הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה ועלייה במשקל

• פותח/ת השרשור Ln_726
  • פורסם בתאריך
או מסת שריר נמוכה מאוד לא? אני הגעתי למצב של סקיני פט והעלייה במשקל רק גרמה לשרירים לבלוט, כמובן תוך כדי עליתי גם בשומן

כמובן אבל מסת שריר מאוד נמוכה ברמה כזו בבטן זה לא משהו שנתקלים בו יותר מידי אצל מישהו שמתאמן כמה חודשים כמו שצריך.
כל תרגיל שהוא יבצע בהתחלה יעבוד חזק מאוד עם הבטן, כמובן שצריך לצבור מסת שריר גם בבטן וזה אולי יעזור אבל למתאמן
שהוא לא מתחיל בספק אם ישימו לב לשינוי רציני.

אני בכללי בעד לעשות תרגילי בטן נטו בשביל להצליח להחזיק את התרגילים המורכבים במשקלים כבדים.

כמובן אבל מסת שריר מאוד נמוכה ברמה כזו בבטן זה לא משהו שנתקלים בו יותר מידי אצל מישהו שמתאמן כמה חודשים כמו שצריך.
כל תרגיל שהוא יבצע בהתחלה יעבוד חזק מאוד עם הבטן, כמובן שצריך לצבור מסת שריר גם בבטן וזה אולי יעזור אבל למתאמן
שהוא לא מתחיל בספק אם ישימו לב לשינוי רציני.

אני בכללי בעד לעשות תרגילי בטן נטו בשביל להצליח להחזיק את התרגילים המורכבים במשקלים כבדים.
כן ברור. לדעתי רוב השינוי הדרסטי אצלי נבע כי אני מתאמנת מתחילה וירדתי די דרסטי במשקל

כן ברור. לדעתי רוב השינוי הדרסטי אצלי נבע כי אני מתאמנת מתחילה וירדתי די דרסטי במשקל

כנראה שכן, הכי קל ויעיל למדוד היקפים באיזורים הרלוונטים (קו פופיק, ירך, וכו'),
את תשימי לב שירדת בהיקפים ובאחוזי שומן וזה עזר "להבליט" את כל העניין.

ההנחה שלנשים יש פוטנציאל מופחת לעלות במסת השריר מגברים הוא כנראה לא נכון. העלייה במסת השריר היא תמיד יחסית, ביחס למשקל גוף. במובן האבסולוטי גבר יעלה יותר מסת שריר, אבל במובן היחסי זה לא בהכרח נכון. לאישה ששוקלת 55 ק"ג אמור לקחת לערך חצי שנה לעלות 3 ק"ג

ההנחה שלנשים יש פוטנציאל מופחת לעלות במסת השריר מגברים הוא כנראה לא נכון. העלייה במסת השריר היא תמיד יחסית, ביחס למשקל גוף. במובן האבסולוטי גבר יעלה יותר מסת שריר, אבל במובן היחסי זה לא בהכרח נכון. לאישה ששוקלת 55 ק"ג אמור לקחת לערך חצי שנה לעלות 3 ק"ג

3 קילו בחצי שנה = חצי קילו בחודש = 6 קילו בשנה.
גבר יכול לעלות כפול מזה....
אז זה כן באיזשהו מקום יוצא בדיוק חצי, לא?

אגב, @Mike , אם אתה כבר פה,
הגיוני שאני אוכלת 1,600 ועולה בקצב של חצי קילו בשבוע-שבועיים בממוצע? 🤦‍♂️

אז זה כן באיזשהו מקום יוצא בדיוק חצי, לא?
לא. כי לא הכל מסת שריר וגבר שוקל לפחות 50% יותר

ולא, את כנראה לא אוכלת 1,600 במאזן השבועי (ז"א יש ימים שאולי את אוכלת משמעותית יותר אז ה 1,600 שלך נהפך ל 2000+). או שיש סטיות קלוריות בתפריט שאת לא שמה לב אליהן (לא את מכינה את האוכל. קונה בחוץ. לא מחשבת חלק מהדברים וכו')

לא. כי לא הכל מסת שריר וגבר שוקל לפחות 50% יותר

ולא, את כנראה לא אוכלת 1,600 במאזן השבועי (ז"א יש ימים שאולי את אוכלת משמעותית יותר אז ה 1,600 שלך נהפך ל 2000+). או שיש סטיות קלוריות בתפריט שאת לא שמה לב אליהן (לא את מכינה את האוכל. קונה בחוץ. לא מחשבת חלק מהדברים וכו')

אומייגאד. אני כן.😭
אני מבטיחה שאני סופרת הכי נכון שאני יכולה. אני מחשבת אפילו כל עדש שוקולד (כל עדש = 4 קלוריות. בדכ אני אוכלת 5 עדשים בבת אחת ואז זה 20 קל') וכל מלפפון.
ואפילו כללתי את הסטייה שהייתה לי השבוע, היה יום אחד שממש גוועתי וחרגתי ב300 קל', ויום נוסף שחרגתי ב50 ועוד יום שחרגתי ב150. סהכ 500 קל' חריגה.
ואני לא מחשיבה את האירובי שאני עושה. (שמסתכמת ב200-300 קל' ליום, בימים הפעילים שלי...)
ואני אוכל בעיקר דברים ארוזים/מוגדרים מראש, ואם זה משהו לא ארוז אז זה משהו כמו "120 גרם אורז לאחר בישול", או "150 גרם קציצות מחזה עוף"... וכאלה. ותמיד מעגלת כלפי מעלה....
זה כלכך דפוק.

אומייגאד. אני כן.😭
אני מבטיחה שאני סופרת הכי נכון שאני יכולה. אני מחשבת אפילו כל עדש שוקולד (כל עדש = 4 קלוריות. בדכ אני אוכלת 5 עדשים בבת אחת ואז זה 20 קל') וכל מלפפון.
ואפילו כללתי את הסטייה שהייתה לי השבוע, היה יום אחד שממש גוועתי וחרגתי ב300 קל', ויום נוסף שחרגתי ב50 ועוד יום שחרגתי ב150. סהכ 500 קל' חריגה.
ואני לא מחשיבה את האירובי שאני עושה. (שמסתכמת ב200-300 קל' ליום, בימים הפעילים שלי...)
ואני אוכל בעיקר דברים ארוזים/מוגדרים מראש, ואם זה משהו לא ארוז אז זה משהו כמו "120 גרם אורז לאחר בישול", או "150 גרם קציצות מחזה עוף"... וכאלה. ותמיד מעגלת כלפי מעלה....
זה כלכך דפוק.
כתבתי בעבר על החשיבה שלי בעניין מסה נקיה בתוך מסגרת ספירת קלוריות ספירת קלוריות זה לא מספיק לגדילה.
אולי זה יכול להועיל לך.

כתבתי בעבר על החשיבה שלי בעניין מסה נקיה בתוך מסגרת ספירת קלוריות ספירת קלוריות זה לא מספיק לגדילה.
אולי זה יכול להועיל לך.

קראתי. זה היה מעניין ומחכים!
אבל האמת שהדבר שהכי תפס לי את העין זה שייתכן שאני אוכלת אפילו פחות קלוריות מ1,600 קל' 🤦‍♂️ 😵

לי קצת קשה שאת מחשבת דברים לפי הנחות. כי הרי את לא שוקלת את הדברים. את הולכת לפי כמות עין ואולי זו יכולה להיות סטייה שלך. או רטבים שמסתרר בהן שמן וכו. תמיד אמרתי שלא הגיוני שתעלי במשקל מכמות קלוריות כזו. דרך אגב נשקלת??

לי קצת קשה שאת מחשבת דברים לפי הנחות. כי הרי את לא שוקלת את הדברים. את הולכת לפי כמות עין ואולי זו יכולה להיות סטייה שלך. או רטבים שמסתרר בהן שמן וכו. תמיד אמרתי שלא הגיוני שתעלי במשקל מכמות קלוריות כזו. דרך אגב נשקלת??

🤯🤯🤯🤯🤯

אני שוקלת כללללל דבררר!! שהשם ישמורר אותי ויסלח לי על כל השקילות שאני עושה לכל דבר שזז!!
כשאני אוכלת חביתה אני שוקלת את הביצה לפני, אוכלת חצי כפית חמאת בוטנים - שוקלת אותה. אוכלת פרוסת לחם קל - שוקלת אותה, אוכלת כפית גבינה- שוקלת אותה. לוקחת עוד כפית - שוקלת גם אותה. מכינה סלט -שוקלת את המלפפון, העגבניה, החסה, הקולורבי, הגזר. אפילו כשאני מתבלת את הסלט אני שוקלת כל אלמנט, החל ממיץ הלימון וכלה בשמן הזית (3-4 גרם שמן זית, וואו, מאות קלוריות). מוסיפה קטשופ לשניצל -מאה-הקלוריות-ששקלתי-לפני-ההכנה, ושוקלת גם אותו. אוכלת חצי חטיף חלבון - שוקלת אותו. אוכלת מהגלידת גודיז - שוקלת אותה.
גם מצאתי שיטה איך לשקול בצורה המדוייקת ביותר כדי שלא אפספס את הכמות שנשארת על הכפית!!
אני פשוט שמה את המוצר על המשקל, מאפסת את המשקל, ואז לוקחת ומחשבת את המינוס שנוצר, כדי שחלילה לא אפספס איזושהי קלוריה שמסתתרת.
זה חולני!!
כבר הפסקתי לאכול ארוחת צהריים עם הקשישה שלי כי אני מתפדחת מה היא תגיד על כל השקילות האלה:cray:

ולפרוטוקול - האורז ששקלתי, זה אמנם אורז שהיא הכינה ולא אני, אבל היה בו גם אפונה וגזר, שהם חד משמעית פחות קלוריות מאורז מבושל, ועדיין החשבתי אותם כאורז לכל דבר. ככה שתכלס האורז הזה הוא פחות מכמה שחישבתי אותו בסופו של דבר!
והיא גם מכינה אותו יחסית עם הרבה מים. הוא לא יוצא לה אחד-אחד, אלא יותר עיסתי שכזה. והוא לא שמנוני.
ואם היא מכינה משהו שמנוני אני פשוט לא לוקחת.

1. את לא אוכלת דברים מחוץ לתפריט בסופש?

2. האופציה הכי טובה לראות סטיות בתפריט זה לקחת באמת תפריט של 1600 קלוריות ולאכול דברים שבאים רק מקופסאות במשך שבועיים. ככה אין מצב לסטיות כי אין הכנת אוכל. בשבועיים הללו יש ל שקל כל יום ולעשות ממוצע שבועי. אין לאכול דברים גם בסופש שהם לא מקופסאות עם ערכים קלורים מוגדרים מראש וכן יש לשקול את המזון. את המזון יש לרשום האפליקציה (או משהו שדומב לכך) לפני שמכניסים לפה ולא אחרי (כי אז לא שוכחים).

תעשי את זה לשבועיים ותראי מה קורה עם המשקל. אני מתערב שתהיה ירידה במשקל אם תעשי את זה נכון. יש ב-100% סטיות בתפריט.

1. את לא אוכלת דברים מחוץ לתפריט בסופש?

2. האופציה הכי טובה לראות סטיות בתפריט זה לקחת באמת תפריט של 1600 קלוריות ולאכול דברים שבאים רק מקופסאות במשך שבועיים. ככה אין מצב לסטיות כי אין הכנת אוכל. בשבועיים הללו יש ל שקל כל יום ולעשות ממוצע שבועי. אין לאכול דברים גם בסופש שהם לא מקופסאות עם ערכים קלורים מוגדרים מראש וכן יש לשקול את המזון. את המזון יש לרשום האפליקציה (או משהו שדומב לכך) לפני שמכניסים לפה ולא אחרי (כי אז לא שוכחים).

תעשי את זה לשבועיים ותראי מה קורה עם המשקל. אני מתערב שתהיה ירידה במשקל אם תעשי את זה נכון. יש ב-100% סטיות בתפריט.

חחחחחחחחחח
אוקיי, הבנתי...
סליחה על הצחוק, האמת שאני ממש עצובה כרגע...
פשוט לא הבנת אותי נכון... ואני מבינה עכשיו כמה המצב שלי תחת. 🤦‍♂️
אני לא מנסה לרדת במשקל מ1,600 הקלוריות האלה... האמת שמבחינתי 1,600 זה "מסה". אבל אני עולה בקצב מהיר מדיי, ולא הגיוני...

בנוגע לסופי שבוע - אני לא יכולה לשקול את האוכל בסופשים, אבל... יש לי שיטות משלי לשמור על כמה אני אוכלת ו'לספור'... ופעם שקלתי ביום חול את הכמויות כמו שאני אוכלת בשבת, ודייקתי בכ90%. גם אם יש איזושהי סטייה היא בוודאות לא מגיעה ל2,000! מקקקסייימוווםםם ל200...!
בשבת אני אוכלת פירות ונסקפה לבוקר, עם פרוסת עוגה (שאני מכינה) ושיש בה 100 קל' לפי חישוב של המצרכים וחילוק בכמות הפרוסות (שאני חותכת) אולי מתפנקת עם קובית שוקולד. אחכ בצהריים אני אוכלת חתיכת חלה (קטנה. תאמין לי. פרוסת לחם בלחץ.) סלטי ירקות (אני מכינה, בקושי יש שמן) כף טחינה, חצי כפית חומוס, עוף/הודו עם רוטב של ירקות "זולים" כלשהם..... קיצר יש אצלנו אוכל ממש בריא. טונה של ירקות, (לא, בטטה או תפו"א אני לא מחשיבה כירק.) ורק בשרים רזים. אימושלי מבשלת כמעט בלי שמן, קל וחומר אני, ואני ידועה כאחת שאין לה קיבולת מי יודע מה ודואגת להתמלא מירקות בתחילת הארוחה.

ותאמין, לי מכל ספירת הקלוריות האלה שאני עושה נהיה לי זיכרון מדהים ויכולות מופלאות בחשבון פשוט. חיבור חיסור כפל וחילוק. ואני יכולה לשקול אלמנטים של ארוחה שלמה, לאכול אותה, ושעה אחרי לדקלם מה אכלתי כולל משקלים והכל. (אמנם אני כותבת הכל מיד, אבל עדיין זוכרת).
ואם אני אוכלת משהו "חריג", אז:
א. אני אקח ממנו מעט. מה זה מעט? מעט זה לקחת חתיכת ספינג' בגודל של תפוז סיני.
ב. אני סוחטת את האמאמא שלו מכל עודפי השמן.
ג. מפרגנת לו בקלוריות למעט הסר ספק.

אני ממש פדנטית.
אבל עדיין בנאדם.
אז כן קורה שיש לי סטיות כאלה ואחרות של דברים שאני באמת לא יכולה לאמוד. אבל לא מדובר על בולמוסים של סירי אורז, אלא יותר לכיוון "אכילת-שמינית-עוגיה-משמונה-עוגיות-בטעמים-שונים-שאין-לי-דרך-וודאי-לדעת-אם-צירוף-של-כולן-ביחד-יוצר-יותר-מעוגיה-שלמה-אחת".
זה מבחינתי בולמוס שאני יושבת אחרכך בחושך חושבת "שיט, מה עשיתי."

כמה כיף להיות אני ☠️😭

אגב...
יודע מה, אכלתי השבוע בסטייה מצטברת של 500 אז זה יוצא שאכלתי 1700 ליום..זה עדיין לא מצדיק עליה כזו.🤦‍♂️

נערך לאחרונה:
🤯🤯🤯🤯🤯

אני שוקלת כללללל דבררר!! שהשם ישמורר אותי ויסלח לי על כל השקילות שאני עושה לכל דבר שזז!!
כשאני אוכלת חביתה אני שוקלת את הביצה לפני, אוכלת חצי כפית חמאת בוטנים - שוקלת אותה. אוכלת פרוסת לחם קל - שוקלת אותה, אוכלת כפית גבינה- שוקלת אותה. לוקחת עוד כפית - שוקלת גם אותה. מכינה סלט -שוקלת את המלפפון, העגבניה, החסה, הקולורבי, הגזר. אפילו כשאני מתבלת את הסלט אני שוקלת כל אלמנט, החל ממיץ הלימון וכלה בשמן הזית (3-4 גרם שמן זית, וואו, מאות קלוריות). מוסיפה קטשופ לשניצל -מאה-הקלוריות-ששקלתי-לפני-ההכנה, ושוקלת גם אותו. אוכלת חצי חטיף חלבון - שוקלת אותו. אוכלת מהגלידת גודיז - שוקלת אותה.
גם מצאתי שיטה איך לשקול בצורה המדוייקת ביותר כדי שלא אפספס את הכמות שנשארת על הכפית!!
אני פשוט שמה את המוצר על המשקל, מאפסת את המשקל, ואז לוקחת ומחשבת את המינוס שנוצר, כדי שחלילה לא אפספס איזושהי קלוריה שמסתתרת.
זה חולני!!
כבר הפסקתי לאכול ארוחת צהריים עם הקשישה שלי כי אני מתפדחת מה היא תגיד על כל השקילות האלה:cray:

ולפרוטוקול - האורז ששקלתי, זה אמנם אורז שהיא הכינה ולא אני, אבל היה בו גם אפונה וגזר, שהם חד משמעית פחות קלוריות מאורז מבושל, ועדיין החשבתי אותם כאורז לכל דבר. ככה שתכלס האורז הזה הוא פחות מכמה שחישבתי אותו בסופו של דבר!
והיא גם מכינה אותו יחסית עם הרבה מים. הוא לא יוצא לה אחד-אחד, אלא יותר עיסתי שכזה. והוא לא שמנוני.
ואם היא מכינה משהו שמנוני אני פשוט לא לוקחת.
האם את מודעת לכך שההוצאה הקלורית היומית שלך היא לא זהה מיום ליום, וגם לכך שכמות הקלוריות המצוינת על דברי המזון היא בגדר הערכה, שעלולה לסטות ב-20%?

סלחי לי על משחק המילים, אבל הפדנטיות שלך חסרת משקל. X:

האם את מודעת לכך שההוצאה הקלורית היומית שלך היא לא זהה מיום ליום, וגם לכך שכמות הקלוריות המצוינת על דברי המזון היא בגדר הערכה, שעלולה לסטות ב-20%?

סלחי לי על משחק המילים, אבל הפדנטיות שלך חסרת משקל. X:

האמת שכן, אני יודעת.
הפנאדנטיות שלי נובעת מהפרעת אכילה ופריקונטרוליות מפגרת שאני לוקה בה....
ואחלה משחק מילים משעשע :>
מה אתה מציע, אם כך?

נערך לאחרונה:
האמת שכן, אני יודעת.
הפנאדנטיות שלי נוסעת מהפרעת אכילה ופריקונטרוליות מפגרת שאני לוקה בה....
ואחלה משחק מילים משעשע :>
מה אתה מציע, אם כך?
אני מקווה שתאמצי גישה לקלוריות שהיא קצת יותר גמישה ממה שאת חושבת.
לא רק שקלוריות הוא ממוצע לא מדויק ב 100%, כי לכל פחמימה יש סטיה ממש קטנה אחת מהשניה, ולכל גוף יש סטיות קטנות, במיוחד שכל יום ההוצאה הקלורית שלך שונה, יש הבדל גדול בין יום עם אימון וסוג שונה של אימון, או לחץ (בוריס שייקו טוען שזה שורף עוד 10% קלוריות).

תעזבי את המספר שרשום. אם שבוע אכלת 1,600 קלוריות ועלית במשקל, זה אומר שאם ספרת נכון השבוע שלך צריך מעט פחות קלוריות כדי להישאר על המשקל שרצית.
הממד הכי טוב לדעתי זה המשקל השבועי הממוצע שלך, לא תוכנת מחשב כזה או אחר שמתיימר לחשב בדיוק את ההוצאה הקלורית הספציפית שלך, וכמות הקלוריות האמיתית שבכל סוג פחמימה.

פעם לקחתי עצה מ @elchonon ולנסות לשנות את המוצרים עצמם....נסי להחליף בין ביצים לטונה...בין פרגיות לחזה עוף...בין אורז לבורגול...אולי הגוף שלך יקבל את הדברים האלו טוב יותר....אני די בטוחה שהתזונה שלי עשירה בסיבים....אולי זה מה שנותן לי לאכול יותר קלוריות מאישה ממוצעת רגילה לא פעילה כלל...

אני מקווה שתאמצי גישה לקלוריות שהיא קצת יותר גמישה ממה שאת חושבת.
לא רק שקלוריות הוא ממוצע לא מדויק ב 100%, כי לכל פחמימה יש סטיה ממש קטנה אחת מהשניה, ולכל גוף יש סטיות קטנות, במיוחד שכל יום ההוצאה הקלורית שלך שונה, יש הבדל גדול בין יום עם אימון וסוג שונה של אימון, או לחץ (בוריס שייקו טוען שזה שורף עוד 10% קלוריות).

תעזבי את המספר שרשום. אם שבוע אכלת 1,600 קלוריות ועלית במשקל, זה אומר שאם ספרת נכון השבוע שלך צריך מעט פחות קלוריות כדי להישאר על המשקל שרצית.
הממד הכי טוב לדעתי זה המשקל השבועי הממוצע שלך, לא תוכנת מחשב כזה או אחר שמתיימר לחשב בדיוק את ההוצאה הקלורית הספציפית שלך, וכמות הקלוריות האמיתית שבכל סוג פחמימה.

הלוואי, הלוואי שאני אצליח. אבל כרגע קלוריות זה בערך הדבר היחידי שיש בו איזושהי ממשיות שאני יכולה להאחז בה...
ואני אוכלת אוכל ממש מגוון באופן קבוע... ביצים/ חזה עוף / כרעיים / הודו/ דגים/טונה וכו' וכו'.... וגם בפחמימות אני מגוונת...
אולי אני צריכה להוריד את האקסל זירו? 🤦‍♂️ או את השוקולד? (קוביה ביום. לפעמים שתיים. לפעמים גם כפית חמאת בוטנים) או את חטיפי החלבון?
אולי אני לא פעילה במהלך היומיום כמו שאני חושבת?

אני בעיקר מתפללת שאשקל בעוד כמה ימים ואגלה שסתם הייתי בהיסטריה ואלה היו סתם "נוזלים".
אני כן רוצה להעלות את הצריכה הקלוריות שלי, אבל ממש ממש ממש קשה לי עם זה שהעלייה במשקל היא כלכך אבסולוטית וכלכך מהירה ואכזרית.
ואת ה1600 האלה כבר לא דחפתי בכח כמו שהיה לי בהתחלה. עובדה שלפעמים גם ה1,600 לא סיפקו אותי, ועדיין הייתי רעבה פיזית.
וזה לגמרי אבסורד כי במשך תקופה לא מבוטלת הייתי אוכלת 1,000 ליום ומשוכנעת שזה מספיק לי ומספק אותי 🤦‍♂️
ואני יודעת מה תגידי @ליאמוש , זה קורה כשמעלים את הקלוריות.... אבל עדיין, את כבר על כמה? 2200? ואני על 1600... היית על משקל נמוך ואת עדיין על משקל נמוך, ואני מלכתחילה במשקל יותר גבוה, וזה מפחיד אותי באופן אימתני לעלות עוד במשקל.
אני גם ככה מרגישה כמו פיל מהלך.

הלוואי, הלוואי שאני אצליח. אבל כרגע קלוריות זה בערך הדבר היחידי שיש בו איזושהי ממשיות שאני יכולה להאחז בה...
ואני אוכלת אוכל ממש מגוון באופן קבוע... ביצים/ חזה עוף / כרעיים / הודו/ דגים/טונה וכו' וכו'.... וגם בפחמימות אני מגוונת...
אולי אני צריכה להוריד את האקסל זירו? 🤦‍♂️ או את השוקולד? (קוביה ביום. לפעמים שתיים. לפעמים גם כפית חמאת בוטנים) או את חטיפי החלבון?
אולי אני לא פעילה במהלך היומיום כמו שאני חושבת?

אני בעיקר מתפללת שאשקל בעוד כמה ימים ואגלה שסתם הייתי בהיסטריה ואלה היו סתם "נוזלים".
אני כן רוצה להעלות את הצריכה הקלוריות שלי, אבל ממש ממש ממש קשה לי עם זה שהעלייה במשקל היא כלכך אבסולוטית וכלכך מהירה ואכזרית.
ואת ה1600 האלה כבר לא דחפתי בכח כמו שהיה לי בהתחלה. עובדה שלפעמים גם ה1,600 לא סיפקו אותי, ועדיין הייתי רעבה פיזית.
וזה לגמרי אבסורד כי במשך תקופה לא מבוטלת הייתי אוכלת 1,000 ליום ומשוכנעת שזה מספיק לי ומספק אותי 🤦‍♂️
ואני יודעת מה תגידי @ליאמוש , זה קורה כשמעלים את הקלוריות.... אבל עדיין, את כבר על כמה? 2200? ואני על 1600... היית על משקל נמוך ואת עדיין על משקל נמוך, ואני מלכתחילה במשקל יותר גבוה, וזה מפחיד אותי באופן אימתני לעלות עוד במשקל.
אני גם ככה מרגישה כמו פיל מהלך.
אני על 2200 והאמת שעכשיו מתכננת להוסיף קצת אירובי כדי לאכול יותר:crazy:

אבל......זה שאני על משקל שהוא יחסית נמוך לא אומר שאין לי את הפחד שאת חווה...אנחנו באותו מקום פסיכולוגית. אבל...אני משחררת כי אני יודעת איך לרדת. ובנינו? הרבה יותר קל ומהיר לרדת מאשר לעלות. וגם את יודעת את זה. וזו תקופה שאת סוף סוף מצליחה לאכול נורמלי. אז עלית 700 גרם....נו די. תראי כמה את נהנית? תראי כמה קלוריות יש לך לשחק בהן ולא קרקר ודיאט מים ויאלה למיטה...

אני על 2200 והאמת שעכשיו מתכננת להוסיף קצת אירובי כדי לאכול יותר:crazy:

אבל......זה שאני על משקל שהוא יחסית נמוך לא אומר שאין לי את הפחד שאת חווה...אנחנו באותו מקום פסיכולוגית. אבל...אני משחררת כי אני יודעת איך לרדת. ובנינו? הרבה יותר קל ומהיר לרדת מאשר לעלות. וגם את יודעת את זה. וזו תקופה שאת סוף סוף מצליחה לאכול נורמלי. אז עלית 700 גרם....נו די. תראי כמה את נהנית? תראי כמה קלוריות יש לך לשחק בהן ולא קרקר ודיאט מים ויאלה למיטה...

"הרבה יותר קל ומהיר לרדת מאשר לעלות." - ממש לא. אצלי ירידה במשקל מתקשרת אוטומטית לרעב 24/7, חולשות, סחרחורות, וערפל תמידי. זה ממש טריגרי בשבילי. 😭 זה קושי ממשי - ובכל זאת פיתוי ענק - להתחיל תהליך של ירידה במשקל.

"אז עלית 700 גרם....נו די." - אם מחשיבים גם את 700 הגרם האלה יוצא שעליתי כבר 3 קילו מאז שיצאתי מה1,000-קלוריות-ליום-ההן, אי שם בתאריך 25.7.19, שהיה היום הראשון שבו אכלתי 1,200 קל'. וזה אומר שעליתי 3 קילו בפחות מ4 חודשים.
שוב, אני עדיין מקווה שה700 גרם האלה זה סתם דאחקה. בדיחת נוזלים. ושזה יעלם.

וכן, הרבה יותר נחמד לי אשכרה לאכול. אני גם ממש מתקדמת באימונים וכו'. אבל עדיין. זה קשה 🤦‍♂️
מרגישה צורך לעדכן - המשקל הראה שירדתי 400 גרם. אז באמת הרוב היה נוזלים, אבל עדיין זה אומר שעליתי 300 גרם עלייה שבועית....
עדיין עוקבת. החלטתי שעוד לא ארד מה1,600. (השבוע יש לי 2 אירועים אז אצטרך להיות ממש מחושבת.) אם עדיין תהיה עלייה כזו, נראה מה אעשה. מקווה שהיא תתמתן ותעצר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית