עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני ישתה כמו שאני שותה עכשיו שזה רגיל ואני ישתה קריאטין וישתה אותו הדבר אין סיכוי שאני יתייבש?לא משהו שתשים לב אליו אלא אם אתה כבר סופר כמה פעמים אתה צמא ביום
אבל למה שתגביל לעצמך את כמות המים שאתה שותה? אם אתה צמא אז תשתה.אם אני ישתה כמו שאני שותה עכשיו שזה רגיל ואני ישתה קריאטין וישתה אותו הדבר אין סיכוי שאני יתייבש?
אני לא מגביל את עצמי. אני צמא אז אני שותה . פשוט אמרו שחייב 3 ליטר מים ואני לא סופר כמה מים אני שותה פשוט אם אני צמא אני שותה וזהו . השאלה אם גם אם הקריאטין להמשיך ככה ואם זה לא מגיע ל3 ליטר ..אבל למה שתגביל לעצמך את כמות המים שאתה שותה? אם אתה צמא אז תשתה.
ואם לא תשתה מספיק אז אתה תתייבש קלות, כמו שיקרה עם או בלי קריאטין
תשתה כמה שאתה מרגיש שאתה צריך.אני לא מגביל את עצמי. אני צמא אז אני שותה . פשוט אמרו שחייב 3 ליטר מים ואני לא סופר כמה מים אני שותה פשוט אם אני צמא אני שותה וזהו . השאלה אם גם אם הקריאטין להמשיך ככה ואם זה לא מגיע ל3 ליטר ..
אני גם עושה סאונה של 10 דקות זה לא אמור לפגוע נכון?תשתה כמה שאתה מרגיש שאתה צריך.
אולי כדאי ללכת יותר על בטוח ולא לחכות עד שתהיה ממש צמא, אבל זהו סה"כ
תלוי, אם אתה שותה מספיק כדי לא להרגיש מיובש מהסאונה אז זה בסדראני גם עושה סאונה של 10 דקות זה לא אמור לפגוע נכון?