הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עליה במשקל גוף ולא במשקלי עבודה

Johnny_i

משתמש פעיל
355
51
נק' מוניטין:
58
355
51
אני כבר מתחיל להתייאש.
אני משתדל לעשות הכל בשביל תהליך המסה - לקחתי ייעוץ אישי כאן, אוכל עם תפריט מסודר כל יום, מקפיד על חלבון פחמימה ושומן, ישן מינימום 7 שעות כל לילה, משתדל לעבוד בטכניקה הכי טובה שיש וכל פעם לומד משהו חדש, נותן את הכל במכון ולא מצליח להתקדם עם משקלי העבודה שלי...

אני כל שבוע עולה 200 גרם ואוכל סרט שהכל הולך לשומן כי אני לא מצליח להתקדם.
אני כן מנסה לעשות יותר חזרות עם אותו המשקל אבל עדיין לא מצליח להעלות משקלי עבודה בלחיצות, מתח ובסקוואט.

היום באתי למכון בטוח בעצמי שאני יכול להרים 65 בבנץ' וכבר בחזרה הראשונה היה לי קשה רצח והפסקתי באמצע, כנל לגבי לחיצת כתפיים
מה לעזאזל אני עושה לא בסדר?

בנץ 60
לחיצת כתפיים 17.5 כל צד בדאמבלים
סקוואט 60
מתח מצליח בקושי 5 עם משקולת 5 קילו
פולי עליון 50

זה מתסכל והיום זה הוציא אותי מהכלים וכמעט עזבתי את המכון מהעצבים.

מתאמן 9 חודשים בכולל, מסה כבר שלושה חודשים.
בגוף אני רואה סוג של שינוי ואני יודע שזה תהליך ארוך אבל מרגיש שאני מפספס המון ולא ממצה את כל היכולות שלי.

בן 29, 180, 75.
אני כבר מתחיל להתייאש.
אני משתדל לעשות הכל בשביל תהליך המסה - לקחתי ייעוץ אישי כאן, אוכל עם תפריט מסודר כל יום, מקפיד על חלבון פחמימה ושומן, ישן מינימום 7 שעות כל לילה, משתדל לעבוד בטכניקה הכי טובה שיש וכל פעם לומד משהו חדש, נותן את הכל במכון ולא מצליח להתקדם עם משקלי העבודה שלי...

אני כל שבוע עולה 200 גרם ואוכל סרט שהכל הולך לשומן כי אני לא מצליח להתקדם.
אני כן מנסה לעשות יותר חזרות עם אותו המשקל אבל עדיין לא מצליח להעלות משקלי עבודה בלחיצות, מתח ובסקוואט.

היום באתי למכון בטוח בעצמי שאני יכול להרים 65 בבנץ' וכבר בחזרה הראשונה היה לי קשה רצח והפסקתי באמצע, כנל לגבי לחיצת כתפיים
מה לעזאזל אני עושה לא בסדר?

בנץ 60
לחיצת כתפיים 17.5 כל צד בדאמבלים
סקוואט 60
מתח מצליח בקושי 5 עם משקולת 5 קילו
פולי עליון 50

זה מתסכל והיום זה הוציא אותי מהכלים וכמעט עזבתי את המכון מהעצבים.

מתאמן 9 חודשים בכולל, מסה כבר שלושה חודשים.
בגוף אני רואה סוג של שינוי ואני יודע שזה תהליך ארוך אבל מרגיש שאני מפספס המון ולא ממצה את כל היכולות שלי.

בן 29, 180, 75.

ושוב כמובן שטעיתי בפורום, סליחה.

תודה, אני ממש התלהבתי כשראיתי אותו לראשונה, ומיד החלטתי שהוא סרטון בסיס מעולה כדי להבין את הבנץ' פרס.
לא הרבה נוגעים במה שהוא אומר, עזוב את זה שיש לו ניסיון מוכח והוא יודע על מה הוא מדבר, הוא גם מסביר ברור ומדגים מה זה ואת הכוח של זה.

• פותח/ת השרשור
תודה, אני ממש התלהבתי כשראיתי אותו לראשונה, ומיד החלטתי שהוא סרטון בסיס מעולה כדי להבין את הבנץ' פרס.
צפיתי בו ולא הבנתי יותר מדי, אני מאמין שצריך לצפות בו יותר מפעם אחת.
בעיקרון הכוח שמניע את הרמת המוט הוא בכלל מהגב?

צפיתי בו ולא הבנתי יותר מדי, אני מאמין שצריך לצפות בו יותר מפעם אחת.
בעיקרון הכוח שמניע את הרמת המוט הוא בכלל מהגב?
בעיקרון, כן. הכוח מגיע מהגב.
אבל הנקודה שלו הוא לייצר מתיחה חזקה שתגרום לך שהמוט לא יצליח לרדת בלי משקל שידחוף אותו, בדומה לחליפת לחץ.

• פותח/ת השרשור
סך הכל בסדר.
הנה כמה דברים שכדאי לך ללמוד כדי שהטכניקה תהיה טובה יותר, ותוכל להרים משקל כבד יותר.

אתמול נתתי יותר דגש לטכניקה בלחיצה, יום אחרי אני מרגיש את שרירי הישבן שלי תפוסים יותר מתמיד, זה אומר שעשיתי לג דרייב טוב לא?

הבעיה לדעתי שאתה מנסה להעלות כל פעם / להשאר אותו דבר עם הראש בקיר. אתה צריך לבנות לך התקדמות לאורך זמן, לעשות דילואד, לעשות ריסט ואז שוב להתחיל להעלות משקלים. אי אפשר להתקדם פעם בשבוע לאורך 10 שנים.
רק רוצה לציין שגם אני הייתי תקוע כמוהו במשקלי עבודה בזמן שעליתי במשקל גוף ועשיתי תוכנית "מוכחת" עם כל מה שכתבת פה (של קנדיטו) ופשוט הייתי תקוע ועכשיו עברתי לab רגילה של פשוט 3 תרגילים לכל שריר ועליה בחזרות כל אימון ובום תוך חודש שברתי את כל המחסומים שהייתי תקוע בהם בבנץ' ובסקוואט ובפרס

זה העניין, אין תכנית ״מוכחת״. תכנית זה דבר מאוד אישי מותאם להרבה פקטורים. אין תכנית קסמים, יש עקרונות ויש התאמות אישיות אליך.

יכול להיות שהתכנית של קנדיטו לא התאימה לך מאלף ואחת סיבות והצלחת לבנות משהו שכרגע עובד לך או כי יצא לך במקרה או כי אתה יודע להתאים את התכנית לצרכים / יכולות שלך.

• פותח/ת השרשור
רק רוצה לציין שגם אני הייתי תקוע כמוהו במשקלי עבודה בזמן שעליתי במשקל גוף ועשיתי תוכנית "מוכחת" עם כל מה שכתבת פה (של קנדיטו) ופשוט הייתי תקוע ועכשיו עברתי לab רגילה של פשוט 3 תרגילים לכל שריר ועליה בחזרות כל אימון ובום תוך חודש שברתי את כל המחסומים שהייתי תקוע בהם בבנץ' ובסקוואט ובפרס

אני גם עם 3 תרגילים לשריר גדול (ab), לפי מה שאמרו פה החבר'ה אחרי שהעלתי סרטון הבעיה שלי בכלל בטכניקה.

זה העניין, אין תכנית ״מוכחת״. תכנית זה דבר מאוד אישי מותאם להרבה פקטורים. אין תכנית קסמים, יש עקרונות ויש התאמות אישיות אליך.

יכול להיות שהתכנית של קנדיטו לא התאימה לך מאלף ואחת סיבות והצלחת לבנות משהו שכרגע עובד לך או כי יצא לך במקרה או כי אתה יודע להתאים את התכנית לצרכים / יכולות שלך.
כן אבל לכאורה ב"תוכנית" שלי אין את כל התכנונים והמעבר שיש בתוכניות כמו של קנדיטו וכו' אז למה היא כן עובדת לעומת קנדיטו שלא? או שהאם התכנון שכתבתי של לעלות חזרות כל פעם זה מספיק תכנון פשוט?

כן אבל לכאורה ב"תוכנית" שלי אין את כל התכנונים והמעבר שיש בתוכניות כמו של קנדיטו וכו' אז למה היא כן עובדת לעומת קנדיטו שלא? או שהאם התכנון שכתבתי של לעלות חזרות כל פעם זה מספיק תכנון פשוט?

אתה נותן יותר מדי קרדיט לתוכניות מוכנות, העקרונות הם די פשוטים וגם עם תכנית פשוטה ניתה ליישם בהצלחה.

במקרה שלך, כנראה יצא לך במקרה אני מאמין. השאלה מה יקרה שתתקע שוב (וזה יקרה, כמו אצל כולם).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית