הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה צמא מרגישים מקריאטין?

ZakenKun

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
אני רוצה להתחיל לצרוך קריאטין ורציתי לדעת עד כמה מרגישים תחושת צמא ממנו? אני שותה די הרבה מים אבל לא מסתכל על כמה מ"ל אני שותה בידיוק איך שאני צמא פשוט שותה. ואיך זה עם קריאטין? האם אני ירגיש יותר צמא מהרגיל? תודה .

אני לא מרגיש צמא יותר מהרגיל.
מה שכן אני משתדל לשתות יותר מים בגלל שנדרש להרבות יותר בשתיית מים במהלך שימוש ברקאטין.
(לא מודד כמות אך שותה יותר מבעבר)

אם אני ישתה כמו שאני שותה עכשיו שזה רגיל ואני ישתה קריאטין וישתה אותו הדבר אין סיכוי שאני יתייבש?
אבל למה שתגביל לעצמך את כמות המים שאתה שותה? אם אתה צמא אז תשתה.
ואם לא תשתה מספיק אז אתה תתייבש קלות, כמו שיקרה עם או בלי קריאטין

• פותח/ת השרשור
אבל למה שתגביל לעצמך את כמות המים שאתה שותה? אם אתה צמא אז תשתה.
ואם לא תשתה מספיק אז אתה תתייבש קלות, כמו שיקרה עם או בלי קריאטין
אני לא מגביל את עצמי. אני צמא אז אני שותה . פשוט אמרו שחייב 3 ליטר מים ואני לא סופר כמה מים אני שותה פשוט אם אני צמא אני שותה וזהו . השאלה אם גם אם הקריאטין להמשיך ככה ואם זה לא מגיע ל3 ליטר ..

אני לא מגביל את עצמי. אני צמא אז אני שותה . פשוט אמרו שחייב 3 ליטר מים ואני לא סופר כמה מים אני שותה פשוט אם אני צמא אני שותה וזהו . השאלה אם גם אם הקריאטין להמשיך ככה ואם זה לא מגיע ל3 ליטר ..
תשתה כמה שאתה מרגיש שאתה צריך.
אולי כדאי ללכת יותר על בטוח ולא לחכות עד שתהיה ממש צמא, אבל זהו סה"כ

על קריאטין אתה חייב לשים לב שאתה שותה מספיק, לא בהכרח מרגישים יותר צמא באופן שאתה חושב.

תשים לב שהשתן מספיק שקוף, כל פעם שהוא לא שקוף שתידלק לך נורה אדומה ואל תגיע למצבים כאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית