עליה במשקל גוף ולא במשקלי עבודה

Johnny_i

משתמש פעיל
355
51
נק' מוניטין:
58
355
51
אני כבר מתחיל להתייאש.
אני משתדל לעשות הכל בשביל תהליך המסה - לקחתי ייעוץ אישי כאן, אוכל עם תפריט מסודר כל יום, מקפיד על חלבון פחמימה ושומן, ישן מינימום 7 שעות כל לילה, משתדל לעבוד בטכניקה הכי טובה שיש וכל פעם לומד משהו חדש, נותן את הכל במכון ולא מצליח להתקדם עם משקלי העבודה שלי...

אני כל שבוע עולה 200 גרם ואוכל סרט שהכל הולך לשומן כי אני לא מצליח להתקדם.
אני כן מנסה לעשות יותר חזרות עם אותו המשקל אבל עדיין לא מצליח להעלות משקלי עבודה בלחיצות, מתח ובסקוואט.

היום באתי למכון בטוח בעצמי שאני יכול להרים 65 בבנץ' וכבר בחזרה הראשונה היה לי קשה רצח והפסקתי באמצע, כנל לגבי לחיצת כתפיים
מה לעזאזל אני עושה לא בסדר?

בנץ 60
לחיצת כתפיים 17.5 כל צד בדאמבלים
סקוואט 60
מתח מצליח בקושי 5 עם משקולת 5 קילו
פולי עליון 50

זה מתסכל והיום זה הוציא אותי מהכלים וכמעט עזבתי את המכון מהעצבים.

מתאמן 9 חודשים בכולל, מסה כבר שלושה חודשים.
בגוף אני רואה סוג של שינוי ואני יודע שזה תהליך ארוך אבל מרגיש שאני מפספס המון ולא ממצה את כל היכולות שלי.

בן 29, 180, 75.
אני כבר מתחיל להתייאש.
אני משתדל לעשות הכל בשביל תהליך המסה - לקחתי ייעוץ אישי כאן, אוכל עם תפריט מסודר כל יום, מקפיד על חלבון פחמימה ושומן, ישן מינימום 7 שעות כל לילה, משתדל לעבוד בטכניקה הכי טובה שיש וכל פעם לומד משהו חדש, נותן את הכל במכון ולא מצליח להתקדם עם משקלי העבודה שלי...

אני כל שבוע עולה 200 גרם ואוכל סרט שהכל הולך לשומן כי אני לא מצליח להתקדם.
אני כן מנסה לעשות יותר חזרות עם אותו המשקל אבל עדיין לא מצליח להעלות משקלי עבודה בלחיצות, מתח ובסקוואט.

היום באתי למכון בטוח בעצמי שאני יכול להרים 65 בבנץ' וכבר בחזרה הראשונה היה לי קשה רצח והפסקתי באמצע, כנל לגבי לחיצת כתפיים
מה לעזאזל אני עושה לא בסדר?

בנץ 60
לחיצת כתפיים 17.5 כל צד בדאמבלים
סקוואט 60
מתח מצליח בקושי 5 עם משקולת 5 קילו
פולי עליון 50

זה מתסכל והיום זה הוציא אותי מהכלים וכמעט עזבתי את המכון מהעצבים.

מתאמן 9 חודשים בכולל, מסה כבר שלושה חודשים.
בגוף אני רואה סוג של שינוי ואני יודע שזה תהליך ארוך אבל מרגיש שאני מפספס המון ולא ממצה את כל היכולות שלי.

בן 29, 180, 75.

ושוב כמובן שטעיתי בפורום, סליחה.

• פותח/ת השרשור
עצם זה שהתבצעה קפיצה מ60 ל65 ולא ל62.5 מראה על בעיה

גם אנחנו לא יודעים מהי התכנית איך נעזור בכלל?

תנסה דילואוד ותפרט פה יותר

התוכנית מפורטת בתגובות.
וב קשר ל65 זה היה אמור להיות 62 התבלבלתי.

הבעיה לדעתי שאתה מנסה להעלות כל פעם / להשאר אותו דבר עם הראש בקיר. אתה צריך לבנות לך התקדמות לאורך זמן, לעשות דילואד, לעשות ריסט ואז שוב להתחיל להעלות משקלים. אי אפשר להתקדם פעם בשבוע לאורך 10 שנים.

• פותח/ת השרשור
הבעיה לדעתי שאתה מנסה להעלות כל פעם / להשאר אותו דבר עם הראש בקיר. אתה צריך לבנות לך התקדמות לאורך זמן, לעשות דילואד, לעשות ריסט ואז שוב להתחיל להעלות משקלים. אי אפשר להתקדם פעם בשבוע לאורך 10 שנים.

אני אפילו לא מתאמן שנה אז מה קשור עשר שנים לא הבנתי?
לפי ההיגיון אני אמור להתקדם יפה במשקלים כי אני מתאמן מתחיל, או שאני בכלל טועה ואתה מחדש לי כאן משהו..

בכל מקרה הורדתי קצת משקלים ואראה איך זה יתקדם שוב

אבל מצד אחד אתה עושה תוכנית עם נפח גבוה ומצד שני אתה מצפה להתקדם במשקלים כל אימון, זה לא בדיוק עובד ככה. אתה רוצה להתקדם כל אימון? תעבוד בתוכנית כוח

• פותח/ת השרשור
אבל מצד אחד אתה עושה תוכנית עם נפח גבוה ומצד שני אתה מצפה להתקדם במשקלים כל אימון, זה לא בדיוק עובד ככה. אתה רוצה להתקדם כל אימון? תעבוד בתוכנית כוח

אמרתי כל אימון?
פעם בשבוע לעלות ב2-5 קילוגרם זה נראה לי הגיוני למדי.

• פותח/ת השרשור
עדיין נפח די גבוה לרמה שלך, תוריד את הפרפר, הרחקות כתפיים והפולי עליון. ותראה איך תתקדם הרבה יותר טוב.

להוריד לגמרי? אז מה יישאר לי רק תרגיל אחד לשריר גדול? זה נשמע לי מוזר לגמרי במיוחד אחרי שקיבלתי תוכנית מסודרת מהייעוץ...

קודם כול חזה וכתפיים תעשה בנפרד ,כי קשה יותר לעשות כתפיים אחרי אימון חזה אתה תראה שאתה תעלה משקל בכתפיים אם תעבוד למשל כתפיים עם גב.

להוריד לגמרי? אז מה יישאר לי רק תרגיל אחד לשריר גדול? זה נשמע לי מוזר לגמרי במיוחד אחרי שקיבלתי תוכנית מסודרת מהייעוץ...
יהיה לך 2 תרגילים לשריר גדול שזה מספיק כרגע. שמור על 4 סטים בכל תרגיל ויצא לך 16 סטים בשבוע לשריר גדול.

אתה לא מבין אותי. אתה צריך לבנות תכנית יותר מסודרת מבחינת התקדמות. לא פשוט ״להוסיף 2 ק״ג כל שבוע״ אתה צריך לתכנן מה עושה שנתקע או מגיע לגריינד, מתי אתה עושה דילואד, מתי אתה עושה ריסט, כמה עמוק הריסט וכו׳ וכו׳ וכו׳...

אני דווקא חושב שהתוכנית שלך מצויינת, והתזונה טובה מאוד.
הליקוי הגדול נראה בטכניקה שלך.
הייתי ממליץ לך להתעקש לשפר אותו, ולדעתי תראה משקלים עפים.
קשה לדעת עד כמה זה משפיע, כי אין לי מושג כמה הטכניקה גרועה.
אבל תאורתית ואתה עושה חצאי תנועה, זה די יסביר את חוסר ההתקדמות.

וכמובן לאמץ הסתכלות על הספורט שתמיד אומרת להוריד עומס כשנתקעים, ולעלות בהדרגה כל שבוע עד שנתקעים שוב.

לדעתי זה עניין של 2 גורמים מרכזיים: טכניקה ומנטליות קשיחה.
טכניקה אין לי מה להרחיב, על המנטליות הכוונה שלי היא שאתה תנסה תמיד להעלות משקלים, בלי גמישות בתוכנית שתיתן לך לתת באימון את מה שיש לך באותו יום ולא יותר מדי או פחות מדי. זה גורם לחלק מהאימונים להיות קשים מדי וחלק קלים מדי, וחלק לא מספיק גדול יהיה בעצימות המתאימה.
אנשים עם יכולת התאמה טובה יוכלו להסתדר עם זה, אבל לחלק מהאנשים זה יהיה מספיק כדי לדפוק את ההתאוששות ויצריך ממך דילואוד מהר יותר מאחרים.
כמו שאמרו לפני, או שתעשה דילואוד, או שתלך על ריסט, כלומר להוריד 10% מהמשקלים ולעלות חזרה, זה ייתן לך יותר מרווח עבודה.
תצטרך גם עם הזמן ללמוד איך לשנות את צורת העבודה שלך ביום יום ולזהות מתי התוכנית היא יותר מדי, ומתי יש מקום להוסיף בלי להרוג את עצמך. תכוון להתקדמות כללית, ופחות להישאר באותו מקום או רק לעלות

• פותח/ת השרשור
אני דווקא חושב שהתוכנית שלך מצויינת, והתזונה טובה מאוד.
הליקוי הגדול נראה בטכניקה שלך.
הייתי ממליץ לך להתעקש לשפר אותו, ולדעתי תראה משקלים עפים.
קשה לדעת עד כמה זה משפיע, כי אין לי מושג כמה הטכניקה גרועה.
אבל תאורתית ואתה עושה חצאי תנועה, זה די יסביר את חוסר ההתקדמות.

וכמובן לאמץ הסתכלות על הספורט שתמיד אומרת להוריד עומס כשנתקעים, ולעלות בהדרגה כל שבוע עד שנתקעים שוב.

גם אני חושב אינטואטיבית שלשנות את התוכנית לא יגרום לשינוי ממשי.

וכן בעניין הטכניקה אני כן מודה שיש מה לשפר, אף אחד לא מושלם.
הורדתי משקלים ואעביר את הכתפיים לגב, אראה אם יש שינוי.
לדעתי זה עניין של 2 גורמים מרכזיים: טכניקה ומנטליות קשיחה.
טכניקה אין לי מה להרחיב, על המנטליות הכוונה שלי היא שאתה תנסה תמיד להעלות משקלים, בלי גמישות בתוכנית שתיתן לך לתת באימון את מה שיש לך באותו יום ולא יותר מדי או פחות מדי. זה גורם לחלק מהאימונים להיות קשים מדי וחלק קלים מדי, וחלק לא מספיק גדול יהיה בעצימות המתאימה.
אנשים עם יכולת התאמה טובה יוכלו להסתדר עם זה, אבל לחלק מהאנשים זה יהיה מספיק כדי לדפוק את ההתאוששות ויצריך ממך דילואוד מהר יותר מאחרים.
כמו שאמרו לפני, או שתעשה דילואוד, או שתלך על ריסט, כלומר להוריד 10% מהמשקלים ולעלות חזרה, זה ייתן לך יותר מרווח עבודה.
תצטרך גם עם הזמן ללמוד איך לשנות את צורת העבודה שלך ביום יום ולזהות מתי התוכנית היא יותר מדי, ומתי יש מקום להוסיף בלי להרוג את עצמך. תכוון להתקדמות כללית, ופחות להישאר באותו מקום או רק לעלות

תודה כמו תמיד אתה עוזר!

גם אני חושב אינטואטיבית שלשנות את התוכנית לא יגרום לשינוי ממשי.

וכן בעניין הטכניקה אני כן מודה שיש מה לשפר, אף אחד לא מושלם.
הורדתי משקלים ואעביר את הכתפיים לגב, אראה אם יש שינוי.

תודה כמו תמיד אתה עוזר!
לדעתי אתה לא צריך להעביר את הכתפיים לגב. הוא בסדר איפה שהוא.

אז תוריד משקל.
אני לא חושב שהמשקל שקשה לך משנה, אלא עצם זה שקשה לך מקדם אותך.
אם קשה לך עם 20 ק"ג אתה תתקדם בדיוק כמו אחד שקשה לו 200 ק"ג.
כי המשקל לא משנה, זה הקושי. אין טעם או צורך להקל על עצמך ולראות משקל גבוה על המוט. צריך פשוט להתאמן לפי תוכנית טובה שלוקחת בחשבון דברים אחרים מלבד משקל גבוה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית