הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה ועלייה במשקל

• פותח/ת השרשור Ln_726
  • פורסם בתאריך
"הרבה יותר קל ומהיר לרדת מאשר לעלות." - ממש לא. אצלי ירידה במשקל מתקשרת אוטומטית לרעב 24/7, חולשות, סחרחורות, וערפל תמידי. זה ממש טריגרי בשבילי. 😭 זה קושי ממשי - ובכל זאת פיתוי ענק - להתחיל תהליך של ירידה במשקל.

"אז עלית 700 גרם....נו די." - אם מחשיבים גם את 700 הגרם האלה יוצא שעליתי כבר 3 קילו מאז שיצאתי מה1,000-קלוריות-ליום-ההן, אי שם בתאריך 25.7.19, שהיה היום הראשון שבו אכלתי 1,200 קל'. וזה אומר שעליתי 3 קילו בפחות מ4 חודשים.
שוב, אני עדיין מקווה שה700 גרם האלה זה סתם דאחקה. בדיחת נוזלים. ושזה יעלם.

וכן, הרבה יותר נחמד לי אשכרה לאכול. אני גם ממש מתקדמת באימונים וכו'. אבל עדיין. זה קשה 🤦‍♂️
מרגישה צורך לעדכן - המשקל הראה שירדתי 400 גרם. אז באמת הרוב היה נוזלים, אבל עדיין זה אומר שעליתי 300 גרם עלייה שבועית....
עדיין עוקבת. החלטתי שעוד לא ארד מה1,600. (השבוע יש לי 2 אירועים אז אצטרך להיות ממש מחושבת.) אם עדיין תהיה עלייה כזו, נראה מה אעשה. מקווה שהיא תתמתן ותעצר.

תנסי לאכול בימים שלפני השקילות בערך אותו הדבר, כולל כמויות והכל.
משחקי נוזלים לא חייבים להיות רק מצריכת פחמימות מוגברת, אלא גם מנתרן, חוסר שינה ומשתנים נוספים שמשפיעים.

תנסי לאכול בימים שלפני השקילות בערך אותו הדבר, כולל כמויות והכל.
משחקי נוזלים לא חייבים להיות רק מצריכת פחמימות מוגברת, אלא גם מנתרן, חוסר שינה ומשתנים נוספים שמשפיעים.

אני בדכ אוכלת רגיל.
ויש לי משקל זמין לכל השבוע. מתכוונת לעקוב ולעשות ממוצע שבועי...
תודה :>

אני בדכ אוכלת רגיל.
ויש לי משקל זמין לכל השבוע. מתכוונת לעקוב ולעשות ממוצע שבועי...
תודה :>
להשקל כל יום אצל מישהי עם נטיות להפרעות אכילה זה אחד הדברים הכי לא חכמים שאת יכולה לעשות
לא משנה כמה ממליצים על זה, ההמלצה היא לציבור הרחב ולא מתייחס לאנשים עם נטייה להפרעות אכילה שנותן חשיבות כזאת גדולה למספר

להשקל כל יום אצל מישהי עם נטיות להפרעות אכילה זה אחד הדברים הכי לא חכמים שאת יכולה לעשות
לא משנה כמה ממליצים על זה, ההמלצה היא לציבור הרחב ולא מתייחס לאנשים עם נטייה להפרעות אכילה שנותן חשיבות כזאת גדולה למספר

😭
אני כבר לא יודעת מה לעשות.

😭
אני כבר לא יודעת מה לעשות.
העצה הכי טובה לדעתי שאפשר לתת לך זה לנסות לשחרר מזה לכמה זמן (במיוחד מהסטרס הפסיכי על לעלות את הניטרלי כי אין לך איך להשפיע על זה), ולדעתי גם לשחרר מהפורום הזה כי זה לא נראה שזה עוזר לך, את פותחת את אותן האשכולות כמה פעמים בשבוע וזה רק גורם לך להתרכז בזה יותר, זה לא כזה משנה מה יגידו לך את כנראה תמשיכי, אז מה שאת צריכה כנראה זה פשוט לשחרר ולא דעות של אנשים אחרים שרק מכניסים אותך לעוד בלאגן בראש

מצטער אם זה יכול להתפרש פוגעני אבל לדעתי את לא מספיק אחרי ההפרעה בשביל להשתלב בפורום שכל העיקר בו זה משקל

העצה הכי טובה לדעתי שאפשר לתת לך זה לנסות לשחרר מזה לכמה זמן (במיוחד מהסטרס הפסיכי על לעלות את הניטרלי כי אין לך איך להשפיע על זה), ולדעתי גם לשחרר מהפורום הזה כי זה לא נראה שזה עוזר לך, את פותחת את אותן האשכולות כמה פעמים בשבוע וזה רק גורם לך להתרכז בזה יותר, זה לא כזה משנה מה יגידו לך את כנראה תמשיכי, אז מה שאת צריכה כנראה זה פשוט לשחרר ולא דעות של אנשים אחרים שרק מכניסים אותך לעוד בלאגן בראש

מצטער אם זה יכול להתפרש פוגעני אבל לדעתי את לא מספיק אחרי ההפרעה בשביל להשתלב בפורום שכל העיקר בו זה משקל
מנגד, לחץ שורף המון קלוריות, לפעמים עוד 10% מהכמות היומית 😉
אבל בדיחות בצד, אתה צודק, האם את מעדיפה לחיות בגוף דוגמנית מלאה בפחדים, או בגוף תקין ורגיל ברוגע נפשי.
אנשים מנסים להגיע למשקל מסוים בטענה שזה בשביל הבריאות, בזמן שכל הלחץ שמופעל להגיע למטרה הוא בכלל לא בריא.

אולי אי אפשר להגיד לך "פשוט תזרמי", אבל פשוט תזרמי.

תתפללי קצת לקב"ה (את הרי דתיה), תשפחי בפניו את הפחדים והדילמות שלך, זה כולה 5 דק' בפינה שקטה.
ואז קחי דקה בודדת של שקט שבה את פשוט מנסה להקשיב למה הוא עונה לך, יבוא לך הכוונה נכונה ברגע שתהיי פתוחה לזה.

אם זה לא מסדר את העניין, תקחי אמבטיה חמה ותלכי לישון שעה מוקדם מהרגיל (קחי כדור שינה אם צריך).

או שאולי פשוט תדברי עם פסיכולוגית או דיאטנית, הרי אלו דברים שעזרו לך בעבר.
יש משפט, "אם תעשי מה שעשית, תקבלי מה שקיבלת", אולי תוכלי לקבל הכוונה טובה כמו שקיבלת בעבר.

נערך לאחרונה:

האמת שבזכות הפורום הזה יצאתי מה1,000 קלוריות העלובות שהייתי אוכלת.
התחלתי להתאמן באופן רציני, ולא לעשות רק "מכונות", והתחלתי לפתח תקווה אמיתית שאני מסוגלת לעשות שינוי באורח החיים.
מעולם לא הייתי יותר בכושר כמו שאני היום.
כבר שנים שלא אכלתי את הכמות שאני אוכלת היום. (ועדין, זה רק 1,600, כן?)
כל הדיאטניות שהייתי אצלהן במעקב מאז השתחררתי מהמחלקה, היו עושות הכל כדי שאני אוכל מעל 1,400 לפחות, כשבפועל אכלתי בין 1300-1000 בתקופות טובות. (באיזשהו שלב פשוט הייתי משקרת להן בתפריט.)
הן גם רצו שאפסיק לספור קלוריות, אבל לא הייתי מוכנה לשמוע. תמיד ספרתי. כי רציתי להיות תמיד במעקב.
ופה סופסוף יש לזה לגיטימציה, ואני שמחה בזה. נכון זה קצת אובססיבי. אבל אני לא בנאדם של לאכול 100% לפי תפריט. לא מסוגלת, יש לי חיים דינאמיים, וככה אני אוהבת אותם... להשאיר קצת מקום לספונטאניות...
מאז שאני בפורום אני מרגישה שהתקדמתי המוווון מכל הבחינות, ואני חושבת שאני רק בתחילת הדרך...
יש את העניין הפסיכולוגי, הרשי שאני חייבת להתגבר עליו.
זה פאקענקנקנקנ קשהההה, אבל אני אתגבר עליו.
בדיוק הצבתי לעצמי קו עליון של משקל 56 שאני מוכנה להגיע עד אליו.... כשהמטרה העיקרית שלי בכל הסיפור הזה הוא להגיע לניטרלי של 1,800, כמו בנאדם רגיל ונורמאלי.
והלוואי שאגיע גם ליותר.
אני כלכך רוצה את זה. וכלכך מפחדת.
קצת כמו לקפוץ באנג'י.
והח'ברה פה בפורום הם החברים שעומדים מאחוריי ומעודדים אותי ואומרים שנכון שזה מפחיד מוות, אבל זה יהיה כיף ._. ⁦❤️⁩
מנגד, לחץ שורף המון קלוריות, לפעמים עוד 10% מהכמות היומית 😉
אבל בדיחות בצד, אתה צודק, האם את מעדיפה לחיות בגוף דוגמנית מלאה בפחדים, או בגוף תקין ורגיל ברוגע נפשי.
אנשים מנסים להגיע למשקל מסוים בטענה שזה בשביל הבריאות, בזמן שכל הלחץ שמופעל להגיע למטרה הוא בכלל לא בריא.

אולי אי אפשר להגיד לך "פשוט תזרמי", אבל פשוט תזרמי.

תתפללי קצת לקב"ה (את הרי דתיה), תשפחי בפניו את הפחדים והדילמות שלך, זה כולה 5 דק' בפינה שקטה.
ואז קחי דקה בודדת של שקט שבה את פשוט מנסה להקשיב למה הוא עונה לך, יבוא לך הכוונה נכונה ברגע שתהיי פתוחה לזה.

אם זה לא מסדר את העניין, תקחי אמבטיה חמה ותלכי לישון שעה מוקדם מהרגיל (קחי כדור שינה אם צריך).

או שאולי פשוט תדברי עם פסיכולוגית או דיאטנית, הרי אלו דברים שעזרו לך בעבר.
יש משפט, "אם תעשי מה שעשית, תקבלי מה שקיבלת", אולי תוכלי לקבל הכוונה טובה כמו שקיבלת בעבר.

חחחח יאלה לחץ ברבאק!
סתם...
האמת, אני יודעת שאני אשאר אני, ואני אשאר יפה גם במשקל גבוה יותר.
אבל אני יודעת את זה בשכל היבש. בתאוריה, על הדף. כשבפועל זה ככ יותר קשה ליישום....
ואתה יודע, באמת שמלא זמן לא התפללתי.
כאילו, תפילה אמיתית ככה מכל הלב.... ואתה הבנאדם הרביעי בשבוע האחרון שאומר לי להתפלל. ואני ממש מרגישה רצון להתפלל כצורך ממשי.
אז יאלה. יש לנו חתיכת שיחה, לי ולו. אני אכין לי טישו. 🤣

וממש עכשיו יצאתי מפגישה עם הקאוצ'רית, והיה מפגש ממש טוב עם מלא תובנות. אולי בגלל זה כל האמוציות חחח
מסתבר שהמודעות העצמית שלי מרקיעת שחקים ._.

זו ממש אני של אז....
עליה של 100 גרם הייתה גורמת לי להיות שבוע עצובה ומרירה. הרגשתי לא שווה...הרגשתי בדיכאון....לא רציתי שאנשים יראו אותי ״לא במיטבי״ בכיתי ימים שלמים בהם אני אוכלת כל כך קצת ולא כמו בחורה נורמלית. פאקינג 1000 קלוריות שמתוכן חצי הם בכלל ירקות....בואנה אני לא חוזרת לשם גם לא עם איומי סכין....אבל אז קראתי וחקרתי המון. ואמרתי לעצמי שאם אני לא אשנה...שום דבר לא ישתנה...
והחלטתי לעשות את הריברס דיאט. העלתי בכל פעם 200 ובכל פעם שהייתה קפיצה במשקל שכנעתי את עצמי שאלו נוזלים ובגלל שנפח האוכל גדל. עזבי שהאנרגיות עלו מפעם לפעם ואני מרגישה הרבה הרבה יותר טוב, כבר אין לי נפילות אנרגיה במהלך היום או תשישות תמידית.
לעלות בשומן? מניחה שעליתי. אבל לא בצורה דרסטית וזה שווה כל רגע מבחינתי. תמיד תזכרי שאם לא מתאים לך ירדת אלפי פעמים ואת יכולה לעשות את זה ברגע נתון. שאם עלית זה זמני ואפשר לרדת. אל תהיי מונעת מפחד...תשחררי...זה שווה כל קלוריה וקלוריה מבטיחה לך. אמן ותגיעי למצב שאני בו עכשיו.
מתמידה מאוד בתפריט. אבל פעם בשבוע אני משחררת....או באירועים/מפגשים...כמובן שהכל בטקט ובאיזון ולא הופכת את זה לשיגרה. תמיד אומרת לעצמי בראש המקסימום עליתי קילו(והגזמתי רצח) הכי גרוע אני ארד אותם חזרה. מה אני מתכננת לעלות על במה? הכי חשוב שנהניתי ולא הגבלתי את עצמי בשום דבר.

ברגע שאני אפסיק לעלות במשקל מ1,600 קל' (אם בכלל אפסיק. הלוואי.) יהיה לי אומץ להוסיף עוד.
מתפללת ומייחלת שהיום הזה יגיע.

ברגע שאני אפסיק לעלות במשקל מ1,600 קל' (אם בכלל אפסיק. הלוואי.) יהיה לי אומץ להוסיף עוד.
מתפללת ומייחלת שהיום הזה יגיע.

ממליצה לך גם להתייחס גם להיקפים חוץ מרק למשקל, כמו שאמרו פה משקל מושפע מהמון פרמטרים.
יכולה לתת לך דוגמא על עצמי שיש ימים שההיקף טבור שלי יותר נמוך מימים שאני נשקלת יותר. או שההיקף פתאום יותר גבוה למרות שהמשקל יותר נמוך.

ממליצה לך גם להתייחס גם להיקפים חוץ מרק למשקל, כמו שאמרו פה משקל מושפע מהמון פרמטרים.
יכולה לתת לך דוגמא על עצמי שיש ימים שההיקף טבור שלי יותר נמוך מימים שאני נשקלת יותר. או שההיקף פתאום יותר גבוה למרות שהמשקל יותר נמוך.

צודקת :0
לפני שבועיים עוד מישהו המליץ לי לעקוב אחרי היקפים ושכחתי מזה לגמרי!
אעשה בדיקה.

בהצלחה
בטוחה שתראי כיוונים טיפה שונים

אם אמדוד את ההיקף
מכף הרגל עד הראש....
אולי אגלה שגבהתי קצת,
ואז פתאום הכל יראה אחרת :>

(זה יכול היה להיות שיר נחמד אם היה לזה חרוזים... 😄)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית