הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Zero Carb IsoPure™

• פותח/ת השרשור mrko102
  • פורסם בתאריך
מבחינת אמינות אני ממש לא מסכים איתך
אם טעמת אותה אתה יכול להיות בטוח שזה 100% איזופיור
חחח

לפחות בארה"ב Nature's Best נחשבת הרבה פחות מאשר דיימטייז. אבל עזוב, הערבוב והטעם של דיימטייז אלוהי ליד הגועל הזה. באמת שלא שמים לב שזה אייזולייט חוץ מהעובדה שזה פחות מתוק- (שזה בכלל יותר טוב) 😃
וזה גם יותר זול

אה כן, וגם הודיעו לי שאתה מרגל 🤯

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מרגל?
אחי אל תגיד לאפחד אבל אני היבואן של רוקסטי בוקסינג...
ואתם אומרים לי בקיצור-"חרא אבקה"?
כי זה נשמע אחלה שקראתי עליה בישראלקקי,ואני בדרך כלל לא מקשיב למה שאומרים בפירסום,אבל זה די קנה אותי...

לא אתה. רן מרגל.
וכן זה חרא אבקה.= לא שווה את הכסף.
לך על הדיימטייז אייזו 100. לדעתי האייזולייט הכי טוב שיש.

• פותח/ת השרשור
אבל עושים בעיות עם האבקה הזאת לא?
אם היבואנים לא מייביאים אותה כי אין אישור ממשרד הבריאות עליה,אז לי יתנו?

אני הזמנתי אותה מBB כבר 4 פעמים. שום בעיה. ובפעם הקודמת אפילו הגיעה תוך 11 יום.

לי לא אכיפת מה מוכרים תאמין לי
ואני אף פעם לא ממליץ על תוספים חוץ מויטמינים

אם אתה שואל אותי יצא לי לטעום הרבה איזולט ולהתקל באנשים שעם רגישות קשה ללקטוז
זו האבקה היחידה שאותם אנשים לא שלשלו
תקנה מה שבא לך, על הזיין שלי

שמעתי טובות גם על זאת: http://www.bodybuilding.com/store/cs/wheyisolate.html
אתה מוזמן לבדוק. לא נראה לי שמישהו בפורום ניסה אותה עדיין

---------- התגובה התווספה ב 19:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:53 ----------

ולי יש רגישות אחושילינג ללקטוז. לא פגשתי מישהו יותר רגיש. היו ימים שהייתי לוקח 6 לקטזין עם מנה של אופטימום רגיל ועדיין הייתי משלשל.
אז הדיימטייז עבר לפחות בדיקת אמינות שלי לגבי הלקטוז

שמעתי טובות גם על זאת: http://www.bodybuilding.com/store/cs/wheyisolate.html
אתה מוזמן לבדוק. לא נראה לי שמישהו בפורום ניסה אותה עדיין

---------- התגובה התווספה ב 19:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:53 ----------

ולי יש רגישות אחושילינג ללקטוז. לא פגשתי מישהו יותר רגיש. היו ימים שהייתי לוקח 6 לקטזין עם מנה של אופטימום רגיל ועדיין הייתי משלשל.
אז הדיימטייז עבר לפחות בדיקת אמינות שלי לגבי הלקטוז

סבבה

• פותח/ת השרשור
מזה אני פה על תקן של שפן ניסיונות?חחחחח
בחיים שלי לא ראיתי אותה/שמעתי על החברה עצמה 😲.....

דווקא חברה לא רע. וזה כי אתה בטח קונה בישראל אצל ישראשקרכלשהו
אם רק היו משלמים לי על כל פעם שהייתי מנסה מוצר שאין בארץ

---------- התגובה התווספה ב 20:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:59 ----------

עברה גם ברגעים אלו בדיקת אמינות של המרגל 🤡😃😉

אבל עושים בעיות עם האבקה הזאת לא?
אם היבואנים לא מייביאים אותה כי אין אישור ממשרד הבריאות עליה,אז לי יתנו?

אין עם הדיימטייז ISO 100 שום בעייה והיא תגיע בקרוב לארץ,מתי בדיוק אני לא יכול כרגע להגיד אבל היא תהייה פה ובגדול !!
מדובר במוצר מעולה ברמות הכי גבוהות שיש,יצא גם טעם חדש-בננה.

CytoSport מבין החברות המובילות בארה"ב, מאסל מילק לדוגמה הוא שלהם והוא נמכר בכל סופרמארקט אפילו ב 7/11 מוכרים אותו (גם במנות אישיות במקרר).
לדעתי יש להם כמה טעמים מוצלחים אבל הרוב לא, אני כרגע נחנק עם איזה 2 טעמים שלהם כרמל פקאן ועוד אחד חמאה משהו

ISOLATE טעים במיוחד:
http://www.bodybuilding.com/store/hp/isolatepower.html
זה "מותג הבית", של BB, והם שמים ניתוח תכולה לספקנים. 28 גרם בכף מדידה רגילה (32 גרם). ניסיתי את טעם הוניל, וזה, בכל הרצינות, מתערבב במים לטעם מעולה של מילק שייק. אבקת החלבון הטעימה ביותר, EVER.

ISOLATE טעים במיוחד:
http://www.bodybuilding.com/store/hp/isolatepower.html
זה "מותג הבית", של BB, והם שמים ניתוח תכולה לספקנים. 28 גרם בכף מדידה רגילה (32 גרם). ניסיתי את טעם הוניל, וזה, בכל הרצינות, מתערבב במים לטעם מעולה של מילק שייק. אבקת החלבון הטעימה ביותר, EVER.
אבל זה לא איזולייט אמיתי. יש בו לקטוז

---------- התגובה התווספה ב 14:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:06 ----------

וכל חברה שמה ניתוח תכולה כזה. זה חרטא

---------- התגובה התווספה ב 14:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:06 ----------

CytoSport מבין החברות המובילות בארה"ב, מאסל מילק לדוגמה הוא שלהם והוא נמכר בכל סופרמארקט אפילו ב 7/11 מוכרים אותו (גם במנות אישיות במקרר).
לדעתי יש להם כמה טעמים מוצלחים אבל הרוב לא, אני כרגע נחנק עם איזה 2 טעמים שלהם כרמל פקאן ועוד אחד חמאה משהו
אני באמת לא מבין איך אף אחד לא מכיר את החברה הזאת ואיך אין אותה בארץ..ראית מה אנשים חושבים

אבל זה לא איזולייט אמיתי. יש בו לקטוז

---------- התגובה התווספה ב 14:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:06 ----------

וכל חברה שמה ניתוח תכולה כזה. זה חרטא

---------- התגובה התווספה ב 14:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:06 ----------

אני באמת לא מבין איך אף אחד לא מכיר את החברה הזאת ואיך אין אותה בארץ..ראית מה אנשים חושבים

איפה ראית שיש בזה לקטוז? וזה לא נכון שכל החברות שמות את זה. תמצא את הניתוח המעבדתי של דימטייז ,למשל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית