הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה צריך להתאמן על רגליים?

• פותח/ת השרשור yehuda
  • פורסם בתאריך

yehuda

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
-200
13
0
אני מתאמן כבר שנה וחצי ואף פעם לא עשיתי תרגילים של רגליים בעיקר בגלל שאני רואה את חבר שלי שהוא נראה ממש שרירי מבלי להתאמן בכלל על רגלייים.
אז זה באמת חשוב לעבוד על הרגליים?

אני מתאמן כבר שנה וחצי ואף פעם לא עשיתי תרגילים של רגליים בעיקר בגלל שאני רואה את חבר שלי שהוא נראה ממש שרירי מבלי להתאמן בכלל על רגלייים.
אז זה באמת חשוב לעבוד על הרגליים?

זה לא חשוב , אל תעבוד על רגליים .
אני עבדתי על רגליים ונשארתי קטן ולא שרירי , לא מציע לך .

רגליים זה 60% מהגוף,חוסר פורפורציה חזה גדול אם רגליים של שחיף,רגליים נותנות לך איזון לשאר הגוף.
עוד?...

זה נכון, Deus הוא אחד האנשים כאן בפורום שסתם טחן רגליים ולא יצא לו מזה כלום, הוא נראה כמו צימוק על שני גפרורים.

• פותח/ת השרשור
רגליים זה 60% מהגוף,חוסר פורפורציה חזה גדול אם רגליים של שחיף,רגליים נותנות לך איזון לשאר הגוף.
עוד?...

אם תסתכל עליי לא תדע שאני לא עובד על רגליים בחיים
וכשאני יהיה בבית אני יעלה לפה תמונה של חבר שלי שמתאמן כבר 5 שנים בלי רגליים ותנסה לראות אם גם אצלו יש חוסר פרופורציה.

וכשאני יהיה בבית אני יעלה לפה תמונה של חבר שלי שמתאמן כבר 5 שנים בלי רגליים ותנסה לראות אם גם אצלו יש חוסר פרופורציה.

כמה אתה שוקל, סתם מעניין אותי.

אחי אבל תבחר תחתונים יפים

גם אצלי זה ככה לצערי יש לי את אחד הרגליים המכובדות אבל עדיין מתאמנים
כמו שמישו אמר לי ''מי שלא עושה סקוואט הומו''

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית