שאני לוקחת בערבון מוגבל, תמיד.

עדכון לוג: 26/11/19

היום דילגתי על פיזיו כתפיים, פעם ראשונה מאז שהתחלתי. קוצר זמן. ממש רוצה להבטיח לעצמי שאשלים את זה בהקדם.

Upper 2

בנץ' פרס
35*7,5,7,7
אוקיי. סט שני הייתי כל כך לא מרוכזת. בזבזתי המון זמן ואנרגיה על הוצאה, השתהיתי יותר מדי בין חזרות ובאופן כללי הייתי אאוט. זה ה-5.
גאה בעצמי שלא נכנסתי לסט נוסף.

בנט אובר רואו

47.5*8*4 או 5 (חייבת להפסיק לרחף בין הסטים.. 😳)
סבבה. יש לי בעיה חמורה של אחיזה. חזרות אחרונות המוט ממש מאיים להחליק וליטרלי נתלה על האצבעות. יבלות כמובן בפרק אמצעי של האצבעות (אוחזת בסופיציה כרגע). עצות מישהו?

אוברהד פרס
25*5*5 או 6
קרוב לוודאי 6. ממשיכה לרחף 🤦‍♂️

נשארו עשר דקות לסגירה אז:

משיכה מלמעלה אחיזה רחבה
38.5*10*3

בסופר סט עם
כפיפת מרפקים מוט w
18*12*3
שהייתה קלילה להפליא, במפתיע (יחסית, יחסית. עדיין גנחתי לקראת הסוף עם כל ה-rush הזה 😅).

בואו לא נדבר על הפאמפ. משכנעת את עצמי שאני אוהבת את זה. נראה שזה מתחיל קצת לעבוד, או שזה סתם השפעה חיובית של רכיב האירובי שהיה פה.. ושל האווירה בחדכ"ש עם ערימת שחקני הפוטבול הענקיים והקורעים מצחוק שהתאמנה כלוב לידי. צחקתי בקול, אם שאלתם..

לא שמרתי מספיק על גב תחתון שגם ככה ברגישות כל התקופה האחרונה ועכשיו הוא כואב. בהקשר הזה אני חושדת גם בהזנחת הבטן, כי אני כן במודעות אליו ואל ההידוק וכו. זה פשוט מתפקשש יותר 😳

אין יותר שלמות מלהסתובב אימון שלם ללא נעליים. מומלץ בחום 🤩

אני הייתי שיר, יחפנית בנשמה.
לילה טוב!

קרא את שאר עדכון הלוג...

אולי תעברי לאחיזה משולבת, וכל סט תחליפי אחיזה
אחיזה משולבת לבנט אובר רואו? בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה...

אני חושב רצועות\מגנזיום זה רעיון או שאת יכולה להתחיל תרגל הוק גריפ

אחיזה משולבת לבנט אובר רואו? בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה...

אני חושב רצועות\מגנזיום זה רעיון או שאת יכולה להתחיל תרגל הוק גריפ
שנים עשיתי אחיזה משולבת לזה.
הוק גריפ יכאב ליותר מ 3 חזרות.
אולי עדיף מגנזיום, ואם אין ברירה אז רצועות.

שנים עשיתי אחיזה משולבת לזה.
הוק גריפ יכאב ליותר מ 3 חזרות.
אולי עדיף מגנזיום, ואם אין ברירה אז רצועות.
זה נשמע לי מוזר כי יד אחת בסופנציה ויד אחת בפורנציה והרי זה יכול ליצור אי איזון בבייבספ, יש מצב אתה משתף סרטון?.

בקשר להוק גריפ זה בהתחלה כואב אבל אחרי כמה זמן מתרגלים ומקבלעם בתור צ'ופר אפשרות ללימוד הנפות עצמי קל יותר.
אני אישית אם הייתי מודע להוק גריפ מוקדם יותר חושב שהייתי מגיע לתוצאות גבוהות יותר

זה נשמע לי מוזר כי יד אחת בסופנציה ויד אחת בפורנציה והרי זה יכול ליצור אי איזון בבייבספ, יש מצב אתה משתף סרטון?.
עשיתי את זה לפני יותר משנתיים, אם יזדמן לי לעשות סרטון שוב, אעשה.

אני לא רואה קשר ישיר בין בנצ' לדדליפט.
יש כאלה שמסיבות כאלה ואחרות תרגיל מסוים הולך להם יותר בקלות, אצלי למשל בנצ' חזק וסקוואט די חלש.
הייתי עושה בנצ' 100 לחמישיות ודדליפט 160 לחמישיות, 140 זה די חזק אבל לדעתי ריאלי ביחס לדדליפט.

@elchonon
@iziktan
@The Blast

תודה רבה!! מעריכה מאוד 🙌

חשבתי שזה משקל נמוך מדי כדי להתחיל להשתמש בעזרים. אני טועה?

סקרנית, למה רצועות אחרון?
ברגע שהאחיזה מתחילה להיכשל, זה הזמן להשתמש בעזרים.
אבל כמה שפחות, כי עזרים מורידים מהאחיזה להתפתח כמו שהם יכולים.
אז תמיד כדאי אחיזה פשוטה ללא מגנזיום, אם צריך, אפשר להוסיף מגנזיום, וכו'...
אבל רצועות ממש מוציאות את האחיזה מהסיפור, לכן כדאי רק להשתמש בהם כשממש צריך, או באימון משיכות ארוך.

ברגע שהאחיזה מתחילה להיכשל, זה הזמן להשתמש בעזרים.
אבל כמה שפחות, כי עזרים מורידים מהאחיזה להתפתח כמו שהם יכולים.
אז תמיד כדאי אחיזה פשוטה ללא מגנזיום, אם צריך, אפשר להוסיף מגנזיום, וכו'...
אבל רצועות ממש מוציאות את האחיזה מהסיפור, לכן כדאי רק להשתמש בהם כשממש צריך, או באימון משיכות ארוך.
בעיקרון תמיד האחיזה שלי הייתה חלשה מאוד, וכמעט בכל שלב היה קושי עד כדי כישלון (הרבה בדדליפט. לפעמים, אולי הרבה פעמים, בחתירות). זה למה הרבה נשארתי על אותם משקלים, או עשיתי קצת back and forth..
לכן אני שואלת אם ואיך יודעים שזה לא מוקדם מידי..

מן הסתם היא הצליחה להתחזק לפחות קצת, אבל עדיין

בעיקרון תמיד האחיזה שלי הייתה חלשה מאוד, וכמעט בכל שלב היה קושי עד כדי כישלון (הרבה בדדליפט. לפעמים, אולי הרבה פעמים, בחתירות). זה למה הרבה נשארתי על אותם משקלים, או עשיתי קצת back and forth..
לכן אני שואלת אם ואיך יודעים שזה לא מוקדם מידי..

מן הסתם היא הצליחה להתחזק לפחות קצת, אבל עדיין
זה לא מורכב, ברגע שהאחיזה לא מספיק חזקה למשקלים, גם משקלים קלים. צריך לעזור לאחיזה כדי שתצליחי לאתגר את השריר המרכזי שאת מנסה לעבוד עליו, הגב.

ברגע שזה קשה, הגיע הזמן לעבור. זה הכל.

אולי תרצי להוסיף לאמות תרגילי עזר בסופ"ש.
פשוט לא כדאי לעבוד עליהם באמצע השבוע, כי זה עלול להיות יותר מידי בנוסף לכל המאמץ שלהם בכל תרגיל.

מגניב. אז הייתי צריכה להתחיל מזמן.

בא נגיד שאם הייתי מתחילה להשתמש הייתי מתקדמת הרבה יותר (או ליתר דיוק הייתי מתקדמת. פשוט)
האחיזה היא גורם מגביל מספר אחת שלי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית